Wszystkiego naj naj naj dla 11-miesięcznicy dla Grzesia i Filipka oraz samych szczęśliwych dni dla Kubusiowej i Kubusiowego
Witam o poranku i jak to w poniedziałek zabieram się do nadrabiania weekendowych zaległości z bb. U mnie weekend minął dość spokojnie, głównie pod znakiem przedremontowych zakupów typu farby, tapety itp. ale nie mogłam odmówić sobie zakupienia kilku rzeczy dla maleństwa

Przeglądając pobieżnie zauważyłam foteczki ze spotkania i widzę, że choć było Was tylko 4 mamuski to i tak niezłe przedszkole się zrobiło. Buźki uśmiechnięte świadczą o dobrej zabawie tak Waszej jak i Waszych dzieciaczków.
Karolinna, fryzurka spoko, ale chyba fryzjer miał inny plan ... nie przypuszczał, że będziesz spinać

Ale nie jest tak źle jak pisałaś, choć też nie jest powalająco. Podobo mi się farbowanie, ładne jasne pasemka rozjaśniają twarz, tylko to cięcie jest jakieś .... zagadkowe
Baśka ... Nie martw się tym 2w1 ... nie przeskoczysz tego

Co ma być to będzie, ale w swoim czasie, urodzisz napewno

) Dzieci uczą cierpliwości, a twój Kamilek już Cię uczy

)
Karlam ... zaraz pędzę na Stycznióweczki, pewnie wkleiłaś już fotki wanienki i kocyka
Kubusiowa ... piękny bukiet, starałam się policzyć róże ... czy jest ich 11 ?
Mokatte .... córunie masz jak malowane, ale co się dziwić ... urodę dostały po mamusi