reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
_630872_n.jpg

Pod Wawelem
_630873_n.jpg

ach jak Kubusiowi się podobało zwlaszcza widok na wisłę
_630874_n.jpg

Kubus i jego nowy przyjaciel Smok
_630877_n.jpg

Kubus spróbował bitą smietane z czekoladą w kawiarni pod sukiennicami
_630875_n.jpg

Taniec z tatą na rynku
_630880_n.jpg

kubus dostał balona "podaruj dzieciom słońce" ale był zainteresowany

reklama
okej koniec galerii;-)

iza1 - Kubis też dostaje czesto od gości deserki, soczki itp. ale to dobrze bo te rzeczy sa drogie:tak: , zdjęcia wysłane czekam od ciebie:-)

mokkate - napewno Daria jest podobna do ciebie te włosy ma takie jak ty, a co do Martynki to może tatuś :-p;-) musiałabym zobaczyć twojego męża, więc wierze na słowo Izie:-) , u waas weeknd pod hasłem sport to zdrowie :tak: tak trzymać:-D ,

Ewcik - super że wyjazd udany, fajne zdjęcia :-)

Jutro rano jedziemy z Kubusiem na pobranie krwi:szok: i z moczem, a potem jade do kumpei z projektem także kawka bezemnie:-( ale później wpadnę :tak:

okej spadam do łóżeczka:-)
dobrej nocki

Wszystkiego naj naj naj dla 11-miesięcznicy dla Grzesia i Filipka oraz samych szczęśliwych dni dla Kubusiowej i Kubusiowego

Witam o poranku i jak to w poniedziałek zabieram się do nadrabiania weekendowych zaległości z bb. U mnie weekend minął dość spokojnie, głównie pod znakiem przedremontowych zakupów typu farby, tapety itp. ale nie mogłam odmówić sobie zakupienia kilku rzeczy dla maleństwa ;)
Przeglądając pobieżnie zauważyłam foteczki ze spotkania i widzę, że choć było Was tylko 4 mamuski to i tak niezłe przedszkole się zrobiło. Buźki uśmiechnięte świadczą o dobrej zabawie tak Waszej jak i Waszych dzieciaczków.

Karolinna, fryzurka spoko, ale chyba fryzjer miał inny plan ... nie przypuszczał, że będziesz spinać ;) Ale nie jest tak źle jak pisałaś, choć też nie jest powalająco. Podobo mi się farbowanie, ładne jasne pasemka rozjaśniają twarz, tylko to cięcie jest jakieś .... zagadkowe :)

Baśka ... Nie martw się tym 2w1 ... nie przeskoczysz tego :) Co ma być to będzie, ale w swoim czasie, urodzisz napewno :)) Dzieci uczą cierpliwości, a twój Kamilek już Cię uczy :))

Karlam ... zaraz pędzę na Stycznióweczki, pewnie wkleiłaś już fotki wanienki i kocyka

Kubusiowa ... piękny bukiet, starałam się policzyć róże ... czy jest ich 11 ?

Mokatte .... córunie masz jak malowane, ale co się dziwić ... urodę dostały po mamusi :)

Hej!
Ale mnie serce boli :-( Grześ od niecałej godzinki jest w żłobku. Jadę po niego o 12. Wejście było całkiem, całkiem... Za panią do filtra weszła mała Julcia i do niej zaczął się uśmiechać :-) , nie mógł się doczekać jak pójdzie do dzieci. Zobaczymy jak sobie poradzi w ciągu dnia.

ewcik, kubusiowa wycieczki widać w 100% udane,

kubusiowa powodzenia na badaniu, trzymam kciuki :-)

miłego dnia

Hej!!!

Melduję się 2 w 1.

mmm- biedny Grzesiu wierzę ci, ze jest ci dzisiaj smutno na samą myśl co Grzesiu robi w żłobku, ale wszystko będzie dobrze. Najgorsze są początki ;-)

Kubusiowa - ładne roże. Widzę, ze macie taką samą lampę w pokoju jak my w sypialni z Ikei :-) ;-) :tak: Widać wycieczka w Krakowie udana. Też bym tak chciała pojechać, ale teraz wszystkie podróże odpadają przez najbliższy czas. Mam nadzieję, ze kiedyś pojedziemy w trójeczkę i przede wszystkim będziemy mogli sobie pozwolić na taką wycieczkę bo wiadomo wszystko kosztuje ;-)

Iza - to fajnie, że karolka wzbogacona o deserki, soczki itd. Fajnie, że masz takich gości co ciągle coś przynoszą ;-)

MariaOla- wiem, ze nic nie zrobię. Malutki przyjdzie kiedy będzie czas, ale wiesz im bliżej rozwiązania to niestety człowiek bardziej jest nerwowy i to jest normalne bo się boi czy wszystko będzie ok :-)

Karlam - ja pamiętam jak z mężem robiliśmy zakupki dla maluszka :-) To jest takie przyjemne ;-) Czlowiek wszystko by kupił :-)

Ewcik - fajnie, ze wycieczka się udała. Uwielbiam takie wyprawy niestety u mnie jest ich bardzo mało :no:

Dzien Dobry wszystkim

mmm jak najbardziej Cię rozumię.Ja pomimo tego ze maego zostawiam mamie gdy ide do pracy to tez o mało nie płacze. Zawsze patrzy jak odjezdzamy samochodem i tak sie wychyla ..a nam tak smutno.

Kubusiowa moglas do Wisły jechac to bysmy sie moze spotkamły. Fajne fotki i bukiecik również. Nie myslisz ze teraz kolej na poztsałe dziewczyny bo cos powklejały.:tak: :tak: :tak:
Kubuisowa dlaczego chcecie zmieniac kolorystyke ??Tak słodziutko macie

Basia jak tam samopoczucie????????

Moj Filipek dzis jakis apety ma od rana o 6,00 -150ml mleka
8,00 - sucharek z masełkiem 9,00 kaszka .
Teraz jeszcze buszuje ale zaraz go kłade.

nie mogę sobie miejsca znaleźć... już prawie posprzątane...

ewcik najbardziej się boję tego że będzie zmęczony, bo właśnie gdzieś o tej porze chodzi spać, a w żłobku spanko jest o 12 po obiadku. Jak jest wyspany to jest dzielny. Gorzej jak mu się spać chce... :eek:

baśka wierzę w mojego synka, że sobie poradzi :tak: a masz rację że najgorsze są początki. Panie w żłobku twierdzą że miesiąc potrzebny jest na całkowitą aklimatyzację.
Stawiam, że urodzisz 2 października ;-) :-) Ciekawe czy trafiłę z datą, chociaż życzę Ci wcześniejszego rozwiązania :-D

sorki za monotematyczność :-(

Witam po weekendzie - od razu nadrabiam :
Wszystkiego Najlepszego dla Kubusiowej i Kubusiowego z okazji rocznicy !!!!
No i Najlepszego dla 11- sto miesięczniaków !!!!
My po weekendzie w nie najlepszym humorku.... Dzisiaj Oskar w nocy budził się chyba z 8 razy. Nie wiem dlaczego tak ma..... W czwartek idziemy dolekarza to zapytam czy to możliwe żeby się nie najadał z cyca.... Ja już jestem na skarju możliwości fizycznych. Jestem starsznie wykończona i z dnia na dzień jestem coraz bliżej przejścia a butlę.....
A w niedzielę przyjechała moja rodzinka na wystawę kawiatów i widzieliśmy się aż 2 godziny. Super .... Nie ma to jak nie widzieć rodizny 3 tygodnie a potem się z nią spotykać tylko dlatego, ze wystawa akurat jest obok nas....
Ha !
A co było w piątek.........
Przez przypadek (jak była u rodziców R.) zauważyłam, ze Rafał wszed sobie na stronki typu: sex randki, oferty matrymonialne, czaty itd. Mało tego - rejestrowała się na te strony.... Myślałam, ze wyjdę z siebie i stanę obok !!!!!:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Jak wróciliśmy do domu to powiedziałam jasno i wyraźnie, że nie życzę sobie takich akcji nigdy więcej. Jak pytałam po co wchodził an tes tronki to słysząłam tylko zwroty typu: "dla jaj", "Żeby sobie pooglądać","Żeby się pośmiać","Tak sonie". Więc wytłumaczyłam mu, że to, iż jest facetem nie znaczy, ze musi robić takich rzeczy (bo taki argument też usłyszałam) i , że ma wyjątkowe poczucie humoru, bo dla jaj można sobie poczytać - poogladać, ale nie się rejestrować !!!!
Po całym dniu dyskusji doszliśmy do porozumienia i mam nadzieję, ze to się nie powtórzy a jeśli tak ... hmmm.... zemsta będzie słodka :-)
Mmm ja też mam już dosyć rozłaki z Oskarkiem.... W piątek łzy same do oczu mi się cisną - dla mnie to zbyt długo...... Jak wychodzę a on śpi to jeszcze jest ok, ale tak jak dzisiaj patrzył woimi cudnymi oczetami to mi się serce kraje..... Czekam tylko do listopada, zeby z nim dłużej pobyć....
Kubusiowa - Iza dziękuję za foteczki - widzę, ze spotkanie się udało. Swoją drogą to bardzo miłe, ze pamiętacie o mnie : całusy dla was muuuuua :-*
Mokatte jak byłam u "teściów" to widziałam fotki - dziewczynki rzeczywiście strasznie do siebie podobne ! Śliczne masz córy - pozazdroscić :-)
Brzuch mnie boli - chyba @ idzie :baffled: :no: :sick:

Dziewczyny tak ostatnio narobiłyscie mi smaka na leczo ze dzis postanowiłam zrobic, tylko jest jeden problem zawsze jadłam leczo ale nigdy nie przyrzadzałam- proszę pomozcie co i jak.

CZEKAM NA PRZEPISY

reklama
Witajcie :-)
moja Emi raz jest cudnie cicha,a z drugiej strony jak obie zaczną płakac to mam ochote zakopac sie pod ziemie :-( Mój Radek jest ze mną tylko raz w tygodniu :-( w Niedziele. A tak rano wychodzi i puźno wieczorem wraca :-( mam nadzieje ze to sie niedługo skonczy :baffled: pod koniec miesiąca jedziemy do Międzyzdroji na wesele do rodziny mojego męża,moze troszke odsapne ;-) przesyłam całuski dla dzieciaczków i mamusiek ;-)

Do góry