Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, zdjęcia wysłane czekam od ciebie:-)
;-) musiałabym zobaczyć twojego męża, więc wierze na słowo Izie:-) , u waas weeknd pod hasłem sport to zdrowie
tak trzymać
,
i z moczem, a potem jade do kumpei z projektem także kawka bezemnie:-( ale później wpadnę
Widać wycieczka w Krakowie udana. Też bym tak chciała pojechać, ale teraz wszystkie podróże odpadają przez najbliższy czas. Mam nadzieję, ze kiedyś pojedziemy w trójeczkę i przede wszystkim będziemy mogli sobie pozwolić na taką wycieczkę bo wiadomo wszystko kosztuje ;-) 
a masz rację że najgorsze są początki. Panie w żłobku twierdzą że miesiąc potrzebny jest na całkowitą aklimatyzację.
Jak wróciliśmy do domu to powiedziałam jasno i wyraźnie, że nie życzę sobie takich akcji nigdy więcej. Jak pytałam po co wchodził an tes tronki to słysząłam tylko zwroty typu: "dla jaj", "Żeby sobie pooglądać","Żeby się pośmiać","Tak sonie". Więc wytłumaczyłam mu, że to, iż jest facetem nie znaczy, ze musi robić takich rzeczy (bo taki argument też usłyszałam) i , że ma wyjątkowe poczucie humoru, bo dla jaj można sobie poczytać - poogladać, ale nie się rejestrować !!!!
:sick:
pod koniec miesiąca jedziemy do Międzyzdroji na wesele do rodziny mojego męża,moze troszke odsapne ;-) przesyłam całuski dla dzieciaczków i mamusiek ;-)