reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Izuniu,Oliwka29,basiu,MamaBoo,poprostu tak pomyślałam bo juz bardzo zadko pisze :-( cieszę się ogromnie że o mnie poamiętacie :-) bardzo dużo to dla mnie znaczy,bo się z wami już zżyłam :-) Mam nadzieje źe jeszcze w tym roku się poznamy ;-) Było by super :-) Ateraz zmykam ogarnąć mieszkanko i zrobic dla Wiki obiadek,bo Emilka ma jedzonko 24h w cycusiach ;-)

karolinko,czemu sie nie odzywasz do mnie i kiedy wpadniecie z P.? buziaczki dla ciebie i Lenki :-*

Evcik :-) dzień dobry !

reklama
MamaBoo - no nie ma żadnych symptomów zbliżającego się porodu. Moja mama też nie miała. Całą ciąże i przymoim bracie i przy mnie super się czula i spać kladła się też to wszystko ok i zawsze w nocy odeszły jej wody i w ciagu 5h urodzila. Wiec wszystko wskazuje na to, że mogę mieć podobnie.

Grześ trochę płakał, ładnie jadłale. Jak przyszłam po niego to nie bardzo było widać stęsknienia :szok: Musi mieć trochę czasu o przestawienia się. Teraz śpi jak smok.

oliwka zaczynam staż od października, a dziadków mamy pracujących i za daleko :-(

ewcik leczo już Ci pewnie pachnie więc nie będę Ci mieszać ;-) a ja dziś robię (też po raz pierwszy) żurek a na drugie klopsy z ziemniaczkami i pomidorami. Ciekawe co wyjdzie ;-)

czarnulka dzielna jesteś i na pewno sobie dobrze dajesz radę z panienkami :-)

mama Boo nie ma nic słodszego niż obśliniony całus :tak:

Ja właśnie przyszłam ze spacerku, Karolinka jeszcze drzemie w wózku, zaraz będzie jeść zupke :)
Ale piękna pogoda, po poludniu chyba do parku się przejdę :)
Poznałam znowu jedną mamusię na spacerku, na placu zabaw przed blokiem Mokkate, jest mamusią 3 miesięcznej Magdalenki, powiedziałam jej o naszym forum i może do nas dołączy. Zobaczymy :)

mmm to dobrze że Grześ w miarę zniósł ten pierwszy dzień i Ty też :) Wiadomo ciężko jest ale trudno, musicie się z tym pogodzić, ja też nie wyobrazam sobie jak będę musiała Karolinke zostawić. A chyba niedługo będę musiała się rozejrzeć za jakąś pracą :(

mmm- z ciekawości chę zapytać ciebie ile żłobek kosztuje??? Bo jak narazie jeszcze nie zaprzatam sobie tym glowy, ale jak mi skończy się macierzyński to niewiadomo z kim maluszek będzie:confused: Jestem dobrej myśli, że teście nam pomogą, ale do końca nie jestem pewna:no: Ja sobie nie wyobrażam zostawić maluszka 4 miesięcznego w zlobku :no: normalnie nie chcę nawet o tym myśleć.

reklama
basiu opłata stała wynosi 118 zł + 3,70/dzień wyżywienie. Na miesiąc wychodzi niecałe 200 zł. 4 miesięczne dziecko to jeszcze maleństwo, ale czasem i takie chodzą już do żłobka, na razie nie martw się tym, na pewno teściowie pomogą :-)

Do góry