Witam wieczorkiem:-)
Jakos tu puściutko

, gdzie jesteście mamuśki
Kilka razy zaglądałam na wątek ale brakowało czasu coś skrobnąć, dzisiaj miłam jechać z Kubusiem na badania ale niestety nie udało nam sie złapać do woreczka moczu od małego więc przełożylismy na jutro;-).
Kubus zaliczył sppacerek z tatusiem a ja nadrobiłam zaległości w sprzątaniu bo przez te wyjazdy nie sprzatałam w sobote więc musiałam dzisiaj. Kubus dzisiaj znów w wysmienitym humorze i dotego bardzo grzeczny czyli bez marudzenia (jakaś metamorfoza) wczoraj dałam małemu po kapieli mleka z kleikiem ryzowym no i spał owiele lepiej niż ostatnie 3 tygodnie tylko w nocy jedno karmienie (pierś) i raz cherbatka

dzisiaj znów mleko z kleikiem ryzowym i zobaczymy
mmm - to pierwszy dzień w żłobku Grześ ma zasobą dzielny chłopak możesz być z niego dumna

,najbardziej to jednak ty przezyłaś dzień :-(, ale jutro juz bedziesz spokojniejsza bo wiesz że jest okej
iza - dzieki za fotki, Kaolinka napewno przywyknie do różnych smaków i pojawi sie w końcu zadowolenie na twarzy, mój Kuba lubi i z gerbera i z boboWity jedynie Hipp mu nie podszedł oprócz deserków, i tak jak mówisz wszystko zależy od podniebienia dziecka:-), dzięki za komplemencik co do mieszkanka
Ewcik - no to super że leczo udane, mąz pewnie zadowolony

, zostaną dodane pewne kolorki wiec duzej metamorfozy jednak nie bedzie bo mamy pewne plany i szkoda kasy ładowac w mieszkanie
czarnulka - mieć dwoje dzieci to niestety mniej czasu, więc jesteś usprawiedliwiona za niobecność ale i tak wpadasz na kontrole na wątek ;-), może na następne spotkanie sie wybierzesz i wtedy poopowiadasz jak to jest z dwójką, trzymam kciuki i pozdrowionka dla waszej czwórki:-)
mamaboo - u mnie by nie przeszły takie głupie wymówki, moim zdaniem on cos kręci

, więc bądź czujna

, jak raz mu ujdzie na sucho to napewno to sie powtórzy bądź stanowcza

, powodzenia;-)
Mariola - róż jest 11, zaraz wpadam na gg i odpowiem ci na twoje pytanko
baska - jak tam humorek, dzidzia aktywna

, ja stawiam że przez weekend urodzisz

, czekam na wiadomośc :-)
Karolinna - co sie z toba dzieje nie byłas tu dzisiaj

daj znać o sobie bo sie martwię
mokkate - ty dzisiaj jesteś usprawiedliwiona bo byłaś w na pogrzebie ale daj znać
oliwka - co robisz

nie moge na ciebie natrafić:-( , nudzisz sie w tedy kiedy mnie nie ma
narazie spadam, wpadne później