reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
mmm - to widzę, że ten złobek taniej wychodzi niż jakaś nianka. Zobaczymy może sami z meżem damy jakoś radę ja mam jednozmianową pracę natomiast mąż 3 zmianową to moze uda sie jakoś tak grafik ulożyć ale jeszcze mamy troszkę czasu. Małego jeszcze nie ma więc nie bedę martwić się przedwcześnie.

Co do Luczynki to nie udziela się nawet na wrześniówkach czyli jeszcze albo nie wyszła ze szpitala albo poprostu nie ma czasu.

Karolinna - a co z tobą??? Zawsze rano się meldowalaś a dzisiaj cisza:confused:

reklama
No i leczo skonczone ,:-) dziekuje Wam za rady.Wyszło mi przepyszne, az jestem sama z siebie dumna :cool2: .Juz trzy półmiski zjadłam. Pogoda wspaniała my juz po spacerku ale moze jakis wieczorem też zaliczymy

MAMA BOO wiesz mi by to nie dało spokoju dlaczego sie logował????
Sprobuj przed nim o tym nie rozmawiac a zrob mu kiedys kontrole w kompie.
Ja jeszcze nie miałam z moim takiego problemu ale znajac mnie zazdrosnika tez bym sie wkurzyła:wściekła/y:

ok a teraz poczytam co tam napisałyscie

mmm widzisz z Grzesia dzielny chłopczyk , oswoi sie jeszcze bardziej tylko czasu potrzebuje.Kurcze co za czasy sa , przeciez kiedys to kobiety w domach siedziały i zajmowaly sie domem i dzieckiem a teraz????
Ja tez bym mogła sobie siedziec w domu ale co dwie wyplaty to nie jedna .
Na wychowawczy nie poszłam bo zarobki przekroczyły . Mam ten plus ze mama moja jest z Filipkiemi i bardzo dobrze sobie radzi.

Basia racja taniej niz niania - u mnie kumpela ma nianie i placi 700zł co miesiac a teraz małemu tez musi jedzonko kupowac wiec wychodzi duzo duzo wiecej

Ewcik - chciałam wejść na jego pocztę, ale nie znam hasła.... Nie wiem co o tym myśleć. Narazie dam temu spokój - kiedyś znów wejdę w historię i zobaczymy. Chociaż myślę, że gdyby naprawdę coś było nie tak to nie jest głupi - dokłądanie by wszystko pokasował.....
A ja za chwilkę lecę do domu - brzuch mnie boli a @ ni ma :no:

Ewcik - jakbym miała placić opiekunce 700 zł to nie opłacałoby mi się pracować bo licząc jescze koszty dojazdu do pracy to wogole lepiej byloby zostać w domu i nie pracować :no: Takie teraz jest życie że szkoda gadać opiekunki kosztują a płace są marne, że szok :wściekła/y:

Witam,

Czarnulka witaj, nie zapominamy o tobie, jak Iza pisala, wspominalysmy na spotkaniu o Tobie. Jak znajdziesz troszke czasu, to wklej zdjecia, po suwaczku widze, ze Emilia juz duza, ale ten czas zlecial. No i mam nadzieje, ze na nastepne spotkanie uda Ci sie przyjechac, Sonia bedzie miala kolezanke ;-)

Iza jesli chodzi o sloiczki, to mam dosc spore doswiadczenie, ale jak piszesz, to zalezy od dzieciaczkow. Ja nie lubialam zbytnio Gerberowych, bo bardzo byly jakies pomaranczowe - wszystko tak brudzily, ze ciezko bylo wyprac - pisze o zupkach, no i takie jakies zadkie byly, ale Sonia bardziej wolala. BoboVita mi pasowaly, geste, jasne... no i mnie bardziej smakowaly. A furore robilo danie ziemniaki z dynia z Hippa, zreszta deserki wszystkie z Hippa bardzo jej smakowaly.

MMM no to fajnie, ze Grzes sie spisal w zlobku, fajnie, ze znalazlas fajny zlobek, szkoda, ze w u mnie nie ma takiego, jest jeden o zlej opini :no:
Ja mam nadzeje, znalezc biedna studentke, albo zapalona mamuske, ktora nie chce porzucac swojego dziecka, a chce troszke dorobic i uda mi sie za 400 kogos zatrudnic.... Wiem marzenie :baffled:

Pozdrawiam,

reklama
Witam wieczorkiem:-)

Jakos tu puściutko :confused: , gdzie jesteście mamuśki

Kilka razy zaglądałam na wątek ale brakowało czasu coś skrobnąć, dzisiaj miłam jechać z Kubusiem na badania ale niestety nie udało nam sie złapać do woreczka moczu od małego więc przełożylismy na jutro;-).
Kubus zaliczył sppacerek z tatusiem a ja nadrobiłam zaległości w sprzątaniu bo przez te wyjazdy nie sprzatałam w sobote więc musiałam dzisiaj. Kubus dzisiaj znów w wysmienitym humorze i dotego bardzo grzeczny czyli bez marudzenia (jakaś metamorfoza) wczoraj dałam małemu po kapieli mleka z kleikiem ryzowym no i spał owiele lepiej niż ostatnie 3 tygodnie tylko w nocy jedno karmienie (pierś) i raz cherbatka:tak: dzisiaj znów mleko z kleikiem ryzowym i zobaczymy:happy:

mmm - to pierwszy dzień w żłobku Grześ ma zasobą dzielny chłopak możesz być z niego dumna:tak: ,najbardziej to jednak ty przezyłaś dzień :-(, ale jutro juz bedziesz spokojniejsza bo wiesz że jest okej:tak:

iza - dzieki za fotki, Kaolinka napewno przywyknie do różnych smaków i pojawi sie w końcu zadowolenie na twarzy, mój Kuba lubi i z gerbera i z boboWity jedynie Hipp mu nie podszedł oprócz deserków, i tak jak mówisz wszystko zależy od podniebienia dziecka:-), dzięki za komplemencik co do mieszkanka:laugh2:
Ewcik - no to super że leczo udane, mąz pewnie zadowolony:laugh2:, zostaną dodane pewne kolorki wiec duzej metamorfozy jednak nie bedzie bo mamy pewne plany i szkoda kasy ładowac w mieszkanie:happy:

czarnulka - mieć dwoje dzieci to niestety mniej czasu, więc jesteś usprawiedliwiona za niobecność ale i tak wpadasz na kontrole na wątek ;-), może na następne spotkanie sie wybierzesz i wtedy poopowiadasz jak to jest z dwójką, trzymam kciuki i pozdrowionka dla waszej czwórki:-)

mamaboo - u mnie by nie przeszły takie głupie wymówki, moim zdaniem on cos kręci:baffled: :no:, więc bądź czujna :cool2:, jak raz mu ujdzie na sucho to napewno to sie powtórzy bądź stanowcza:wściekła/y:, powodzenia;-)

Mariola - róż jest 11, zaraz wpadam na gg i odpowiem ci na twoje pytanko:tak:

baska - jak tam humorek, dzidzia aktywna :confused: , ja stawiam że przez weekend urodzisz:tak:, czekam na wiadomośc :-)

Karolinna - co sie z toba dzieje nie byłas tu dzisiaj :szok: :confused: daj znać o sobie bo sie martwię:baffled:

mokkate - ty dzisiaj jesteś usprawiedliwiona bo byłaś w na pogrzebie ale daj znać :cool2:

oliwka - co robisz:confused: nie moge na ciebie natrafić:-( , nudzisz sie w tedy kiedy mnie nie ma:laugh2:

narazie spadam, wpadne później

Do góry