Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, dwa odcinki na raz to niezłe kino:-) mam wszystko poprasowane a następne sie suszy ale teraz to bedzie na bieżąco bo przez remont to mi sie nazbierało
:-) , moze ja żle to napisałam
, a z tymi strojami to fakt przesadzili
ja bym i tak poszła w spodniach sa teraz takie eleganckie do tego jakis fajny gustowny gorsecik, szal, szpileczki i strój jak sie patrzy
nie przejmowałabym się żadna kiecą
e
życze udanych zakupów jutro my chcemy w czwartek jechać więc daj znac jak dojechać i co tam fajnego jest
czyzby rodzinka zabroniła Ci całkowicie dostepu do kompa
:-( odezwij sie jak tam remont a przede wszystkim jak sie "czujecie"
), a z drugiej strony pewnie wiedzieli, ze większość gości tak będzie ubrana i woleli powiedzieć pzoostałym zeby potem się głupio nie czuli..... A jaki masz rozmiar ? Bo ja mam kieckę wieczorową , więc mogłabym Ci pożyczyć.
. Facet przywiózł węgiel, miał przywieźć wczoraj ale coś mu się pochrzaniło, daty pomyliły (jakiś zakręcony
) i przywiózł dziś. Za niedługo trzeba będzie zacząć w piecu palić :-( jak ja tego nie lubię :-(
ja na MagdeM spojrzę czasem, sporadycznie ale jak na razie mnie to nie wciągło, specjalnie tego unikam bo nie chce tego, juz jestem uzależniona od MjM, Na Wspólnej dodatkowo dochodzi Taniec z gwiazdami, Szymon Majewski i Kuba. I to na tyle co obecnie udaje mi się zobaczyć, bo reszte rzeczy albo przegapiam albo mnie nie interesują.
Ale myślę że ma (z opisu tak wynika ;-) ) więc GRATULACJE DLA OSKARKA!
, ja tez uwielbiam ten film ale ze był remoncik to sobie nagrałam
, ale Kuba naprawde widze ze jest zadowolony bo własnie wszystko widzi
:-)
a pobudka to chyba niepotrzebna było cooooo
my juz grzejemy w mieszkanku i jest od razu przyjemnie