Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nawet z tymi kratkami :-) A na dworze było u nas też nieciekawie, na szczęście deszczyk dopiero pod koniec nas troszkę zmoczył.
.ie dziwie sie jak wieczorem wchodzi do domu ktos ubrany na czarno :-) :-) Czasami zastanwiamy sie kiedy on tak urósł.
fryzik super.....teraz taka lasencja z Ciebie....co mąż powiedział na taka metamorfozę????????????
Fajnie, że masz umowę na czas nieokreślony ja też mam a niedlugo muszę wracac pracy dokladnie wcześniej o tydzień od Kubusiowej :-(
Ona cały czas się wtrąca w nasze życie (ma 24 lata a wszystkie roumy pozjadała)
Długa historia żeby wszystko opowiedziec wam ale teraz chodziło o to że nasza teściowa zajmie się moim Kamilkiem. Pisałam wam, że się zgodziła i przyjedzie tu do małego. Ona uważa, że rozbijamy rodzinę, że mama nie ma 20 lat (tesciowa ma 53lata) robi z niej niedołężną starą babcię. Mąż stanąl wczoraj po mojej stronie i zadzwonił do niej i powiedział jej żeby się od nas odczepiła i zajęła się swoim życiem. A wiecie na chrzest mojego Kamilka nawet nie przyjechali a szkoda gadac...:-(

).
. Ja bym sie zdecydowała na drugie dziecko od razu .