Dziękuję w imieniu Karolinki za wszystkie życzonka i gratulacje
Justyna fajnie że zajrzałaś :-) GRATKI DLA LIWII!!!! Super że już możesz się wyspać, ja pomału zaczynam walczyć z Karolcią o przesypianie nocek, zobaczymy co z tego wyniknie
A masz jakieś fotki z tej wizyty Mikołaja
bo jak masz to wiesz co masz zrobic ;-) A jakie krzesełko kupiłaś Liwii
do karmienia
też fotkę poproszę
;-)
Oliwka miło Cię znów widzieć, super że z Twoim maleństwem w brzuszku wszystko dobrze
Sandros przepraszam Cię ale nas nie będzie na mikołaju, byłam pewna że mój mąż pracuje jutro więc wybrałabym się z małą, ale on ma wolne i ma inne plany
Baska to fajnie że wzbogaciliście szafę Kamilka
a ten szczeniaczek uczniaczek jest ekstra :-) Karolcia będzie się miała czym bawić jak przyjdzie odwiedzić Kamilka ;-) :-)
A moje Słoneczko już strasznie szybko zasuwa na podłodze, moment i jest w kuchni
teraz szczególnie muszę na nią uważać. Mój mały słodki raczek :-)

Justyna fajnie że zajrzałaś :-) GRATKI DLA LIWII!!!! Super że już możesz się wyspać, ja pomału zaczynam walczyć z Karolcią o przesypianie nocek, zobaczymy co z tego wyniknie

Oliwka miło Cię znów widzieć, super że z Twoim maleństwem w brzuszku wszystko dobrze

Sandros przepraszam Cię ale nas nie będzie na mikołaju, byłam pewna że mój mąż pracuje jutro więc wybrałabym się z małą, ale on ma wolne i ma inne plany

Baska to fajnie że wzbogaciliście szafę Kamilka

A moje Słoneczko już strasznie szybko zasuwa na podłodze, moment i jest w kuchni