reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Dziękuję w imieniu Karolinki za wszystkie życzonka i gratulacje :tak:

Justyna fajnie że zajrzałaś :-) GRATKI DLA LIWII!!!! Super że już możesz się wyspać, ja pomału zaczynam walczyć z Karolcią o przesypianie nocek, zobaczymy co z tego wyniknie :baffled: A masz jakieś fotki z tej wizyty Mikołaja:confused: bo jak masz to wiesz co masz zrobic ;-) A jakie krzesełko kupiłaś Liwii:confused: do karmienia:confused: też fotkę poproszę :tak: ;-)

Oliwka miło Cię znów widzieć, super że z Twoim maleństwem w brzuszku wszystko dobrze :tak:

Sandros przepraszam Cię ale nas nie będzie na mikołaju, byłam pewna że mój mąż pracuje jutro więc wybrałabym się z małą, ale on ma wolne i ma inne plany :baffled:

Baska to fajnie że wzbogaciliście szafę Kamilka :tak:a ten szczeniaczek uczniaczek jest ekstra :-) Karolcia będzie się miała czym bawić jak przyjdzie odwiedzić Kamilka ;-) :-)

A moje Słoneczko już strasznie szybko zasuwa na podłodze, moment i jest w kuchni :-D teraz szczególnie muszę na nią uważać. Mój mały słodki raczek :-)

reklama
no i jestem.... szybko poszło.... jak już Oliwka wspominała... u nas odbywa się polowanie na oprogramowanie.... ale u nas już problem załawiony, mamy kompki na Linuksa przestawione.... tylko muszę się go nauczyć ale przyznam że jest całkiem fajny.... tylko nawyków windowsowych muszę się pozbyć:-D

Justa.... witaj.... gratki dla księżniczki...:-D

kubusiowa.... dzięki za zdięcia ale jeszcze nie odebrałam bo muszę poszukać programu do poczty hihihihi

Witam,

Iza ja sie rochorowalam, wiec i tak nie wiem czy zostnae jeszcze na ta imprezke w Altusie. Na Mikolja organizowanego z pracy jade, niech sie Sonia troszke pobawi i nie siedzi zemna w domu z zarazkami :sick:
A Justyna kupila to krzeselko uczydelko z fishera.

Diablica dalej przeciez mozecie miec Windowsy, dysk mozna przeciez podzielic na partycje... Ale Linuks fajniejszy, jak kupie sobie w koncu laptopa, to wlasnie na Linuksach bede pracowac.

A gdzie sie Karolina podziala??

Pozdrawiam,

Witam,

Ale tu dzis ciasza :oo2:

My dzis bylismy na imprezce organizwana z pracy od Rafala, Sonia sie fajnie bawila... Ja gafa nie zabralam aparatu, wiec zdjec nie mam :zawstydzona/y:, ale beda za jakis czas, bo byl jeden fotograf. Mam jedno zrobione telefonem

zdj281cie54mz5.jpg

Ja czuje sie koszmarnie i zaraz po imprezce pojechalam do domu. Teraz czekam do 18 - przygotowania do spania i o 19 mam nadzieje, ze obie bedziemy juz chrapac

Pozdrawiam,

Sandros to fajnie że Sonia się super pobawiła :-) fajna fotusia :tak: A Ty się kuruj, kuruj!
Nie wiem co ostatnio dzieje się na tym wątku :baffled:

Oglądam SUPERNIANIE :tak:

cześć

sandros - zycze zdrówka!!!!!!!!!:-)

iza - faktycznie coś cichutko ostatnio:confused: :-( ale może to szał zakupowo-porządkowy przed świętami nas opetał;-)

Przekazuje pozdrowionka dla Wszystkich od Maioli!!!!!!!!

hej ....
Kubusiowa... dzięki za zdięcia .... już powoli poznajdowałam się w nowym zestawie programów w moim kompku... hihihihi

SAndros...
. kuruj się:-D

Przemek miał dziś trochę pracy.... i wziełam Ola i pojechaliśmy do Rybnika. Carrefour`a.... Olo pobawiła zię z mikołajami (akurat taka akcja mikołajowa była hihih) kupiłam mu miękką podusię z mikołajem.... kurteczkę.... i dwie zabawki z fisher prica.... (już pod choinkę)... Olo był tak zachwycony że jak wracaliśmy to mimo późnej pory całą drogę w autku śpiewał.... a przy kompaniu śmiał się nawet do kurka z wanny.....:-D:-D:-D

hej hej !!!!

ja dzis mam TAKIEGO lenia ze szok, mieliśmy jechac na świąteczne zakupy prezentowe ale tak mi sie nie chciało ze szok ! a szkoda bo moze Ola byśmy z Diablicą spotkali bo tez chciałam o cerfura zachaczyć !!!

wiecie co cos mi sie popśniło bo odkąd śpię ciągle parę godz to wstaję jakaś śnięta :eek: niż jak co chwile Liwia sie budziła !! chyba oduczyłam sie spać :-)

Widzę ze KArolinka sie zrozruszała i powoli przechodzi do pionu :tak: super ! Liwia mniej wiecej tez była w tym wieku !!

Justyna wygląda na to że musisz się nauczyć spać :-D Ile miała Liwia jak zaczęła chodzić? Karolince ostanio spodobała się pozycja na klęczkach i jak ma się czego złapać to lubi to robić.

diablica wesoło miałaś dziś z Olem :tak:

reklama
iza.... oj wesoło.... jeszcze teraz przez sen si uśmiecha..... chyba śnią mu się te mikołaje....

Justyna..... janie miałam kłopotów z niedosypianiem.... ale chyba przez to że Olo gna butli..... ale jeszcze do niedawna budził się raz w nocy na "tankowanie paliwa".... a od prawie tygodnia przesypia całą noc i wstaje około 7,30-8,30

a co do wizyt w centrach handlowych.... następnym razem podjadę po Ciebie tylko niech Paweł fotelik zostawi.... wierz mi że zakupy bez męża to czysta przyjemność ( a Przemek już nie marudzi.... ale widzę po minie jak ma dość....)

Do góry