kubusiowa
Fan(ka)
witam:-)
Cioteczki super waidomość!!!!!!!!!!!!
Mariola urodziła w niedzielę Jeremiego!!!!!!!!!!!
Duże gratki!!!!!!!!!!!witaj Jeremi na świecie!!!!!!!!!!
katerina - witam nowa mamusie, pisz pisz sama od siebie o sobie i twoim skarbie
iza - Wszystkiego co najlepsze dla Karolinki:-)
karolina - pomału ubranko sie kompletuje na roczek:-) wszystko na allegro bo nic w sklepie nie wpadło mi w oko:-)
ewcik - duzo zdrówka dla Filipka
a to sie namartwiłaś :-( ale dobrze ze juz sie uspokoiło
sandros - gratki na nowa prace i to jaka
dla Soni duuuuuuzo otuchy w nowym miejscu:-)
mokkate - no no szybciutko wzieliście sie za kuchnie
super a masz juz wybraną
a co do sprzętu to powiem Ci że jest opini jest tyle i tego na rynku
baska - ja tez obstawiam że to jonson uczula Kamilka, ja cały czas używam serii Nivea baby i jestem bardzo zadowolona:-) a piore w Jelpie a od m-ca uzywam płynu do płukania seria przeznaczona dla całej rodziny np. Lenor, Silan itp.
a u mnie troche zamieszania juz odnosnie roczku, bo w piatek przyjedżaja goscie z mazur tj. chrzestny Kubusia bo niestety za tydzien na ogólna imprezke nie moze być i mam troche przygotowań dlatego musicie usprawiedliwic moje słabsze udzielanie sie na wątku
i tak do niedzili mam gości a potem we wtorek imprezka urodzinkowa w domku i nastepnie niedzila w kosciółku i w restauracji.
miłego wieczorki kolezanki:-)
Cioteczki super waidomość!!!!!!!!!!!!
Mariola urodziła w niedzielę Jeremiego!!!!!!!!!!!
Duże gratki!!!!!!!!!!!witaj Jeremi na świecie!!!!!!!!!!
katerina - witam nowa mamusie, pisz pisz sama od siebie o sobie i twoim skarbie

iza - Wszystkiego co najlepsze dla Karolinki:-)
karolina - pomału ubranko sie kompletuje na roczek:-) wszystko na allegro bo nic w sklepie nie wpadło mi w oko:-)
ewcik - duzo zdrówka dla Filipka

sandros - gratki na nowa prace i to jaka

mokkate - no no szybciutko wzieliście sie za kuchnie

baska - ja tez obstawiam że to jonson uczula Kamilka, ja cały czas używam serii Nivea baby i jestem bardzo zadowolona:-) a piore w Jelpie a od m-ca uzywam płynu do płukania seria przeznaczona dla całej rodziny np. Lenor, Silan itp.
a u mnie troche zamieszania juz odnosnie roczku, bo w piatek przyjedżaja goscie z mazur tj. chrzestny Kubusia bo niestety za tydzien na ogólna imprezke nie moze być i mam troche przygotowań dlatego musicie usprawiedliwic moje słabsze udzielanie sie na wątku

i tak do niedzili mam gości a potem we wtorek imprezka urodzinkowa w domku i nastepnie niedzila w kosciółku i w restauracji.
miłego wieczorki kolezanki:-)