reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
witam:-)

Cioteczki super waidomość!!!!!!!!!!!!
Mariola urodziła w niedzielę Jeremiego!!!!!!!!!!!

Duże gratki!!!!!!!!!!!witaj Jeremi na świecie!!!!!!!!!!

katerina - witam nowa mamusie, pisz pisz sama od siebie o sobie i twoim skarbie:tak:

iza - Wszystkiego co najlepsze dla Karolinki:-)

karolina - pomału ubranko sie kompletuje na roczek:-) wszystko na allegro bo nic w sklepie nie wpadło mi w oko:-)

ewcik - duzo zdrówka dla Filipka:happy: a to sie namartwiłaś :-( ale dobrze ze juz sie uspokoiło:tak:

sandros - gratki na nowa prace i to jaka:szok: :-D dla Soni duuuuuuzo otuchy w nowym miejscu:-)

mokkate - no no szybciutko wzieliście sie za kuchnie:tak: super a masz juz wybraną :confused: a co do sprzętu to powiem Ci że jest opini jest tyle i tego na rynku:tak:

baska - ja tez obstawiam że to jonson uczula Kamilka, ja cały czas używam serii Nivea baby i jestem bardzo zadowolona:-) a piore w Jelpie a od m-ca uzywam płynu do płukania seria przeznaczona dla całej rodziny np. Lenor, Silan itp.

a u mnie troche zamieszania juz odnosnie roczku, bo w piatek przyjedżaja goscie z mazur tj. chrzestny Kubusia bo niestety za tydzien na ogólna imprezke nie moze być i mam troche przygotowań dlatego musicie usprawiedliwic moje słabsze udzielanie sie na wątku:tak:
i tak do niedzili mam gości a potem we wtorek imprezka urodzinkowa w domku i nastepnie niedzila w kosciółku i w restauracji.

miłego wieczorki kolezanki:-)

reklama
MariOla wielkie gratulacje...Jeremi fajnie ze jestes juz wsrod nas ...BARDZO SERDECZNIE CIE WITAMY I CZEKAMY NA TWOJA FOTUSIE........

TO TERAZ Z BRZUCHATEK TYLKO OLIWKE MAMY...KTORA NASTEPNA ???????

MA PYTANKO czy ktoras z was podaje maluszkowi ZYMAFLUOR wczoraj Pani Doktor nam przepisala te kropelki sa przeciw prochnicy od 6 mieisaca do 13 roku zycia.
Jak bedzie w pelni zdrowy to mam je podawac, teraz nie bo moze znow go naciagnac ......chyba najpierw ja sporbuje czy sa przyjemne

No to miałam swoje 5 minut ...popisałam sobie kilka postów....ide nynac do mojego słodziastego misia.
Jutro na pewno mnie nie bedzie b moj tatus ma urodzinki.

Trzymajcie sie cieplutko i niech nikogo nie łapia wstretne choróbska

DOBRANOC

:-( :-( :-( Liwia ma 39 goraczki i nie chce spaść, o 17 jak dąłam panadol to spadło a wieczorem znów skoczyło i teraz nie chce spaść :wściekła/y: :no: nie wiem z czego !!! dzwoniłam do szpitala na oddział sie poradzić ale pow ze jak nie spadnie do rana to zgłosić sie do przychodni !!!! potem jeszcze Paweł dzwonił do Liwii lekarki i w sumie tez powiedziała to samo !!!

jak nie spadnie to jadę chyba do szpitala bo nie wiem co robić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATULACJE DLA MARIAOLI ! no to sie chyba nie przeterminowała ;-)
super ze Remiś juz z nimi !!!!!!!!

i witam nową mamę !!!!!!!!! czekamy na zdj !!!!!

matko u nas zawsze wszystko naraz sie wali :-( tesciowa tyle dobrze ze ma sie w miarę dobrze po operacji, ale jest alergikiem i nie moze dostać rzadnych przeciw bólowych :baffled: a bidną ta noga boli !!!!! do tego teraz nie wiadomo co z Liwią :sick: a dziewczyna u nas bardziej kumata co robi dowodowe itp to na kursie i nie ma kto w zakładzie albo ja albo Paweł :-( no do dupy wszystko !!!!!

Ewcik zdrówka dla Filipka ale z tego co czytam to sobie chłopak dał radę i zdrowieje :-) no u dzieci wmioty to nie zaciekawie :sick: a co do ząbków to my lakujemy !! a tych kropli nie dajemy !!

MARIAOLA - OGROMNE GRATULACJE!!!! Czekamy na fotki Jeremiego:tak:

Karolcia dziękuje za życzonka!
Oliwka wcześniej zapomniałam - wybacz:-( Trzymaj się kochana, jesteśmy z Tobą! Na pewno wszystko będzie dobrze! Musisz dużo odpoczwać i słuchać lekarzy!

Justyna dużo zdrówka dla Liwciorka! Trzymam kciuki, ale będzie ok. zobaczysz! A Twoja teściowa to się nacierpi bidulka:sick:

Ewcik ja nie używam nic na ząbki :no: i nie wiem czy nie powinnam, miałam zapytać dziś lekarki i zapomniałam:sick:

Sandros dzięki - też mam taką nadzieję że Karolinka zacznie przesypiać już nocki :tak:

Kubusiowa miłego załatwiania i świętowania roczku Kubusia!!!

Idę do wyrka! Dobranoc!

Hejka!
Wczoraj byłam ostatnia a dziś pierwsza :-D

Wpadłam tylko się przywitać i pochwalić moją córcię, jestem z niej DUMNA!!! Przespała całą noc bez ani jednej podbudki!!!!:szok: Obudziła się dopiero przed 6 dostała smoka i spała jeszcze ponad godzinkę:-) Normalnie super! Mam nadzieję że już tak pozostanie:cool2: TRZYMAJCIE KCIUKI!!!! Najlepsze jest to że jeszcze 4 dni temu karmiłam ją na spaniu ok. 23-23 a teraz nie. Ostatnie karmienie jest ok. 20 wypija mało ale wcześniej o 19 daję jej gęstą kaszkę (ze 100 wody więc też nie dużo). Dorasta nam córcia:-) :-D

reklama
dzień doberek

My z Kubusiem po sniadanku a ja z kawusia przy kompie:-)

justyna - zdrówka dla Liwci:-) a jak noc:confused:

iza - no to mozesz być dumna z córci:tak: Kuba dzisiaj juz spał spokojniej tylko o 22 przebudził sie z płaczem Jarek go przytulił i spał do 7:-D moze wraca wszystko do normalności (juz przesypiła całe noce wczesniej)

ewcik - no ja nie podaje żadnych kropelek, ale muszę zapytac sie pediatry co ona na to:confused:

a ja moge sie Wam pochwalic bo wczoraj zapomniałam, byłam wczoraj na rozmowie w sprawie współpracy z salonem kafelek i będe wykonywać dla ich klientów projekty łazienek:-) dostałam mase katalogów z kafelkami i armaturą łazienkową. Teraz tylko czekać na klienta (fajnie moge sobie do pensji Zusowskiej przyrobić, bo projekty i tak robie wieczorkiem jak mały śpi). Ale jak sobie pooglądałam te katalogi z kafelkami to :szok: takie cudeńka teraz robią.

mmm gdzie sie podziewasz???????
a gdzie reszta spioszków:confused: :confused:

Do góry