reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Izuś ..... przeszukuję Tik-Taka i nie mogę znaleźć suwaczków ..... mogłabyś mi na priv wrzucić link, będziemy wdzięczni

MariaOla - gratulacje!!!!Jeremi śliczny. Pisz jaki jest :-) Jak przebiegł poród???Co do suwaczków na tik-taku to narazie nie sa dostępne bo coś chyba robią.

hej !!!!!dzieki dziewczyny !!!!

no o 4 pojechalismy do szpitala bo skoczyło do 40,5 i aż nią czepało od tej temp!!! wolalam zobaczyc co i jak !!! i lekarz ją obadał oczywiście na początku zdziwiony ze trzeba było dac na zbicie goraczki i ok ale mu pow ze to jest dziecko i wolałam nie ryzykowac :baffled: tak wiec moze to być od wirusa, od zapalenia, od zakażenia, trzydniówka i prawie zawału dostałam jak oglądnoł Liwii takie dwa syfki ma jakby po ugryzieniu pchły czy coś i padło hasło posocznica :szok: ale na szczęscie nie potwierdził tego !!!! Przepisał jej nurofen i peralginę w czopku i kazał dac jedną trzecią jak dalej nie bedzie spadać !!!! no i do teraz nie ma - odpukać !!!!
ale posiew zrobię profaliktycznie !!!!

a zmierzła bidula jest ze szok nie da sie nawet do niej odezwac, tylko bajkę chce oglądać !!!!

MariaOla- GRATULACJE!!!!
Pisz jak było...

Justyna- 40 stopni gorączki!!!!:szok: :szok: :szok:
Ja bym chyba oszalała ze zdenerwowania!!!!

Iza- brawo dla Karolinki za to, że przesypia noce!! Oby jej tak zostało.
Po kąpieli nie smaruję już małej niczym (oprócz pupy:-) ), bo ma oliwkę w płynie.

Kubusiowa- super imprezy życzę.

Ewcik- a jak się czuje Filipek?

Karolinna- i jak? Przyzwyczaiłas się już do nowego koloru?

I witam nową mamusię!!!!!:-) (przepraszam, że tak późno :zawstydzona/y: )

W kwestii sprzętu kuchennego jesteśmy dalej w martwym punkcie, bo faktycznie co osoba to inna opinia. No nie wiem, nie wiem..... Mam mętlik w głowie....

mokkate - pobuszuj po necie na sprzetach tam sa zawsze opinie i przedewszystkim wypisz sobie twojue wymagania wzg. danego sprzętu i stawiaj sobie plusy i minusy i wyjdzie ci sama odpowiedx :-)

.Heloł.

.Ale ciepło na dworze ...jest + 13 stopni:szok:,gdzie ta zima:eek:.

.Dziś w nocy mieliśmy częste wstawanie...już mi się pomieszała jawa ze snem i chodzę dziś z półprzymkniętymi oczętami;-).

.mariaola gratki wielkie dla ciebie i Jeremiego,ładniutki twój synalek:-).Dla ciebie i Jeremiego bukiet.
bukietrozanyoceanag0.jpg
.

.Wczoraj napisała do mnie smska mmm ,zepsuł jej się kopm więc nie ma jak napisać,ale kazała przekazać wam dziewczyny pozdrowienia:tak:.

.
mokkate już sie całkiem przyzwyczaiłam do innego koloru,teraz uważam ze w jasnych wyglądałam blee:-p,ale tak pewnie bedzie przez rok a potem moze znów zafarbuję...kto wie:biggrin2:,kobieta zmienną jest:happy2:.Co do kuchni to kieruj się w takim razie wyglądem kuchenki i lodówki itp,skoro wszyscy zachwalają swój sprzęt:rolleyes:.

.
kubusiowa bardzo się cieszę że podpisałaś tą umowę,wypijmy z tej okazji po lampce szampana
szampankieliszkieu6.gif
:cool2:.

.justyna i ewcik życzę duzo zdrówka dla waszych szkrabów!:hmm:.

.iza dziś wieczorkiem powinnam ci wysłać maila:yes:.

.baska i jak?ta laska już nie dzwoni i się nie wtrąca:confused:.

.Ja czekam na listonosza z allegro no ale może jutro lub pojutrze dopiero:rolleyes2:.

.Miłej,słonecznej,środy.

reklama
Witam,

MariaOla gratulacje. Jeremi sliczny.

Justyna zdrowka dla coreczki

Kubusiowa gratuluje. Super taka praca, w domku na spokojnie.
Godziny... tak miedzy 14 a 6 rano, ale juz zaznaczylam, ze tych od 14 niechce i dziewczyny sie ucieszyly, wiec bedze miec najwiecej takich od 22 do 6 rano mniej na 18 do 2 w nocy i pare od 14.
Pasuje mi, bo wracam o 7 do domu, Sonia do przedszkola i spokojnie moge pospac, odbieram ja o 15 i cale popoludnie mamy dla siebie.

Ja dzis latalam za dokumentami potrzebnymi do pracy, a Sonia w przedszkolu. Bardzo dziwnie sie czuje jak tak chodze po miesice, a nie musze zwracac uwagi czy Sonia drepta za mna. Dziwnie tak usiasc w domu i nikt mi nagle nie wskakuje na kolana...

Co do wieku przedszkolnego - zalezy od dyrektorki. Bedzie uparta, to i 3-latek jej sie nie spodoba. Ale wazne by dziecko zglaszalo swoje potrzeby - jak pic, jesc, kupka, bo nawet nie koniecznie sisi - jak sie dowiedzialam, to w przedszkolu tak co 2 godziny grupa Soni idzie na kibelek - profilaktycznie.
Zapisy sa w marcu do panstwowych, wiec jak sie zastanawiacie, to lepiej zapisywac, bo potem sa duuuuuze problemy, przepelnienia wszedzie... przynajmniej w Tychach.

Pozdrawiam,

Do góry