reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Przesyłam Wam parę fotek mojej małej!

To w jej urodzinki 23 września - spacer po parku.
laur167fv0.jpg

laur057hs4.jpg

wózek dla LALEK...
l013qj0.jpg

roczek...
laur114lu2.jpg

schabowy uwielbiam:-D
laur120wi4.jpg

Kaszu- limit na nieszczęścia już masz wyczerpany, teraz może być już tylko lepiej.
I nie zaśmiecasz zdjęciami, wklejaj jak najczęściej.
Śliczna ta twoja Laurka, ale ma po kim dziedziczyc urodę:-)

Justyna- ja też niedowierzam lekarzom. Z Darią swoje przeszłam i wiem, ze nie każdy jest z powołania:no:

Anian- ja też nie wiedziałam, że można 10 miesięcy nie spać.... :dry:
Kiedyś (choć wydaje mi się to niemożliwe:happy: ) będziemy to pewnie miło wspominać...

Karolina- a co u Lenki? Może jakies zdjęcia?

Ewcik- dzieci często po chorobie nie są głodne.Zdaj się na intuicję Filipka...

Kubusiowa- czekam na relacje (i zdjęcia) z roczku. :tak:

Dziś noc taka sobie... Martynka natomiast- wyspana :-p
Musze sie pochwalić Darią- na koniec semestru bedzie miała tylko jedną 4 i jedną 6, a tak same piatki!!! Jestem z niej baaaardzo, baaaardzo dumna.:cool2:

Miłej soboty!!!

Kaszu - śliczną masz córeczkę ma zreszta urodę po swojej mamusi ;-) Wiele przeszłaś i bardzo mi przykro ale widzę, ze jesteś silną kobieta :-) Twoja Laurka miala roczek dzień przed narodzinami mojego Kamilka :-D

Mokatte - gratki dla Darii :laugh2: Ja też jestem nie wyspana. Mały coś mi ostatnio żle śpi i w nocy budzi się co 1,5h :zawstydzona/y: Niewiem czy to ząbki bo strasznie się ślini i wsadza rękę do buzi czy jest taki głodny:eek:

Justyna - wiem, że ten puder to był przykład ;-) Malemu dawałam herbatkę właśnie z hippa koperkową ale już nie daję natomiast ja sama piję herbatkę z hippa z wit. C może ona go uczula:confused: :confused: :confused: Ale dziś rano daliśmy go na brzuszek spać i jak się obudzil mial z boku takie czerwone krostki i może to z pieluszki tetrowej na której leżał (choć zmieniłam proszek i płuczę jeszcze raz) Ja już niewiem chyba zrobię mu badania to będzie najlepiej a nie zgadywać a mże to a może tamto:baffled:

Ewcik - ja też myślę, że po tej gorączce poprostu Filipek nie ma takiego jeszcze apetytu bo pewnie jest jeszcze osłabiony ;-)

Kubusiowa - przygotowalaś same pyszności i fajnie, że przy Kubusiu masz czas coś przygotować bo ja narazie nie mam :no:

SUPER ZDJĘCIA!!!!

KASZU cześć !!!

Justyna trzymaj się . Liwia jest silna więc napewno szybko wyzdrowieje.

Ewcik daj małemu troche czasu , napewno wszystko wruci do normy .

Basia czeka Cię trudne dochodzenie bo to może być wszystko . A myślałaś o kosmetykach twojego męża . Krem do goleni i tym podobne ? Mnie lekarka właśnie na to kazała uważać .Nie daj sie wrobić w leki sterydowe i odczulenia . Mnie jako dziecku to zafundowali i to była masakra :wściekła/y: . Wkońcu się odtrółam od tego Zyrtku i jest dużo lepiej.

A co do tych różowych ciuszków to jest klapa:eek: . Ja nie lubię różowego i Marzena chodzi głównie w zielonych i niebieskich ciuchach.
Wszyscy myślą że to chłopiec:-)

Shinue - już malemu użyłam maść Elocom na bazie sterydów bo mial taka plamę na szyi która potem zaczęla mu się tylko powiększać użyłam jej tylko na to miejsce i zinikla plama pięknie już nie ma po niej śladu. A co do kosmetyków męża to nie przypuszczam, ze od pianki do golenia bo na codzień mąż używa tylko wody toaletowej. Mąż też ma wrażliwą skórę i naprzyklad czasami jak się wykąpie to ma na twarzy jakieś czerwone plamy ale znikają mu może mały tez poprostu to ma choć malemu wode do kąpieli gotuję ;-)

reklama
Do góry