reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej dziewczyny!!!!

Ale wiało, ze normalnie bałam się zasnąć. Na szczęście nas nie wywiało :-) ;-)

Nie mam czasu napisac długiego posta bo mały nie śpi ;-)

reklama
Witaj koralik!
Ja całą ciążę chodziłam do Kulejewskiej, nie mam do niej zastrzeżeń, jest miła i według mnie kompetenta. Jedyny problem jeśli będziesz chodzić państwowo jest z usg bo trzeba się zapisywać i robi inny lekarz w innym budynku, no i trzeba czekać na termin. Ale uważam, że to dobra lekarka! Właśnie muszę się do niej wybrać bo byłam tylko raz po porodzie :zawstydzona/y: .

dzięki za szybką odpowiedź!!
byłam u niej kilka razy jeszcze przed ciążą i też odniosłam wrażenie że jest bardzo fajna tylko długie terminy w przychodni:(
niestety na początku mojej ciąży dr kulejewska sie rozchorowała i musiałam szukać szybko kogoś innego..
może faktycznie do niej wróce

a mam jeszcze jedno pytanie!!!
czy w czasie ciąży byłaś na L4
mnie obecni lekarze tego odmawiają choć już poraz drugi występuje u mnie plamienie!!! Pierwsze w 13tyg. dostaje 3 dni z przykazem żeby leżeć i jak wszystko wraca do normy to ja musze do pracy a pracuje w pubie:sick:

U nas też strasznie wiało, lało i był grad!!!!:szok: Tak waliło w szyby że jakbyśmy mieli stare okna to chyba by tego nie wytrzymały :no: Dobrze że Karolcia śpi w drugim pokoju bo chyba by jej to nie dało spać, ostatnio boi się takich dziwnych dźwięków:eek:

.Heloł babolki.

.Co do zdrowia to tylko tyle się polepszyło ze Lenka nie ma już gorącego czółka tylko lekko ciepłe,dalej mega katarek i kaszle(trochę rzadziej ale jednak :dry:).Ja dalej katarzysko i mam nadzieję że u mnie tylko katarem się skończy.

.Będę sie powtarzać ale nieźle w nocy się działo,i jeszcze do tego burza... burza w styczniu:confused::szok:.

.kubusiowa ekstra że znalazłaś ciuszki na Kubusia:tak:.

.czarnulka ten żakiecik bardzo ładny:cool2:.

.koraliku wyszukaj sobie w googlach o prawach kobiet w ciąży ,które pracują.Masz tam podane ile godzin możesz przebywać w jednej pozycji,podejrzewam ze w pubie większość czasu przebywasz na stojąco i przy jakim natężeniu głośności,w pubach z reguły jest głośno,twój szef musi to respektować(mój mi zmienił liczby godzin,a ze miałam pracę siedzącą to po kilku godzinach robiłam trochę np.stojąc;-)).Ja w ciąży byłam 4 razy w szpitalu i w 8 miesiącu ciąży wróciłam na miesiąc do pracy:-) i urodziłam 4 dni po terminie.Życzę żeby ciąża minęła ci komfortowo i żeby te plamienia się nie powtórzyły.

.oliwka dzisiaj się jeszcze nie meldowała...nie wywiało cię:confused:;-),tak jak i justynka:confused:.

.Miłego piątku.

witam i melduje że nas tez nie wywiało:tak:

czarnulka - musi ci karolina przesłac na priwa, zgłoś sie do niej to ona taka czarodziejka:laugh2: a na winko lub szmpanka to napewno wiosna jakies spotkanko zorganizujemy i bedzie okazjia:-) ja to w niedzile bede miała okazje!!!:-D

reklama
Do góry