reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
diablica witaj ,:-)
mariola Jeremi śliczny ale niewiem do kogo podobny chyba pół taty i pół mamy:-D:-D

A ja dzis byłam u gina i sie ciesze:happy2: bo jest poprawa krwiaczek pomału sie wchłania , dzidzia ma sie dobrze:happy2: ale dzis nie było pomiaru tylko tak załączyła usg czy wszystko jest ok. Morfologia wskazała anemie ,z oliwia tez miałam ale
przeważnie ciężarne mają .Narazie nie jest silna tak nic nie biore tylko dalej duphaston no i zaszczyki sie skończyły.

reklama
HEJ chyba sie udało:-) jest nowy suwaczek:-D

oliwka - dobrze że juz samopoczucie sie poprwiło:tak:

iza - wszelkie obawy wyjasni specjalista ginek:-D a chciałabys tescik dodatni:confused: :happy:

czarnulka - mam na imię Kasia, a w niedziele odprawiamy w koścółku roczek Kubusia a potem w Restauracji mamy imprezkę:-) wiec okazja na dobry toast!
diablcia - to poodpoczywaj z synusiem te wolne dwa dni:happy: i zawies karteczke na drzwiach "NIKTO NIMA DOMA":-D

mariola - ja powiem że Jeremi podobny do tatuia:tak:

ja mykam prasować bo jutro to sie musze relaksować przed imprezką (solarium, frycek i kosmetyczka:-D )

miłego weekendu kochane:happy:

Mariolaola... Jeremi cudowny.... jeszcze raz gratki.....

Oliwka.... ruski rok Cię nie widziałam, ale jeżeli miałaś kłopoty to cieszę się że już poza Tobą... tylko ten duphaston.... trochę złego o nim słyszałam... ale też nie od specjalisy więc uszy do góry... ja go brałam żeby wogóle w ciążę zajść... a potem na "podtrzymanie".... Luteinę brałam przez 3 miesiące.....

Kubusiowa....
będę z moim kawalerem odpoczywać... ale jutro chyba na urodziny do szwagra będę musiała się zebrać.... choć niechętnie i nie wiem czy jak zwykle czymś się nie wyłgam:tak:

osinka wjtaj pisz dużo i czesto;-):-)
diablica ja tez na podtrzymanie:tak: a co słyszałaś? moze nie lepij wiedzieć:confused:
odpoczywaj dużo z synusiem:tak:
kubusiowa to robisz sie na bustwo;-)

Osinka.... Witaj w gronie najbardziej zwariowanych mamuś na świecie... a już na pewno na śląsku... jestem Kasia z Wodzisławia....

Oliwka.... zapomnij...:no: nic nie mówiłam....:tak:

Witam,

Witam nowa mamusie i ciezarna.

Wialo... Nastawilam sie na wieksza wichure, przyznam, ze juz pare razy bylo u nas gorzej, peln galezi, pelno rozrzuconych smieci, a wczoraj i dzis nic.

Karolina mam nadzieje, ze ten spadek goraczki bedzie oznaka zdrowienia. Katerek napewno szybko przejdzie.

Kubusiowa widze, ze u Was impreza za impreza - fajnie zaczelicie rok. U nas imprezka jutro, ciekawe jaka bedzie Sonia.

MariaOla zdjecia, a szczegolnie Jeremi sliczny.

Diablica to milego odpoczynku, nalezy Ci sie.

Iza czyzby Karolinka za jakis czas bedzie miala rodzenstwo? Ale myla sie, moja siostra tak miala, wyszlo jej, ze jest w ciazy, a ginekologicznie juz nie.

Dzis byl Dzien Babci i Dziadka w przedszkolu. Babcie Soni zachwycone.
Teraz troche sie na chwale :-D
Moja mama pytala jak sie Sonia sprawuje, wychowawczyni stwierdzila: jakby takich dzieciaczkow bylo wiecej, byla by bardzo szczesliwa - Sonia jest samodzielna - sama je, sama chodzi sisi, ladnie wola i prosi o wszystko, potraif sie sama zabawic... Koniec chwalenia:-p

Pozdrawiam,

Sandros... a chwal się ile wlezie... każda mam jest dumna z swojej pociechy... a ty do tego masz ewidentne powody... poczytam więcej o sukcesach twojej księżniczki.... pozdrawiam i ślę buziaki

."Fitam" wieczorkiem:-).

.oliwka nic się nie martw ja brałam duphaston przez około 7 miesięcy ciąży i wszystko ok,tylko drogie to jest:baffled:.

.sandros super ze się udała imprezka z okazji dnia babci i dziadka:tak:,wow i tyle powodów do domu,gratulacje takiej samodzielnej córci:-D.

.osinka witaj serdecznie
mylovebs0.gif
,i pisz często:cool2:.

.diablica nie ładnie tak straszyć kobitki w ciąży
nonocg6.gif
.

.czarnulka zaraz wyślę ci priva.

.kubusiowa no to jutro będziesz piękniutka i jak się zrelaksujesz
ggsolaryzacjayb6.gif
:cool2:.Gratuluję że udało ci się nowy suwaczek wkleić
ggyuppilt5.gif
.