reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Osinka witaj!!! Nasze córcie są w podobnym wieku:-) , pisz pisz pisz :-) Też przez jakiś czas byłam na marcówkach i chyba CIę kojarzę :tak:

Oliwka cieszę się że z Twoją dzidzią wszystko ok i że ma się dobrze w brzuszku!!! Ja się czuję jakbym była w ciąży, ale drugiego testu nie zrobię :no: w poniedziałek zadzwonię do gina i umówię się na wizytę. Pewnie jestem w ciąży, ale UROJONEJ :-D

Sandros ale masz dzielną, mądrą i samodzielną córeczkę!!! Brawo!!!

Baska moja Karolcia też nie przyzwyczaiła się do rożka, może dlatego że rożki miałam po siostrzeńcu trochę zużyte i mało ich używałam. Podobnie jak Olo Karolcia śpi w spiworku, ale nie co noc, bo jak nahajcujemy to jest na tyle ciepło że w śpiworku byłoby jej za ciepło i spi pod cienkim kocykiem.

Kubusiowa ja też chętnie odwiedziłabym te miejsca o których też Basia pisze, a szczególnie kosmetyczkę i fryzjera. Marzy mi się to od jakiegoś czasu, może przed roczkiem się uda, w końcu muszę jakoś wyglądać, jak na razie pracuję na utratą tłuszczyku :-D przynajmniej częściowego :-D

Nie wiem co jeszcze chciałam Wam napisać:confused: więc kończę!

MIŁEJ SOBOTY!!!

reklama
W końcu mogę wklejać fotki, więc zabieram się do dzieła:

W taki sposób często ostatnio zasypiam, chyba mamusia musi mi przenieść podusię na drugą stronę łóżeczka :-D

Pierwszy spacerek w lekkiej spacerówce :-) :

Słodki aniołek :happy: :

Dorwałam krem Bambino, ale kaszka jest lepsza ;-) :-D

:-D witam i od razu wskakuje na podium jako trzecia:-)

osinka - witaj!!!!!!!!!!:-) :-) :-)

justyna - dzieki mnie miałaś co czytać:tak: :laugh2: :-D :laugh2: :-D :laugh2: :-D ale naprawde jak ja sie nameczyłam :szok: :cool2:

iza - urojona:confused: :-D napewno:laugh2: a Karolinka jak zwykle modelka na zdjęciach:szok: :-D

dobra mykam, miłej soboty

Iza1... spodobało mi sięszczególnie zdięcie jak Karolinka śpi w łóżeczku odwrotnie... Olo też często tak robi... po drugiej stronie ma dwa takie większe misie i lubi spać przytulając się do nich :-D

baska -kreacja? nic nowego tzn. przed swiętami kupiona spódniczka, i bolerko co dostałam pod choinke do tego biła bluzeczka i wsio, ale to przeciez Kuba najwazniejszy!!!:-) :-) :-)

to i ja tez sie melduje:tak:
diablica straszne te ceny :szok:to co ja biore to 5 złoty tańsze:szok:
kubusiowa no no ;-)musza byc zdiecia:-)
iza Karolka urocza:-)
baska my tez nie bylismy w rozku tylko przez miesiąc bo potem zrobiły sie upały ,ale do dzis nie chce sie przykrywac.Ciekawe jak mały bedzie spał bez tego rożka jak taki przywiązany do niego:confused:

reklama
.Witam po raz drugi dziś;-).

.Słyszałyście ze w przyszłym tyg ma
ggzima5mb.gif
:tak:.

.kubusiowa ale mnie wyprzedziłaś
jezor4fh.gif
;-).

.justynka super ze twój mężuś wrócił cały i zdrowy:happy:.

.diablica niedobra Kasia
ggbat8fq.gif
;-).

.oliwka a to co kiedyś wkleiłaś ,stronkę z paznokciami to były twoje dzieła:confused:.

.czarnulka priv wysłany:laugh2:.

.iza bardzo fajnie Karolka wyszła na fotkach:-D.

.osinka o której ty godzinie
piszegg6ec.gif
:szok:.Jak potem funkcjonujesz w dzień:confused:;-).

.Okej,obiadek już prawie zrobiony,zaraz będziemy się raczyć
ggobiadek1ni.gif
:-p.

.Miłej sobotki
krowypoca322unek4dy.gif
.

Do góry