reklama
Witam,
Sonia dzis tez zaliczyl zabawy na sniegu.
Jak odebralam ja z przedszkola, to poszlysmy do parku - jak sie usmiala, jak sie fajnie bawila.
Iza jak goraczka Karolinki?
Oliwia fajne zdjecia - najbardziej podoba mi sie to z piankowa czapeczka.
Pozdrawiam,
Sonia dzis tez zaliczyl zabawy na sniegu.
Jak odebralam ja z przedszkola, to poszlysmy do parku - jak sie usmiala, jak sie fajnie bawila.
Iza jak goraczka Karolinki?
Oliwia fajne zdjecia - najbardziej podoba mi sie to z piankowa czapeczka.
Pozdrawiam,
Sandros widać że Sonia miala super zabawę!
Karolinka przed 17 miała 37,7, o 13 dostała nurofen i za niedługo znowu jej dam, a w nocy może znowu czopek. Cały dzień jest zmierzła, nic jej nie pasuje, w końcu przed chwilą zasnęła uff. Nie jest źle, najważniejsze że zjadła trochę zupki, serka, owocki tez udało mi się jej dać, no i często staram się jej dawać pić ale za bardzo nie pije marwię się trochę bo chyba mniej sika, pampersy ciągle prawie puste 

czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Dobranoc kochaniutkie :-)
reklama
Witam jako druga!
Mokkate fajnie że już finał
a na czaciku fajnie, ale mam wrażenie że ostatnio chyba było lepiej, nie wiem bo ostatnio mnie niestety nie było:sick:
Karolinna czemu nie było Cię na czacie
Karolcia ma temp w okolicach 37-38 stopni więc nie jest źle, po nurefenie spada do 37 ale niżej
Siuśków niestety nie udało sie zdobyć:sick: nie wiem jak mam założyć ten woreczek :-( a pod prysznicem płakała, bała się, ok. 40 min siedziała mi na kolanach z gołą pupcią czekałam aż zacznie sikać to szybko kubek bym postawiła a ona nic :-( więc chyba badania jej nie zrobie.
Mokkate fajnie że już finał

Karolinna czemu nie było Cię na czacie

Karolcia ma temp w okolicach 37-38 stopni więc nie jest źle, po nurefenie spada do 37 ale niżej

Podziel się: