reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karolinka dziś już ma dobry humorek, wszystko wróciło do normy :-) przed chwilą zjadła miche kaszki tak jak kiedyś :-), bo przez kilka dni miała gorszy apetycik. Nie wiem czy iść do tej przychodni czy zadzwonić po tatę żeby nas zawiózł bo pogoda nieciekawa :baffled:

reklama
Hej !!!!

a mój męzuś dzis na badania pojechał do szpitala i miał wrócić ale Go zostawili :-( bo musieli wycinek pobrać i zobaczymy co i jak !!!! Zawsze "wiatr w oczy" :wściekła/y: Ale jutro juz ma być w domku !!!!
Nic mi sie nie chce i mam doła i nic juz nie powiem !!
no i jeszcze teście mnie zagrzali a właściwie tesc :sick:

Justyna - głowa do góry wszystko będzie dobrze;-)

Kubusiowa - a co z tobą:confused: :confused: :confused: Ostatnio malo sie udzielasz na wątku:baffled:

Iza - i co byłaś u lekarza z małą:confused:

mokatte- wybaczam, ze nic nie piszesz na watku bo remont pelno sprzątania itd.

Karolinna - jak kiedyś pisałaś często w ciągu dnia a teraz to już wogóle tylko jedno zdanie JESTEM PIERWSZA:-( Ciekawe jakie będziesz miała usprawiedliwienie ;-)

Niedługo wracam do pracy i Kubusiowa tez to widzę, że ten wątek już tak nie będzie się kręcił bo jeszcze więcej osob nie będzie miało czasu:-( :-( :-(

Wkleję kilka zdjeć mojego skarbeczka :-) :-) :-) i zmykam robić obiadek;-)

Baska- dzięki za usprawiedliwienie :tak: :tak: :tak:
Choć nie za duzo piszę, to czytam wszystko (najczęściej jak karmię małą:-) )
Co do zdjęć Kamilka, to jeste w szoku jaki on już duży!!!!!!
Ciągle mam przed oczami fotografię ze spotkania u Izy, gdzie jesteś jeszcze w ciąży... a tu już taki słodki chłopczyk. Ale ten czas leci!
A taką minę, jaką ma na ostatnim zdjęciu robiła też moja Darunia. Nazywaliśmy ją miną "dinusia":-) :-D :-)

Justyna- ostatnio mam "głębokie" przemyślenia, że teściowie to chyba po to są, żeby ćwiczyć nasza cierpliwość...:wściekła/y:

Musze zmykać.... domowy badacz wszystkich kątów marudzi....:happy:

hejka:-)
karolinka dokładnie tak jak piszesz:tak:
baska malutki jest słodki i juz jaki duży :szok: zauważyłam ze oliwka tez ma taka pościel żułto niebieską;-)
iza fajnie ze samopoczucie Karolci poprawiło sie:happy:
kubusiowa no właśnie co sie z tobą dzieje:confused:
anian to ty jesteś matematyczką ;-)

Baska Kamilek super! Widze że udało Ci się złapać kilka uśmieszków :tak:
A z małą nie byłam u lekarza bo tam dziś tłum, do naszej lekarki nie było już wolnych miejs :szok: a do tej drugiej najwcześniej na 17 :szok: a to za późno, więc zapisałam małą na jutro na 12 :tak:

Justynka trzymaj się wszystko będzie dobrze!

Anian matematyka to od zawsze była moja zmora :dry: ale w końcu skończyło się na tym że zdałam z niej maturę lepiej niż z polskiego :laugh2:

Witam,

Justyna nie doczytaam przepraszam, ale co jest Twojemu mezowi - mam nadzieje, ze wszystko dobrze.

Iza zdjecia super.

A u nas nic ciekawego... Sonia ma zapalenie ucha :-( siedzimy wiec w domu... Kto siedzi ten siedzie :baffled: Ja chodze do pracy, fajnie jest, ale troszke nie wyrabiam ze wszystkim. Wejde w rytm i bedzie OK.

Pozdrawiam,

reklama
Justa: trzymamy kciukaski

Baśka: ale KAmiś duuuuży facet

ja dostałąm nerwów strasznych, bo mój chłop to dupa straszna. jego matka nagadała mu, że jest okropnym synem, bo jej wnuka nie przynosi pokazać, a ten jej nie odpyskował.
pozatym zamierza rżnąć wielką paniąbabcię i jakąś szmatę Titkowi kupoić na urodziny. wściekła jestem.
i ona śmie oświadczyć, że przyjdzie w urodziny Piotra wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rr

niech spada na drzewo

Do góry