reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Oliwka ........ akurat nie wiem co to jest R, to mówi jaki jest duże twoje maleństwo ....

Kubusiowa .... ale Kubuś duży chłopczyk

Mokatte ..... przmyć mnie na narty, mogę robić za kijek, bo schudłam :)

Baśka ..... wielki buziak dla Kamilka

Diablica .... udanego urlopu

reklama
Beaa ...... aż się wzruszyłam ...... mam nadzieje, że też kiedyś usłysze takie słowa od swojego synka :tak:

Iza ..... dzięki za info dot. badania słuchu, mam nadzieję, że też mi tak lekko pójdzie z tym spaniem .... bo Jeremi raz śpi jak suseł, a innym zaś razem ni huhu nie chce spać :dry: zobaczymy

Karolinna ..... też mnie cieszy, że dłużej jest jasno, choć jak na mnie to jeszcze za krótko, bo wychodze z psem między 18-19 i chetnie bym świata poglądała :tak: Dobrze, że już spacerkujemy :-p

Czarnulka ....... fajnie coś zrobić dla siebie i widzieć efekty, a jak jeszcze inni też je widzą to już sama radocha ...... też chętnie zobaczyłabym foteczki ... popracuj nad tym :tak:
Ja robiłam USG bioderek w Bytomiu w Sigmie-Bi na ul. Batorego i czekałam na termin jakiś tydzień ... oczywiście miałam skierowanie od pediatry i nie zapłaciłam ani grosza

Dziś byłam u pediatry i okazało się, że :
- Jeremi waży już 4100g, a więc w 10 dni przbrał pół kilo :szok:
- wypadły mi kolejne rzeczy z dietki (sałata, pietruszka, herbata malinowa) a do tego mam ograniczyć mleko i jego przetwory, bo Skarbulina dostał wysypki uczuleniowej :wściekła/y: Dobrze, że jeszcze mięcho mogę jeść :baffled: a tak mi się marzy jakis normalny obiad, albo placki, albo śledzik opiekany ..... oj można by wymieniać, a ślinka cieknie i zaraz się spięcie zrobi :laugh2: :-D :laugh2:

witam:-)

Dziekujemy wszystkim za komplemenciki:-)

sorencje ale brak czasu nie pozwala na poczytanie dokładnie waszych postów, przelecialam szybciutko wzrokiem:tak: i witam nowa mamusie :-)

wczoraj miałam wieczór pełen niemiłych wrażeń:-( o 21:30 zadzwoniła do mnie mama z paczem że do mojej siosry musieli wezwać pogotowie chwycił ja potworny ból w okolicy brzucha (bidulka mdlała i wymiotywała) ryk z bólu słyszałam nawet w słuchawce telefonu i dostałam takiego stracha:szok: a na dodatek byłam z Kubusiem sama bo mąż w pracy. Sostre na sygnale powieźli do szpitala a rodzice samochodem za nimi, a ja sama w domu w niewiedzy co sie dzieje i tak 1,5 godz (z przerwami telef. od rodziców jak sytuacja). Zakończenie było takie że dostała silny środek brzeciwbólowy i diagnoza prawdop. ostre zapalenie jajników:szok: (ale żeby az taki ból że siostra porwała poszewke z poduszki w domu:confused:) Dzisiaj byłam z nią u gina ale niestety rano dostała @ i z badania nici jedynie lekarz mógł stwierdzic że ma powiekszone jajniki i po @ ma przyjść na badania. Ale co przezyliśmy to nasze:-(. Dzieki justynka za pocieszenie na gg :-)

Najlepsze życzonka dla Kamilka z okazji kolejnej miesięcznicy!!!

Czarnulka będzie nam miło jeśli do nas wpadniecie, mężuś ma nockę więc będzie w domu o tej porze :tak: BARDZO SIĘ CIESZYMY ŻE POZNAMY WAS I WASZE ŚLICZNE PANIENKI:tak:
Fajnie tak odwiedzić fryzjera:happy: ja się wybieram dopiero przed roczkiem.

Karolinna mieszka się im super :tak: okolica też jest fajna, a my nie żałujemy, bo na Brynowie też mieszka się super :tak: nieprawdaż :confused::confused: :confused: :-) :-D

Mokkate oczywiście robiłam usg na Raciborskiej ale nie wiem czy to dzięki Owsiakowi, według mnie powinni to badanie robić jeszcze jak się leży na oddziale, albo od razu na nie zapisywać, a nie żeby potem tak długo czekać na badanie :wściekła/y:
Ale super że sobie na narty pojedziecie, my :no: jeździmy :baffled:

MariaOla super że Twój maluszek tak ładnie rośnie :happy: Powodzenia na badaniu słuchu, na pewno będzie ok :happy:

Oliwka cieszę się ze z Twoim maluszkiem w brzuszku wszystko ok. :happy:

Diablica miłego wypoczynku na urlopiku :tak:

A my dziś mamy rocznice - 7 lat razem :-) ale ten czas szybko biegnie :szok: 7 latek od naszego pierwszego pocałunku :happy: :laugh2:

A Karolinka non stop trenuje stawanie bez trzymanki i utrzymywanie równowagi, a za swoim autkiem chodzi koncertowo, szkoda że pokój taki krótki :eek: (tak staje jak kiedyś Lenka - jak pamiętacie Karolinna wklejała zdjęcia, no ale Lenka w wieku Karolci już chodziła - zdolna dziewczynka:happy: ) , ale szybko pada na pupke :-D no i broi tak że :szok: wszędzie jej pełno :szok: Dziś zdarła kawałek tapety przy łóżeczku :szok: :baffled:

Kubusiowa ale mieliście wczoraj przeżycia, dobrze że nic złego się nie stało, ale Twoja siostra się nacierpiała a Wy nadenerwowaliście. A Twoja siostra to ta blondynka co często jest na zdjęciach z Kubusiem:confused:

Kubusiowa - duzo zdrówka dla siostry ;-) Normalnie musiała się nacierpieć a wy wszyscy nadenerwować:-( Dobrze, ze już jest lepiej ;-)

Czarnulka - to super, że byłas u frycka i jeszcze na solarium;-) ;-) ;-) ;-) Wklejaj foteczki.

mariaOla - fajnie, ze Jeremi ladnie przybiera na wadze:-D Wklej foteczki aktualne;-)

Ja wybieram się do fryzjera za jakieś dwa tygodnie. Chcę sobie zrobić baleyage a własciwie pasemka ale mam pytanie czy mogę jak karmię:confused: :confused: :confused: Chciałabym bardzo jakoś wyglądać ładnie przed powrotem do pracy. Bardzo chcialabym jakąś nową fryzurke ale jakos boję się zaryzykować myślałam o czymś z grzywką ale jakos siebie nie widzę.

Wklejam kilka zdjęć Kamilka.

Baska myśle że balejage Ci nie zaszkodzi :-) Ale Kamilek duży juz :szok: super wygląda, na tym zdjęciu co leży na brzuszku ma taką fajną minkę łobuzerską :-D

reklama
hej !!!!

Liwia śpi a mąz marudzi to uciekłam do Was :-)

Basia Kamilek słodziutki a fryzurkę ma super :laugh2:

oj piszecie o solarich, fryzjerkach itp a ja teraz jak elza z buszu juz nie pamiętam kiedy u fryzjera byłam no i blada jak ... chyba trzeba bedzie podjąc pewne kroki ....

czarnulka czekamy na foty !!! i nie ściemniaj z aparatem !!! nie daj sie prosić !!

Do góry