reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
witajcie kobitki:tak:
ja tylko na chwilkę ,bo rozpoczął mi sie remoncik w przedpokoju tak ze tylko meldujemy sie ze jest wszystko ok.
iza fajnie ze spotkanko sie udało i zdiecia fajowe :-)

reklama
hej !!!

jakos nie mam weny ......:baffled: :eek: :no:

Liwia dzis mi miską guza na czole nabiła , moze to od tego :confused:

ale spotkanko udane !!! no wszystkie panie UROCZE !!!

Izka zaparaszam ale super by było jakbyście do nas wpadli na spotkanko :tak: żałuje ze na roczku nie było czasu na dłuższą pogawędkę

Witam o poranku! Jak to często bywa jestem pierwsza :-)

Justynka zobaczymy co z tego wyniknie, nic nie obiecuje:no: szkoda że Cię nie było na czaciku :sick:

Czarnulka zaraz rozpocznę wysyłanie :tak:

MIŁEGO CZWARTKU!!!

buuuuuuuuuuuuuuu........ czwarta buuuuuuuuuuuuuu ;-) ;-) ;-)

Justa- za wczoraj masz "nieobecność nieusprawiedliwioną" ;-)

Anian- moje imie brzmi...... Kasia :-) A czemu pytasz?

Karola- jak tam przygotowania do goscia ;-)

Baska- juz od dawna nie muszę nosić wkładek laktacyjnych (na szczęście, bo bardzo ich nie lubiłam)

Ale wyścigi tu są :-D :szok:
Sandros zapomniałam wcześniej podziękować za gratki :tak: więc teraz dzięki :tak: Mową Sonii się nie przejmuj rozgada się na czas :-) a przecież nie od dziś wiadomo że Sonia to wyjątkowo zdolna dziewczynka :tak:

Karolinna gratki dla Lenki z okazji przespanej CAŁEJ nocki!!!! Brawo, można rzec - dziecko odchowane ;-) :tak:

Anian imię Mokkate ukryte jest w jej nicku :-D i część nazwiska :-D sprytnie to sobie wykombinowała :-) :tak:

A mój mężuś bidulek, wczoraj rano przyszedł po całej dobie w pracy, poszedł na 18, wrócił o 7 i przed chwilą znowu pojechał na 11 do roboty :sick:
A co do wkładek to ja też na szczęście w ogóle ich nie potrzebowałam i nie potrzebuje, moje piersi jak kraniki otwierają się dopiero jak mała się przyssie :laugh2:

reklama
Hej!!!

iza, mokkate - to super, ze nie musicie mieć wkładek laktacyjnych bo ja muszę. Cieknie mi, że :szok: Jak mały je mi z jednego cycka to z drugiego też leci :szok: Jedna wada tego karmienia piersią u mnie to jest to, ze potrzebuję wkładki laktacyjne :wściekła/y:

Justyna - nieobecność na czacie nieusprawiedliwiona "Chyba, ze przez tego guza nabitego miską zapomniałaś :laugh2: :-) :-D "

Karolinna - gratki dla Lenki :tak: ;-) :-D :-) Mój Mały ostatnio w nocy o 1 jak wstaje na papu nie chce się już położyć do łózeczka :no: mimo że usypia mi na rękach a jak go kładę to się budzi i ryk. Walczyłam tak w nocy 4 razy i poddałam sie bo spać mi się strasznie chcialo i wzięłam go do naszego łóżka i zasnął bez problemu. Mały cwaniak. Niewiem gdzie tego sie nauczył bo raczej z nami nie spał. Czasami brałam go o 5-6 rano do łozka jak już nie chciał spać.

dziewczyny mam pytanie:confused: :confused: :confused: Bardzo ważne i pilne.
Dzisiaj chcę odciągnąć laktatorem mleka do butelki małemu na jutro bo ide do lekarza rano i może mnie troszke nie byc. Chcialabym zeby mały jak będzie głodny to zjadł moje mleczko z butelki. Tylko teraz mam pytanie jak odciągnę to te mleko może stać w lodówce przez 24h:confused: :confused: :confused: I jak mam tą butelkę zakręcić normalnie smoczkiem do góry i dodatkowo tą zakrętką jeszcze na smoczek zeby była szczelnie zamknięta. Mam butelkę z aventu i ona ma smoczek (wiadomo) i jeszcze tą zakrętke na smoczek

Do góry