reklama
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
FAjnie sie klikało na czacie ;-)
Iza nie zapomnij o fotkach ;-)
DOBRANOC
Iza nie zapomnij o fotkach ;-)
DOBRANOC
justyna
Fanka BB :)
hej !!!
jakos nie mam weny ......
Liwia dzis mi miską guza na czole nabiła , moze to od tego
ale spotkanko udane !!! no wszystkie panie UROCZE !!!
Izka zaparaszam ale super by było jakbyście do nas wpadli na spotkanko
żałuje ze na roczku nie było czasu na dłuższą pogawędkę
jakos nie mam weny ......

Liwia dzis mi miską guza na czole nabiła , moze to od tego

ale spotkanko udane !!! no wszystkie panie UROCZE !!!
Izka zaparaszam ale super by było jakbyście do nas wpadli na spotkanko

buuuuuuuuuuuuuuu........ czwarta buuuuuuuuuuuuuu ;-) ;-) ;-)
Justa- za wczoraj masz "nieobecność nieusprawiedliwioną" ;-)
Anian- moje imie brzmi...... Kasia :-) A czemu pytasz?
Karola- jak tam przygotowania do goscia ;-)
Baska- juz od dawna nie muszę nosić wkładek laktacyjnych (na szczęście, bo bardzo ich nie lubiłam)
Justa- za wczoraj masz "nieobecność nieusprawiedliwioną" ;-)
Anian- moje imie brzmi...... Kasia :-) A czemu pytasz?
Karola- jak tam przygotowania do goscia ;-)
Baska- juz od dawna nie muszę nosić wkładek laktacyjnych (na szczęście, bo bardzo ich nie lubiłam)
Ale wyścigi tu są
Sandros zapomniałam wcześniej podziękować za gratki
więc teraz dzięki
Mową Sonii się nie przejmuj rozgada się na czas :-) a przecież nie od dziś wiadomo że Sonia to wyjątkowo zdolna dziewczynka
Karolinna gratki dla Lenki z okazji przespanej CAŁEJ nocki!!!! Brawo, można rzec - dziecko odchowane ;-)
Anian imię Mokkate ukryte jest w jej nicku
i część nazwiska
sprytnie to sobie wykombinowała :-)
A mój mężuś bidulek, wczoraj rano przyszedł po całej dobie w pracy, poszedł na 18, wrócił o 7 i przed chwilą znowu pojechał na 11 do roboty :sick:
A co do wkładek to ja też na szczęście w ogóle ich nie potrzebowałam i nie potrzebuje, moje piersi jak kraniki otwierają się dopiero jak mała się przyssie

Sandros zapomniałam wcześniej podziękować za gratki

Karolinna gratki dla Lenki z okazji przespanej CAŁEJ nocki!!!! Brawo, można rzec - dziecko odchowane ;-)

Anian imię Mokkate ukryte jest w jej nicku

A mój mężuś bidulek, wczoraj rano przyszedł po całej dobie w pracy, poszedł na 18, wrócił o 7 i przed chwilą znowu pojechał na 11 do roboty :sick:
A co do wkładek to ja też na szczęście w ogóle ich nie potrzebowałam i nie potrzebuje, moje piersi jak kraniki otwierają się dopiero jak mała się przyssie

reklama
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Hej!!!
iza, mokkate - to super, ze nie musicie mieć wkładek laktacyjnych bo ja muszę. Cieknie mi, że
Jak mały je mi z jednego cycka to z drugiego też leci
Jedna wada tego karmienia piersią u mnie to jest to, ze potrzebuję wkładki laktacyjne
Justyna - nieobecność na czacie nieusprawiedliwiona "Chyba, ze przez tego guza nabitego miską zapomniałaś
:-)
"
Karolinna - gratki dla Lenki
;-)
:-) Mój Mały ostatnio w nocy o 1 jak wstaje na papu nie chce się już położyć do łózeczka
mimo że usypia mi na rękach a jak go kładę to się budzi i ryk. Walczyłam tak w nocy 4 razy i poddałam sie bo spać mi się strasznie chcialo i wzięłam go do naszego łóżka i zasnął bez problemu. Mały cwaniak. Niewiem gdzie tego sie nauczył bo raczej z nami nie spał. Czasami brałam go o 5-6 rano do łozka jak już nie chciał spać.
dziewczyny mam pytanie
Bardzo ważne i pilne.
Dzisiaj chcę odciągnąć laktatorem mleka do butelki małemu na jutro bo ide do lekarza rano i może mnie troszke nie byc. Chcialabym zeby mały jak będzie głodny to zjadł moje mleczko z butelki. Tylko teraz mam pytanie jak odciągnę to te mleko może stać w lodówce przez 24h
I jak mam tą butelkę zakręcić normalnie smoczkiem do góry i dodatkowo tą zakrętką jeszcze na smoczek zeby była szczelnie zamknięta. Mam butelkę z aventu i ona ma smoczek (wiadomo) i jeszcze tą zakrętke na smoczek
iza, mokkate - to super, ze nie musicie mieć wkładek laktacyjnych bo ja muszę. Cieknie mi, że

Justyna - nieobecność na czacie nieusprawiedliwiona "Chyba, ze przez tego guza nabitego miską zapomniałaś

Karolinna - gratki dla Lenki

dziewczyny mam pytanie

Dzisiaj chcę odciągnąć laktatorem mleka do butelki małemu na jutro bo ide do lekarza rano i może mnie troszke nie byc. Chcialabym zeby mały jak będzie głodny to zjadł moje mleczko z butelki. Tylko teraz mam pytanie jak odciągnę to te mleko może stać w lodówce przez 24h

Podziel się: