reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
ja tylko na sekundkę się pożalić wpadłam :no: ......
Jeremi notorycznie ulewa i doprowadza do ruiny ubrania moje i własne :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :baffled:
da się coś z tym zrobić :confused: :confused: :confused: :confused:

reklama
MariaOla niestety co do ulewania nie pomogę bo tego nie znam :no:

A tu Karolinka, zdjęcia ze srody i dzisiejsze:

W prezenciku od Wikusi Czarnulki :)

Jem drugie śniadanko:

Brokułki są pyszne

Buziaki dla Karolki i Jeremiego

Baska: ja miałąm z penatena wkładki i byly ok. zreszta w szufladzie jeszczze leży ich jedno opakowanie :)

MariaOla: odnośnie ulewania - a przybiera prawidłowo na wadze? ulewa po każdym jedzeniu? jak będzie niedobrze to lekarka powinna zlecić ph-metrię. Titkowi właśnie dzięki temu badaniu wyszedł refluks. pogadaj z lekarką może trzeba małemu dać np. bebilon ar lub zagęścić jedzonko nutritonem.

Kubusiowa: dotarliście od fryzjera?

idę spać, bo rano trzeba posprzątać, potem zakupki, a potem godzina rehabilitacyjnego wrzasku gratis.

Witam wieczorkiem

Na początek proszę o radę: Maiałam zamiar jutro zrezygnować z karmienia, ale Mała jest przeziębiona i nie wiem czy czekać z odstawieniem aż wyzdrowieje. Szczerze napiszę, że jak to przeczytałam to zastanawiam się komu to odstawienie będzie trudniejsze:-) A z drugiej strony od jutra miałam też uczyć ją samą zasypiać, ale dziś już mnie zmusiła (nie wytrzymałam wygibasów i szarpania włosów - jaką ona ma siłę-jeszcze chwila i będę łysa;-) ) i po jakimś czasie wrzasków w końcu zauważyła, że nie ustąpię (i nie pozwolę Marcinowi na to:-)) i jednak pogodziła się z łóżeczkiem:-D

I CO MAM ZROBIĆ :confused: :confused: :confused:

Buziaki dla Karoliy i Jeremiego :happy: :happy: :happy:

justyna i co Pszów cały:confused: :confused: :confused:

iza Patrycja chodzi za rączki już od końca grudnia, efektem jest mój bolący kręgosłup:-) . A teraz to się nabiegasz...a jaką kondycję będziesz mieć:laugh2:
A często Karoilna je smaodzielnie:confused: Moja nic nie chce sama wkładać do buzi - oczywiście chodzi tu o jedzenie, bo każdy paproch z ziemi od razu ląduje w buzi:no:

karolina, co z obiecanymi zdjęciami:confused: :confused: :confused:

sandros, to miło mieć taką atmosferę w pracy. A sesja za niedługo się skończy i będziesz mieć trochę oddechu.:tak:

mmm, jak miło poczytać Cię.:-) Częściej tu zaglądaj:happy:

Dobrej nocki Wam życzę:-) :-) :-)

Hej laseczki :-)

U mnie super ;-) Odchudzam się nadal :-) Trzymajcie koleżanki kochane za mnie kciuki bym doszła do wyniku moich marzeń ;-) Nie ma mie często bo mój jest w domu,a jak tylko pojedzie do pracy to napewno nie odpędzicie się o demnie kochane hihihi ;-)

Iza dziekuje za foteczki są super! A Karolinka wygląda bosko w sukieneczcce :-) wiedziałam w czym będzie jej pięknie ;-) No i buziaczek dla Karolci z okazji ukończenia 10-ciu m-cy :-)

anian super że Patrysia pogodziła się z łóżeczkiem :-) Ja Emilke też już uczę samą zasypiać,chyba że płacze to wtedy muuuuszę ją przytulić ;-) A co do odstawiania,to powiem ci szczerze że będzie tobie trudniej! Jak tyko mała zachce cyca,ty zmiękniesz i dasz ;-) Bądź twarda ;-) Powodzenia :-)

Justynko i jak spacerek z dziadkiem??? Ja byłam przerazona jak puściłam pierwszy raz małą z dziadkiem hihihi

MariaOla ja ci kochana niestety nie pomogę,bo moje młe nie miały migdy takiego problemu.Moja znajoma ma ten problem i jej mała ma 6 m-cy i nadal ulewa :-( wiem co czujesz i współczuje :-( Może idź do lekarza?!

A o to wiadomości z pierwszej strony ;-)

Ciasteczkowy skrzat ;-)

a540db06b98b61b3med.jpg

Mój Aniołek ;-)

a1eff181536a18demed.jpg

reklama
jestem po strasznej nocce. Piotrek obudził się przed północą i wył do trzeciej. jako tako pomagało tylko i wyłącznie noszenie na rękach. nie mam pojęcia co w niego wstąpiło.

Do góry