reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Macie rację dziewczyny nie dam się zwariować, ale przyspawam sobie pieluszkę na stałe :laugh2: :laugh2: :laugh2: a wyobraźnia faktycznie może płatać figle Anian

Oliwka ..... <wow> brzusio ciaciuszko cudnie rośnie :cool2: :tak:

mmm ..... chyba trochę tego i tego :tak:

Karolinna ...... :szok: jaka świetna córeczka

reklama
Oliwka - może i ząbki, bo coś czuć. ale chyba jeszcze daleko.

dziś P zaliczył dwa upadki. efekt - pierwszego - rozwalona warga i mnóstwo krwi. drugiego - ogromny guz - tak zapieprzał do łazienki, że walnął o próg z metalu i płytki ceramicznej.
a ja pipa jedna nawet nie zareagowałam.

Hi! Ale śliczne dzieciaczki i brzuszki :) Też bym taki chciała :baffled:
Chcecie wiedziec więcej o mnie. Tylko co napisać??? Hmm
My staramy się już albo dopiero pół roczku (dla mnie już bo każde niepowodzenie bardzo przeżyłam). Wiecie nawet teraz żyje w niepewności i nadzieii zaeazem że może tym razem wyjdzie. Spóźnia mi się kilka dni. Z teścikiem jeszcze poczekam. Jakoś boje sie go zrobić. :hmm:

Widze że o tej porze nikogo tu nie ma a ja właśnie o tej porze potrzebuje poklachać :-(
Może uda mi się kiedys złapać Was " na żywo"
Do zobaczenia :-)

a tak nawiasem to możecie mi pomóc załatwić sobie suwaczek? Bo nie daje rady sama go sobie wstawić. Coś chyba robie źle

:-) Wieczorową porą....
Muszę się POCHWALIĆ:-) :-) :-) Udało się nauczyć Patrycję zasypiać samodzielnie....Dziś tylko 2 razy miałknęła, ale posmerałam ją po główce i Mała już zasnęła:-) :-) :-) . Po takmi zasypianiu już niestraszna mi podbudka ok.2:no: :no: :no: , bo liczę, że będzie podnie:happy: Jestem pełna optymizmu:tak: :tak: :tak:

oliwka, brzusio cudny...pomyśleć, że jeszcze rok temu taż miałam brzuchol:-)

kaśka nocki rzeczywiście nieciekawe :-( ...pomyśl że w okolicach 2 łączę się z Tobą w cierpieniu :szok: :szok: :szok: ...ale ja nie jestem tak dobra jak Ty, bo Pati jest w łóżeczku i jedna moja pomoc dla Niej to smeranie po główce:-p , ewentualnie udostępnianie kłaczka włosów do dotykania:tak:

mmm, czyżby Ci chodziło o Izę:confused: . Zawsze możemy się z Nią umówić w tym samym czasie, oczywiście:-) :-) :-)

monysia a co z suwaczkiem Ci się nie udaje:confused: :confused: :confused: Skąd jesteś?
My próbowaliśmy dwa razy...efeky już jutro skończy 11 miesięcy:happy: :happy: :happy:

Jestem z Czerwionki no a z suwaczkiem nie wychodzi mo końcówka.Mam wszystko powybierane, poustawiane i wyskakuje jakis error niby cos z moim mailem chyba

reklama
Do góry