reklama
justyna
Fanka BB :)
Anian ja na kolacje to tak ok 18 je z nami jakies kanapki albo drożzówki kawałek i owoce jakies a po kąpaniu o po 19 dostaje flachę mleko+kaszka+owocki i potem tylko wode do popicia !! A kiełbaska to taka delikatna u nas w sklepie bo parówek nie jem i nie daje Liwii !! A te jej bardzo smakują i wcina dwie takie dłuższe jak frankfuterki !!
dzis zabrałam Liwie i teściową na pączki i kawke bo juz jej gips sciągneli !! co prawda do zakładu ale szczęścliwe obie były
dzis zabrałam Liwie i teściową na pączki i kawke bo juz jej gips sciągneli !! co prawda do zakładu ale szczęścliwe obie były

justyna
Fanka BB :)
Izka gratulacje zmian !!! oj a jeszcze tak niedawno pisałas jak Karolcia chce tylko z kubeczka
a tu juz taka panna !!
a był czat wczoraj ????
ja spędziłam w domku super wieczór z męzusiem
a i w prezencie dostałam obietnice ze jedziemy w czerwcu na urlop i juz nawet zaklepany mamy termin w zakładzie ze nas nie bedzie
jak od pracocholika to takie oświadczenie jest dla mnie najlepszym prezentem 

a był czat wczoraj ????
ja spędziłam w domku super wieczór z męzusiem

Ja to moze o naszym jedzonku moze nie bede pisała albo napisze .
Rano winerka cieleca i pół bułki .do kiełbaski oczywiście ketchup nie moze byc bez
do południa soczek kubon
przed spaniem micha zupki albo serek danio ,po spaniu micha zupki oczywiście musi być z magi
a jak nie ma każe sobie nalać .
później jakieś owocki ,wafelek albo coś innego itp
kolacja kanapeczki uwielbia pomidorki ale te latem to całą bułe potrafi zjeść z pomidorkiem , czasami wcisne jej kaszke ale rzadko mi sie to udaje (nieznosi mleka ,kakałka itp) dobrze ze serek zje .A nieraz jak jest makaron to woła zupe pomidorocha
no to je. Nie musze jej zmuszac do jedzenia jak jest najedzona to sama odstawia 
Rano winerka cieleca i pół bułki .do kiełbaski oczywiście ketchup nie moze byc bez

przed spaniem micha zupki albo serek danio ,po spaniu micha zupki oczywiście musi być z magi

później jakieś owocki ,wafelek albo coś innego itp
kolacja kanapeczki uwielbia pomidorki ale te latem to całą bułe potrafi zjeść z pomidorkiem , czasami wcisne jej kaszke ale rzadko mi sie to udaje (nieznosi mleka ,kakałka itp) dobrze ze serek zje .A nieraz jak jest makaron to woła zupe pomidorocha

reklama
Podziel się: