reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
witam o poranku:-)

mokkate opowiadaj opowiadaj:tak:

a ja dzisiaj mykam do pracy na rozmowe z Dyrekcją bo mi troche namieszali z powrotem do pracy:-( :wściekła/y: i musze cosik wyjaśnic:cool2: wieczorkiem Wam wszystko npisze o co chodzi i jak sie zakończyło:tak:.

musze sie pochwalic że Kubus juz coraz częścij porusza sie na własnych nóżkach:tak: :-) :happy: oczywiście zaliczajac co jakis czas upadek ale nie znichęca go to do pokonywania coraz to dłuższych dystansów po mieszkanku
moze uda mi sie dzisiaj wkleić kilka fotek z nowa fryzurka Kubusia:-D

miłego wtorku!!!

Witam!

Mokkate czekamy na relację z wyjazdu:happy:

Mamaboo super że do nas zajrzałaś, zastanawiałam się czy się na nas pogniewałaś :confused: że nic nie piszesz bo napisy na gg co jakis czas zmieniasz;-) Nie martw się, z Oskarkiem na pewno wszystko będzie dobrze.

Kubusiowa racja kaska zawsze się przyda :tak: Też muszę poszukać jakiegoś źródła finansów:-D bo jak wiesz u nas z tym krucho:baffled:
Czekamy na fotki Kubusia :) Kupiłam wczoraj gazetkę z jego fotką :)

Ewcik śliczny kierowca ambulansu z Filipka:-)

A wczoraj pisała do mnie Baska smski, bardzo za nami tęskni, brakuje jej kompa, nie wiadomo kiedy jej tego notebooka naprawią :baffled: Była u fryzjera, ma nową fryzurkę z grzywką i jest zadowolona. Pisała jeszcze że Kamilek dźwiga się w leżaczku i siada- pytała czy to nie za wcześnie, no ale skoro on sam to robi to mi się wydaje że mu nie zaszkodzi:confused:

Jeszcze wszystkiego nie nadrobiłam, ale bardzo sie staram...

Przede wszystkim:
1. witam na forum nowe mamusie!!!!!
2. gratuluję Anian i Izie zakończenia karmienia . Mnie sie jakoś nie spieszy.... :laugh2:
3. dziekuję w imieniu Martynki za życzenia (doczytałam!:-) )
4. zdjęcia super! Lenka to ma włosy już chyba do kolan ;-) , a Filipek od Ewcik wydoroślał.
5. Monysia- ja miałam pierwszą wizytę w 12 tygodniu ciąży, bo nie było terminów.

A teraz prezent na przywitanie i żeby sobie o mnie przypomniały Karolinna i Justyna :-p :-D

Zjęcie z Giewontem (moim ulubionym szczytem)
Zobacz załącznik 29020

i troche prawdziwej zimy
Zobacz załącznik 29021Zobacz załącznik 29022Zobacz załącznik 29023

Muszę napisać, że wyjazd udał sie w 100%. Ani ja, ani Grzegorz nawet nie marzyliśmy, że będziemy mogli tyle zjeżdżać :tak: . Martynka była bardzo grzeczna , dużo spała na świeżym powietrzu. Kilka nocy przespała, a w reszte budziła się raz. Byle jej tak zostało w domu :-D . Daria na Walentynki dostał lekcje na snowboardzie i powiedziałą, że poprosi zajączka wielkanocnego o deskę :-D :-D :-D Nawet Grzegorz kilka razy pozjeżdżał na desce.:-) Wypoczęłam i aż mi się nie chciało wracać. Najważniejsze, że odzyskałam dawna formę i wróciłam w całości!:laugh2:

Pozdrawiam!

P.S. Czy ktoś wie, dlaczego wcięło mi suwaczki :confused: :confused: :confused:

Mokkate piękne zdjęcia!!!!! Pozazdrościć takiego wyjazdu :-) Super, że wszystko Wam się fajnie udało:-) Oby Martynka tu w naszych pięknych Katowicach też tyle spała :tak:
Dzięki za gratki odnośnie karmienia, a Ty jak długo zamierzasz Martynkę karmić:confused: Ja w sumie też mogłabym jeszcze bo w zasadzie w niczym mi to nie przeszkadzało, mogłam wszystko jeść, ale właśnie tu jest problem - nigdy chyba bym nie schudła, a tak od wczoraj ostra dietka :-D

mokate super zdięcia ale troche sobie urzyliście i dzieci zaowolone:tak:ja też chce taką zime ,teraz to chyba za późno:wściekła/y:
iza pozdrów baske ,ciekawe jak wyglada w nowym fryzku a ja nawet nie wiedziałam ze ma kompa zepsutego musiałam gdzieś przeoczyć .A co do Kamilka to napewno krzywdy se nie zrobi.Czekamy tu na nią:tak:

reklama
Mokate zdjęcia nadają sie na tapete na pulpit.Normalnie super:-D
A ja dziewczyny zapisałam sie z malutką na basen.Nie wiedziałam że blisko mnie prowadzą zajecia dla takich maluchów:tak: W niedziele mamy zajęcia ,to opisze jak było:tak:

Do góry