reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Mama Boo nie martw się to już taki rutynowy zabieg więc wszytko będzie w porządku.To tak jak z cesarkami;-) Zycze dużo uśmiechu dla ciebie i synusia.
Ewcik a moze sobie mały już zawód wybrał:-) :-D

reklama
Oliwka też jestem ciekawa jak Baska wygląda, ona i jej mąż są zadowoleni więc na pewno wygląda fajnie :-)

Kasiu dziękuję za miły spacerek i odprowadzonko!!! Miło było pogadać:-)

Muszę się pochwalić moją córcią: POTRAFI JUŻ PRZEJŚĆ SPORY KAWAŁEK NA WŁASNYCH NÓŻKACH!!!! PEWNIE NIEDŁUGO BĘDZIE ŚMIGAĆ! :-)

Czołem

iza, to gratulacje dla Karolinki
Pozdrów Baśkę.

mokkate, fajowe zdjęcia. Specjalnie ja drugi raz otwierałam, żeby sie przekonać: dlaczego nie widzę Was na tych zdjęciach:confused: :confused: :confused: Dobrze, że wróciłaś cała:-) . Muszę CI się pochwalić, że moje dziecię nawet SAMO (prawie) usypia w łóżeczku:tak: - po trzech wieczorkach zaskoczyła:-D
A suwaczki wcięło Ci ponieważ na tik-taku uruchomili na nowo suwaczki, więc jak chcesz je mieć to musisz na nowo sobie je zrobić:happy:

oliwka, Ty na bezsenność cierpisz:confused: :confused: :confused: . A ja mam do Ciebie pytanie: jaki rozmiar ciuchów nosi Twoja córcia:confused:

kubusiowa, mam pytanka. Wydaje mi się, że Kubusiowi kupowałaś basen z piłkami: bawi się w nim:confused: jakie są te piłki, bardzo miękkie:confused: Zastanawiam się czy nie kupić takiego czegoś Młodej...więc jako mama używacza odpowiedz;-)

A ja nie będę gorsz niż Iza i też się pochwalę: w sobotę Młoda zrobiła DWA kroczki, a dziś już TRZY - oczywiście SAMA:-D :-D :-D
Znikam sprawdzać (mam cel- jedna klasa na jeden dzień:-( ). Ciekawe, czy dzis sie tu ruszy:confused: :cool2: :cool2: :cool2:

hej hej !!!!

moje dziecie chorusie - zapalenie kratani :sick: i świszczy niemiłosiernie, w niedziele wieczorem gorączka ją chwyciła a juz w tej Wiśle mi podejrzanie wyglądała ale myslałam ze moze tak ją to powietrze siekło a tu masz w pon po drzemce juz była okropnie zmierzła i chyrlała zadzwoniliśmy po panią doktor i zaraz przyjechała obadala przepisala leki i dała skierowanie na zastrzyk i inhalacje do szpitala zeby w nocy jej atak nie chwycił i dzis juz normalnie dokazywała. Problem jest w leku bo musi dostawać czopki bo kazdy dosustny lek wypluje i walka jest o kazdy ml. No ale po kolejnym czopku dzis dostała takiego ataku histeri i ciągneła sie za pieluszkę i tak ryczala mamama ałaaaa ze myślalam ze mi serce pęknie ! Jutro dzwonić bede do lekarki zeby zmieniła na zastrzyki albo na zawiesine do picia bo juz nie wiem co lepsze :-(

widze ze Mokatka wróciła pełna sił i werwy z wojazy !!! super ze tak odpoczeliscie :tak:

no i ucieszyłam sie na widok dawnej nieobecnej Mamyboo

Izka napisz Basce ze pusto tu bez niej no i ze czekamy az sie pojawi !! no i ze brakuje głównej informatorki bb śląsk !!!

Ewcik mały uroczy

Kaja ja tez z Liwią chodziłam na dwa kursy na pewno malej sie spodoba !!! a do biertułtów bedziecie chodzić ??

reklama
Do góry