reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
witam kolezanki:-)

SAMYCH RADOSNYCH DNI, ZDRÓWKA I POKONYWANIA WSZYSTKICH NOWYCH UMIĘJETNOŚCI Z UŚMIECHNIĘTĄ MINKĄ :-) :-) - PIOTRUSIOWI ŻYCZY KUBUS Z RODZICAMI
mokkate - ale fajowe zdjecia, wiadac że wypad w 100% udany:-) Daia cała mamusia:szok: :tak: POZDROWIONKA DLA KAROLINKI I LENKI!!!:-) :tak:

iza - zdrówka dla Karolinki:tak: ja tez dzisiaj miłam nie ciekawa noc:-( własnie ją niedawno odsypiałam:tak: jak w sumie 1 godz. w całosci przespałam to było dobrze. dzisiaj bylismy na szczepieniu i doktorka powiedziała, że najprawd. ida kolejne zabki:tak: Ciekawe jaka noc przed nami dzisiaj??????:szok:

monysia - odgon czarne mysli i pozytywne myslenie tylko wzamacnia:tak: ale swoja droga kazda przyszła mamusia ma takie mysli wiec jak najbardziej rozumiem, ja tez to przechodziłam:tak: mąż mnie do "pionu";-) przywoływał:-D

mamaboo - ale oskarek duzy chłopczyk :tak: , trzymama kcukasy za pozytywny koniec zdrowotnych Oskarka BEDZIE DOBRZE!!!!!!!!!:happy:

anian - no faktycznie mozesz miec zmianę humoru:-( :wściekła/y: bo ferie dobiegaja juz końca:szok: ale teraz do lata i dwa miechy wakacji co:laugh2: :-D

dzisiaj jak przyszlismuy do przychodzni na szczepienienie to pani doktor powiedziała do Kuby "witaj nasz mały modelu dawno cie nie było ale to dobrze bo znaczy ze choróbska cie omijaja :-D :-) " panie widziały Kubusia w gazecie bo pracuje tam moja znajoma doktorka i pokazała swoim koleżankom:-D i fala poszła że juz mamusia zajęła sie kariera małego Kubusia:-D :laugh2: :-D :laugh2: :laugh2: :cool2:

I znowu powiało ciszą...:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

kubusiowa, nawet nie wiesz jak czekam do wakacji :-) Ale po feriach najpierw trzeba odliczć do świąt....;-)

A moja Mała już coraz częściej chce stać sama - tylko dlaczego w wannie:confused: :confused: :confused: i drobi te swoje samodzielne kroczki....

Miłego wieczorka:happy:

Dobry wieczór!

Dużo zdrówka dla Piotrusia, samych radosnych chwil :tak:

Długie czatowanie nie wyszło mi na zdrowie, ale jaka wielka satysfakcja :-D :tak: :-D

iza jak zdówko Karolinki:confused:

kubusiowa sami przeżywamy ząbki, trzymaj się dzielnie, kiedyś odeśpisz ;-) :cool2:

anian a dlaczego wanna ma być gorsza do wstawania :-p :confused:

oj, muszę kończyć bo Jarek włacza film...

Buziaki, do jutra przybędę na kawkę, mam nadzieję że będę miała z kim ją pić :tak:

witam wieczorową porą:happy:

mmm - ja sie wysypiam tylko teraz ta ostatnia noc była bardzo niespokojna, narazie teraz spi spokojnie i oby tak zostało:tak: moze ja jutro dołącze z kawusią, oczywiści jak mój mały szeryf pozwoli:-D

ewcik - a co ty taka smutna na tym zdjeciu:-( :confused: no super samodzielny synus ci rośnie:tak: , a rozmowa z Dyrekcja przebiegła w sympatycznym tonie, mój urlop przedłuzyła do 4 czerwca:-D pospaceruje jeszcze sobie spokojnie wiosna oby była cieplutka:happy:

anian - jakos umknęlo mi twoje pytanko co do piłeczek:szok: a wiec Kuba bardzo lubie sie nimi bawic i rozrzucamy je po całym pokoju i jest rajd szybkosciowy na kolanach za piłkami:-D :laugh2: :-D :laugh2: POLECAM !!!!(trohcę luzu dla mamy w tym czasi;-) :-) )

Witam

No dobra wkleje inna fotke.
1003006tg3.jpg

dzis padam ze zmeczenia i nastepny tydzień też taki będzie....a potem wymarzony 7dniowy urlop a w tym szczepionko nas czeka.
Jutro jade z mężem zapytać o to mieszkanko.Juz się cieszę...trzymajcie kciukasy

Ja tez czasami odczuwam zabkowanie Filipka ale juz przyzwyczaiłam sie...nigdy nie było tak że musiałaby go nosić.
Daje mu smoka i herbatke id aelj ładnie śpi

Kubusiowa czyli dalejsz sie "byczysz" wrrrrrrrrrr zazdroszcze ci. Ale wszystko co dobre kiedyś się kończy....złosliwa jestem:-p Oczywiscie zartuje.
Ide nynać bo jutro pobudka o 6,00.

Piotrusiu wszystkiego naj naj.....jeszcze zdążyłam przed północą

kubusiowa dzięki za opinię. Już się zdecydowałam i kupię jej zwłaszcza, że Patrycja głupieje jak zobaczy coś, co wygląda jak piłka, a jak ją można wziąść do ręki to już odlot ma na całego;-)

ewcik, jakie radosne zdjęcie:-) . Nie zazdroszczę pobudki...

My wstajemy ok.8:30 i już się boję poniedziałku....

dobranoc :tak:

IZA nie da sie na moim kompie javy zainstalowac :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: poniewaz przy ostatnim formacie jakies sterowniki nie zostały ponownie wgrane i tutaj z java jest problem:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Hm......mąż to chyba specjalnie zrobił...myslal ze forum to jak czat ale ciesze sie ze forum jest ,bez czata jakos sie obejdę hihihihihi

Ostatnio stwierdził ze gdy Filipek pojdzie do zerówki kupi mu laptopa bo 3 osoby na jeden komputer to bedzie"ciasno" :-) :-) :-)

teraz juz naprawde mnie nie ma

DOBRANOC WSZYSTKIM.....Maluchy spać tak co by maminki były wyspane......

reklama
Witam! Dziś nikt mi nie odbierze podium. Karolinka od 15 min nie śpi i jest pełna wigoru:baffled: :sick: :nerd: Wypiła mleko i ani myśli dalej spac :sick: :nerd: :baffled:

Do góry