reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Witam wieczorkiem

Widzę, że sezon grilowy u większości rozpoczęty:-) Ja dziś zaliczyłam jedzonko z grilla, w domku, bo na dworze ziąb:-) Ale i tak było pyszne....:happy: :happy: :happy: I tym sposobem powiedziałam "bye, bye" moim postanowieniom na zrzucenie ciałka:baffled: :baffled: :baffled: ale od jutra znowu;-) ;-) ;-)

A ja dziś byłam prawie cały dzień na zakupach...kupiłam klamki, lampy...same potrzebne rzeczy:-) I chyba pierwszy raz mogę powiedzieć, że jestem zmęczona zakupami:cool2: :cool2: :cool2: A muszę zbierać siły na następną niedzielę, bo jadę szukać kreacji na wesele:happy: i sił mi będzie dużo potrzebnych:tak: :tak: :tak:

justyna co do spania Małej przy Tobie....ja sobie takie zachowanie tłumaczę tym, że sprawdza czy jest mama, a jako, że jest to szkoda czasu na spanie. U nas na początku tak było, że w tygodniu (jak byłam w pracy) to Pati spała po 2, 3 godziny a w weekend (ze mną) góra 1,5h....i nie chodziło tu o miejsce do spania:dry:

karolinko, ale fajnie jest jak takie Maluszki szczekają;-)
Raz nie wiedziałam co się dzieje, bo nagle w sklepie Pati zaczęła szczekać....okazało się, że na półce stały psy....:dry:
Ale co Ty tak późno robiłaś wczoraj na bb:confused: :confused: :confused:
A dziś kogo odwiedzałaś:-p :confused:

kaska, współczuję tej wyprawy do pracy:eek: A w środę i piątek też idziesz:confused: :confused: :confused:

Zniakm.....
PAPA:elvis:

Anian: tak.

Piotr miał dziś strasznie marudny dzień. poza tym to obijałam się cały dzień!!!!!!! no i zregenerowalm swój organizm po dietce - bardzo mu brakowalo jednak magnezu :happy: zjadłam kawałek mięska z obiadu z sałatą i rzodkiewką. no i bez kolacji spać. się odchudzam dalej coby wleżc w ciuchy sprzed ciąży.

Dzisiaj mroźny spacerek zaliczony we wtorek wyjazd. Czas wypoczynku nadchodzi. Fajnie jutro wolne nie trzeba wstawać do pracy.

Moja szleje z konikami tylko słychać wasza wysokość, zliczyliśmy TESCO i kupiliśmy fajny szklafrok z frotty za 20 zł CHEROOKE.

Oliwka to jest jakbys od ronda gdzie Mc Donald w stronę Amadeusa i przed nim skręcasz i jedziesz cały czas prosto i po łuku i potem jest jakiś sklep biedronka czy cos takiego i za tym sklepem !!! Tam w sumie na pierwszy rzut oka dla takich maluchów to tylko jedna zjeżdżalnia basen z piłakmi i tunel ale godzinę tam urzędowali i ubaw mieli !!!

Anian z tym spaniem to też coś prawdy w tym jest !!

Dzis byliśmy u znajomych Liwia wyszalała sie z Dawidem, swoim rówieśnikiem, tak super się razem bawili ze w szok ! Urzędowali i buszowali równo a co jedno zrobiło to drugie zaraz to samo :-D

Wstawać Leniuchy:happy: :happy: :happy:

Piękny i słoneczny dzionek się szykuje (taki mam widok z okna). Moje dziecię już od 2 godzin buszuje....:baffled: :baffled: :baffled:
I teraz jeszcze mamy dużo czasu, bo Młoda spać pójdzi dopiero ok.12:baffled:

AAAaaaaaa....ZŁOTO dziś moje:-) :-) :-)

Miłego poniedziałku :cool2:

no to ja arbeit macht frei!!!!!!

i sreberko moje.

Piotr zrobił pobudkę przed 5. w sumie to był dziś za budzik dla taty.:laugh2:
szkoda że ja już nie dospałam.

nie jedziemy dziś do psa, bo pani chora. a ja się tak napaliłam na te zajęcia dziś. taka ciekawa jestem reakcji Tytusa na bliskoi kontakt z psem wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hej hej i ja się witam !!!!!

nie chce iść mi sie na spacerek bo była smieci wywalic i tak mi zawiało że szok, pójdziemy za chwilkę jak sie ociepli troszkę a póki co Liwia od 30 min bawi sie 3 kubeczkami i w jednym miała troszkę herbatki i przelewa z jednego do drugiego i tak w kółko :eek: :laugh2: i nawet nie rozlało jej sie za bardzo :happy: teraz wziełą sobie butelkę starą i wlała do niej i znów to kubka !! ale ma zabawę !! ups właśnie kałuża teraz sie zrobiłą ale wyciera twardo i tuszuje ślady :-D

reklama
Hej!!!!

Kaśka- oj...to szkoda. Ale wiesz jak to mówią - "co się odwlecze...":-)

Karola- w sprawie spania, to dam małej trochę czasu. Może sama sobie ograniczy spanie do jednego dziennie...:happy: Widocznie potrzebuje jeszcze tyle snu.... Choc nie wykluczam czasowych odstępstw....

Iza- i jak tam po weselu. Jak się wybawiłaś?:confused:

Od jakiegoś tygodnia Martynka mało pije po kąpieli. Myslałam, że to przejściowe, ale widze, że się powoli odstawia.:-(
W związku z tym mam pytanie- czy raz dziennie mleczko to wystarczająco dużo? Bo coś mi się wydaje, że powinna pić jeszcze dwa razy.... Oprócz tego je serki, jogurty i ser żółty... No nie wiem...:confused: :confused: :confused:

Do góry