reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Oliwka ... super , bo się martwię, że Jeremi nie będzie miał dziewczyny, bo same chłopaki się rodzą :baffled:
a jakie imię wybraliście ??

Mokatte ... drewniane są trudniejsze w utrzymaniu czystości, więc marzy mi się plastikowe

Kubusiowa ... juz nie ma krzesełek w twoich kolorach tylko takie jak Baski, a te mnie sie nie widzi :baffled:

Czarnulka .... haahaahaa

Kaśka ... jak to :szok: są szersze i węższe ! Na co jeszcze zwracać uwagę ?

MamaBoo .... oj chętnie się z tobą poznam :tak:

Zgubił mi się post i już nie wiem co komu jeszcze chciałam pisać :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

reklama
:-) Ja schudłam już 22 kg :-) ale jeszcze zostało do zrzucenia 3 w tyłku i dwa w udach ;-) :laugh2:

Jeremi coraz częściej przesypia całe nocki tj 10-12 godzin, ewentualnie jedna pobudka na mleczko ok 3-4 - Zuch chłopak :-)

.Hej babeczki.

.Piszę tu dziś informacyjnie;-).Chodzi o spotkanie w parku Chorzowskim .Na dzień dzisiejszy lista wygląda tak:

.SPOTKANIE

12 maja
-
diablica
-mmm
-karolinna
-mokkate
-czarnulka
-mariaola

19 maj

-iza1
-kaska76
-mmm
-karolinna
-mokkate
-sandros
-mariaola
-baska.

.Kto jeszcze chce niech się dopisuje,jutro zdecydujmy już,dziewczyny, kiedy będzie spotkanko:tak:.

.Pozdrawiam.

Witam witam!
Przed chwilą napisałam długiego posta i mi go wcięło:wściekła/y:

Mokkate na weselu było super, bawiliśmy się fajnie, pojedliśmy :-p Karolcia tak wcinała obiadek jakbyśmy ją w domu głodzili :szok: A po obiadku ją "sprzedaliśmy" i mogliśmy się swobodnie bawić :-D

A co do mleczka to myślę że Martynka pije go tyle ile potrzebuje, jak je sery to na pewno jej to wystarcza. Karolcia pije mleczko po obudzeniu, potem przed drzemką zwykłe przegotowane z kakaukiem, na dobranoc kaszkę mleczno ryżową a w międzyczasie czasem serek, albo Monte :tak:

Karolinna ja się pisze na oba terminy ;-) :-) :cool2:

MariaOla gratki za sukcesy w gubieniu sadełka!!! A Jeremi to super dzielny chłopczyk!:tak:

Baska Kamilek świetnie prezentuje się w krzesełku, widać że lubi w nim siedzieć :tak:

witam ja tak szybciutko:-D

karolina - nas wpisz na 19 maja:tak:

mokkate - mój Kubuś od dawna nie pije mleka bo nie lubi, rano i wieczorem je kaszkę i w dzień pije np. jakis mleczno owocowy koktajl, serki , jogurciki itp. Pani doktor powiedziała żeby go nie zmuszac bo on ma dosyc w dzień podawane posiłki mleczne

mariola - no basia tez nie umiała juz na all znaleźć tylko takie kolory były, brawa dla Jeremiego za przespane nocki, a dla ciebie za zrzucone kilogramy

mykam w spanko papapa

.SPOTKANIE

12 maja
-
diablica
-mmm
-karolinna
-mokkate
-czarnulka
-mariaola
-iza1

19 maj

-iza1
-kaska76
-mmm
-karolinna
-mokkate
-sandros
-mariaola
-baska
-kubusiowa.

.Życzę spokojnej nocki !:tak:.
dobranoc02mj2.gif
.

No i DUPA! Widzę że spotkanko szykuje się na 19 :-( A ja tak baaardzo chciałam was wszystkie poznać :-(

Mojej Emilce idą ząbki i straaasznie cierpi :-( Płacze i marudzi w dzień i noc :-( Jak by jej hurtowo wychodziły :-( Teraz też bardzo ciężko było ułóżyć ją do spania :-( Na szczęście jak posmarowałam dziąsełka dentinoxem to zasneła juz spokojnie. Mam nadzieje że to nie będzie trwało długo :-( Wikusia też jest już widze zazdrosna że Emila ciągle sie tuli do mnie,a mnie aż skręca że nie mam jak je tulić obie na raz :-( Staram sie to nadrobić jak Emili nie trzymam,ale i tak mnie rani jej wzrok smutny jak tule Emilke :-( Niunia na szczęście nie robi większych problemów.Czasami porozrabia,ale bezszkodowo ;-) Niedługo dołączy do niej siostrzyczka to dopiero będzie czad haha.No i Wiki dzisiaj się zabawiła w pikassa i popisała meble i kawałek ścisny.Na szczęście z mebli sie zmyje i ze ściany tez większość ;-)

Luczynka takie sobie dopóki nie zapłaciliśmy to super a potem jaja robiła ale ok !! i znajomi tez mieli takie same doświadczenia !!!

a ja jutro do KRAKOWA !!!!!!!!! na spotkanie z sierpniówkami !!!! :-)

reklama
No i znów ZŁOTO :-) :-) :-)

justynka, ale fajnie masz....Kraków:-) A dużo Was się tam wybiera:confused: :confused: :confused:

MariaOla gratuluję przespanych nocek i zrzuconych kg:-)

czarnulka bądź dzielna:happy:

iza fajnie, że się wybawiliście na weselu:-D ja za miesiąc...:dry:

I znou słonko za oknem, ale chyba zimno............
Miłego dnia:happy:

Do góry