reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Ewicik Filip juz w tym wieku panienki na przejazdzki zabiera :cool:

MamaBoo gratulacje za nowe umiejetnosci. A rozumi, rozumi, napewno wiecej niz myslisz. Widze teraz po Soni jak juz mi moze odpowiedziec. Czasem rozmawiamy o czyms z Rafem, a ona z takim komentarzem wyskoczy :szok:

Ja wolny weekend spedzalam na uczelni. Wczoraj tylko wieczorkiem oderwalam sie od rzeczywistosci, troszke pobalowalam. Fajnie znow bylo spotakac ludi z liceum.... :cool2:

Jutro do pracy. Zaczynam zmiany dzienne :baffled::dry::sick: - bede wiec oderwana od zycia - rano nauka, a do nocy praca. Z Sonia zupelnie nie bede sie widywac, jak ja nie lubie takich zmian :-:)no:

Milej nocy - papapa

reklama
Oliwka tak to juz taka dalsza kuzyneczka Julcia jest w lipcu skonczy dwa latka wiec 3 miesiace starsza od mojego. Julka jest corcia od mojej kuzynki, jak tam pojedziemy to jak w domowym przedszkolu bo kuzynak ma juz trojke dzieci a jest w moim wieku (Kuba 3 latak , Julcia prawei 2 i Milenka 6miesiacy )- podziwiam ja za to wszystko). Kurcze u nich to jak w jakims grtafiku, ona robi kolacje a tatus kapiel i usypia dzieci....naprawde nie wiem czy ja bym dała rade, a do tego oboje juz pracuja:no::no::no:

Kaska u Ciebie z tym nastawieniem do pracy tak jak u mnie.....mysle ze tylko jutro pojde i reszte tygodnia wolnego.

hej złotko:tak:
ewcik kobity są dzielne babki ,tez byś dała rade na jej miejscu tylko tak sie nam wydaje:-) Julka jakie ma długie włoski ,kurcze ja tylko na te włoski bo moja Olwkama krutkie i jeszcze takich kitek nie moge ro;-)bic;-)
sandros nie zazdroszcze ci tych zmian:-(

My lecimy do banku ale juz ciepło a co póxniej:szok::confused:

Witam !!!

O kurcze Kaśka a wysoką ma gorączkę ??? Może to jakaś różyczka ? :szok:

No mój chłop nie dość że nie wziął L4 po tych wspaniałych ostatnich przeżyciach, to inni skorzystali i pobrali ( świnie) a on pracuje za 4, non stop w robocie, już mam dość. Ostatnio same nocki i z każdej przychodzi spóźniony. Wczoraj 3h nadgodzin a dziś 4 :eek: i jeszcze za chwile jedzie do sądu i na jakieś przesłuchania

kukuk !!!!
oj Mokate żebyś wiedziła wczoraj ściągneła o 18 do domu :baffled:
Dzis super pogoda i mój brat przyjeżdza do Liwii bo nie mam co z nią zrobić bo jeszcze dzis ślub mamy i plener i wyjazd na to do Chałupek !!

Kaśka to ja stawiam na 3 dniówke !!

Ewcik hohoh ale ten Filipek przystojniaczek :-)

Luczynka fajna ta Twoja klusia, przypomina mi Liwie jak była w tym wieku :-D

wieczorkiem zajrze !!!

to mam 3 diagnozy od 3 lekarzy.
ostatnia to trzydniówka. tylko że Tytek ma gorączkę od środy, a wysypka pojawiła siędziś w nocy?????:szok::szok::szok:

muszę poszukać jakiegoś kompetentnego pediatry.

reklama
Każdy lekarz gada coś innego. U nas normalka, co za Polska. Ci lekarze to chyba są lekarzami dla kasy a nie z powołania !!! :wściekła/y:

Moja siostrzyczka miała 2 latka i zachorowała. Też każdy leczył na co innego. W końcu było z nią tak tragicznie że prawie oddychać nie mogła. Sąsiad zawiózł mame na prywatną wizytę u takiej pani pediatry, ta skierowania do szpitala odrazu bo takie miała węzły chłonne powiększone że ledwo dychała. W szpitalu powiedzieli że jeszcze 3h i mogło by jej nie być. Po prostu straszne. I jeszcze jak widziałam jak chodzi z całą główką obwiązaną jak mumia i z podłączoną kroplówką to płakać się chiało.

Daj znać jak czegoś się dowiesz. Trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego i szybko przeszło

Do góry