• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Witam !!!

Nocka spokojna, tylko jak zwykle przerwy na siusiu :-D
Najdziwniejsze jest to że skurcze jakoś zanikły :szok:
żadko się już zdarzają :szok:
( może jak o tym napisze to wrócą ??? :-D:-D:-D )
Wieczorem malutka tak wariowała że myślałam
że mi bokiem wyskoczy :-D:tak:
a co raz jak zajękłam to mężul : RODZISZ ???
POWIEDZ ŻE RODZISZ !!! :-p
Mam dziś po 15 wizytę u lekarza, pierwsza kontrola
po szpitalu :happy: miejmy nadzieję że będzie ok :tak:

Czarnulko jesli o mnie chodzi to 20. moze byc, tylko gdzie jest ten FIGLORAJ :confused: Moze jakies wskazowki :confused::rolleyes: No i co tam dokladnie jest w tym Figloraju?? Bo sie zastanawiam czy aj z moja Kruszynka bede miala tam co robic ?

Monysiu a moze to jest wlasnie ta cisza przed burza? :-p:happy2: Czyt. porodem ;-)Napisz pozniej jak tam po wizycie u lekarza :tak:

Ewcik ja tez sie pisze na kawuchne!! :tak::tak::tak:

Witam,

Ale watek ruszyl i spotkanie sie szykuje. My chetnie, ale nie jestem pewna, czy ma w tym dniu wolne i czy Rafal bedziew w stanie mnie podwiesc, jak wszystko sie uda, to jak najbardziej.

Wpadlam tylko na chwile, musze sie za robote zebrac, znow mam pelno zlecen z wydawnicta, w pracy od dzis zaczynamy pracowac po 10 godzin - to akurat mnie cieszy, bedzie wiecej wolnego, bo obecnie to byl koszmar.

Pozdrawiam,

Ja jeszcze na chwilke wpadłam powiedzieć że...jestem popażona :-( Byłam wczoraj na solarium i przesadziłam :-( Chciałam sie troszke opalic i wygrzać a sie popazyłam :-( Poszłam na 12 min i to mnie dobiło :-( TAk sie ma jak sie nie myśli buuu....

Wiecie co ???
Jakoś się denerwuje przed tą wizytą
Ostatnio musiałam się po niej zgłosić do szpitala
I jeszcze mała dziś nie zrobiła nawet 10 ruchów :sorry:
Też się stresuje ???

reklama
Monysiu kochana,to normalne stresy przed porodem! Mała juz ma baaardzo mało miejsca i dlatego tak się juz często nie rusza ;-) Będzie wszystko dobrze! Zobaczysz! My trzymamy kciukaski za ciebie!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry