reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Qrcze siedze i pilnuje forum ;D
MMM mozesz zareagowac po dwoch zastrzykach wiec coraz blizej . Zdawaj dalej relacje bo nogami przebieram ;) .
Ciekawe jak tam Kasia ...
Ok nie mecze juz MMM tzrymaj sie cieplutko :*
Mamusie buziaczki dla was i dla bejbikow ;D

reklama
he naumialam sie ;D
baby16.gif

aga77 gratuluję nowej umiejętności ;D ;) co do szczepionek to ponoć mają dowieźć :) też się zastanawiam gdzie reszta mamusiek!

mmm to już na dniach będziesz rodzić ! aż jestem ciekawa jak maluszek będzie wyglądał! zaraz dawaj zdjęcia ;D

ja znów do pracy,ale piątek i sobotę mam wolne :) wczoraj mieli mi przywieźć komodę ale facetowi dzień wcześniej urodziło się dziecko i nie ma kto jeździć(tak jakby to on rodził ;) )

wczoraj oglądałam "wielki świat małych..." i było o ustępowaniu (czy raczej nie ustępowaniu) miejsca kobietom ciężarnym w autobusie... baaaardzo ciekawe i prawdziwe niestety.

milutkiego dnia laseczki,buziaki.

Dzien Doberek mile kolezanki ;D

Jak tam samopoczucie? Karolka nie przemeczaj sie za bardzo ::)
Gdzie reszta?
LILITH, MIZA, SANDROS,JUSTYNA,MAGDA gdzie jestescie?
Karolka z aniedlugo same tu zostaniemy :-[ a ja zaprosilam nowa mamusie tzn przyszla mamusie do naszego pokoiku ;0
Ok lece maly cosik sie wydziera pa

hej!!!!!!!!!

melduję się posłusznie, że jestem :) Od zeszlego piątku mam L4 bo się przeziębiłam i szczerze przyznam, że się strasznie rozleniwilam. Ale my z BVartoszkiem czujemy się nieźle, maluszek bryka jak szalony, a teraz właśnie zbieramy się na wizytę do naszego gina. Cieszę się, że u Was wszystko w porządku :) MMM, trzymam kciuki za szybki poród :)
Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki,
rownież te w brzuszkach :)

cześć Mamuśki

na szczęście dzisiejszą noc przespałam spokojnie, bo wczorajsza była przeokropna. usnęłam między drugą a trzecią, a wcześniej wyłam do księżyca. Fasoli też się chyba nie podobało, bo wczoraj się prawie nie wierciała. dziś trochę poszalała, ale poszła spać.

Kasia178: chodizsz do Cholewy? ja idę do niego w poniedziałek i zostanę już u niego. napisz co po wizycie.

Miłego dnia

Hello
Przyszlam kotrolnie spojrzec czy wszystko ok :D
Karolka wiesz ze dopiero teraz przeczytalam Twoj post na Zlotej Liscie ? ;D ;D rychlo w czas , no ale tak mnie wcignely Mamuski ze Slaska ze zapomnialam o tym watku.
Mam nadzieje ze mi wybaczysz laskawie brak odpowiedzi ;)
Ok zmiatam bo jeszcze dzis nic nie jadlam ,trzeba wykorzystac drzemke malucha ;D
No to do zobaczenia

Cześć Dziewczyny!!

Nadal nic... Jestem po drugim zastrzyku... brzuch twardnieje, ale bóli brak...
opowiem Wam o wczorejszym wieczorze: podczas ktg maluchowi strasznie spadało tętno, pielęgniarka wezwała dyżurnego lekarza, stwierdził że jak się to powtórzy to prowokujemy poród, a jak się nie uda sprowokować to cesarka no i zalecił kolejne usg na 18.00... 18.00-ktg: wszystko ok; kolejne ktg 21.00 wyszło -ok i całe zagrożenie minęło... A dzisiaj podczas wizyty porannej pani ordynator stwierdziła, że wszystko jest w porządku i gdyby była linia prosta to trzeba by się martwić a tak to nie ma powodu... Bądź tu człowieku mądry!!! Całą noc nie spałam a dzisiaj chodzę jak cień... a raczej powinnam chodzić a leżę i próbowałam odespać, bo się bałam że jak mnie chwycą skurcze to nie będę miała siły wysiedzieć...
miałam jeszcze test manninga dzisiaj robiony: wyszedł na 4 pkt na 8 możliwych, bo malec spał i ssał kciuka :) , lekarz zrobił przepływy krwi przez naczynia i wyszły prawidłowo więc też niby nie mam czym się martwić...

Trzymajcie się cieplutko...

aga Ty to zdolniacha jesteś :)

reklama
Witajcie,

Sonia juz smacznie spi. Dopadl ja jakis niedobry katarek, ale spokojnie, wszystko pod kontrola. Winny jes moj len - rano budzi sie o 5, a ja padnieta karmie ja i w lakkiej pizamce daje na podloge bez skarpetak i lata sobie Sonia po domu, bawi sie i marznie, a ja dosypiam - ale ze mnie wredna matka...

MMM zbieraj sily i nie przejmuj sie tak, bedzie dobrze, maluszek urodzi sie zdrowy i jak bedzie gotow, a mysle, ze juz niedlugo. On chyba wie co go na tym swiecie czeka i mu sie nie spieszy ;)

MIlego wieczoru

Do góry