reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
cześć

beatko mam nadzieję że to dzięki mojej pomocy Ci się udało ;) bo wiesz,ja nie mam talentu do tłumaczenia ;)

justynka a gdyby moja malutka była starsza to wzięłabym ją na ligotę zobaczyć tę szopkę ::) no ale cóż,wczoraj było pierwsze weradndowanie dopiero :) A Liwcia przespała chociaż całą noc po tylu wrażeniach ? :)

jolik przez takie pchanie wóżka będziesz miała bicepsy jak marzenie ;D i współczuję awarii ciepła! jak leżałam z małą w szpitalu to miało nie być całą noc ogrzewania a było na dworze zimniutko i pełno śniegu ::) na szczęście zdążyli naprawić ;) czego i Tobie życzę :) Słyszałam też że nie tylko chusteczki ale pieluchy z biedronki są fajne! czekam aż skończę tę paczkę pampersów i chcę wypróbować :)

ale mam śniegu za oknem!!!!! wow :D

dziś czeka mnie mega sprzątanie przed sylwestrem ::)

reklama
czołem dziewczynki

ale u mnie zawierucha. nawet po gazetkę nie chce mi się wyjść.

DZIĘKI WIELKIE za odpowiedź w sprawie kosmetyków buebchena. teraz pozstaje mi molestować przyjaciółkę o kupno na wyprzedaży. zresztą jestem jej wdzięczna i to bardzo, bo przysyła mi ciuszki po swojej małej (bez tych różowych ;D)i odejdzie troszkę wydatków. a i tak kupiłam sobie wczoraj i przedwczoraj bodziaki, bo takie słodkie były i co najważniejsze dla mnie nie są wkładane przez główkę, ale całe na napy.

miłego śnieżnego dzionka

A ja wam teraz zaserwuje małą sesje zdjęciową ;)

TUTAJ JEST MOJA SIOSTRZYCZKA 6-cio letnia

_564220_n.jpg

A TUTAJ WIKUSIA W BABCI CZAPULI I SZALIKU :)

_564221_n.jpg

WIKUSIA WCZORAJ NA SANECZKACH :D

_564222_n.jpg

kaśka 76 w ciąży chodziłam prywatne do pani doktor Jolanty Wróbel w Dąbrowie Górniczej :) bo wtedy jeszcze nie byłam nba początku ubezpieczona,a pużniej już wolałam do niej tylko chodzić jak już zaczęła mnie prowadzić :) i rodziłam w Dąbrowie na Mydlicach i jestem bardzo zadowolona :) Teraz zaszłam w ciąże i mam sam począteczek :D i idę do lekarza 2 stycznia :) ale idę już do przychodni SANTE w Sosnowcu na Zagórzu :) Bo po co mam płacić ;) I tutaj moje znajomechodziły i są bardzo zadowolone :)

izka-mummy-to-be zadzwoń i tu spytaj! ADO-MED 2 NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ
41-506 Chorzów
Stefana Batorego 19
tel. (032) 772-26-63, 247-00-29, nie gwarantuję że jeszcze to robią ale zapytać warto :)

czarnulka fajne zdjęcia :) najlepsze to te w białej czapeczce :)

reklama
Ja myslalam ze pojade wczoraj do szpitala...pol dnia sie ruszyc nie moglam...mialam tak okrutne bole...no i mala sie dzis nie wierci wogole(wczorajs ie ruszala) i albo to znow do tej miednicy albo nerek(tak powiedzial lekarz).Boje sie strasznie i ciesze sie ze juz 02.01 mam wizyte u gina!! do tego globulki juz nie pomagaja na moje uplawy...no ale jak pisalam na szczescie mam gina...
ja tez leze prawie caly czas plackiem bo jak zacznie bolec to nawet sie poruszyc nie moge i jak oddycham tez boli:(:(pierw po lewej stronie nad pepkiem a potem czasem promieniuje w dol....do tego dokuczaja mi te inne bole...plecow brzucha(od zatwardzenia itd)

Do góry