reklama
hej 
widzę że co poniektórzy odsypiają jeszcze sylwka
u mniy było całkiem miło 
moja mała kończy dziś miesiąc i traci miano noworodka a zyskuje dumne: NIEMOWLAK ;D Dopiero teraz czuję jak to zleciało
buziaczki
milutkiego dnia!!!!
widzę że co poniektórzy odsypiają jeszcze sylwka
moja mała kończy dziś miesiąc i traci miano noworodka a zyskuje dumne: NIEMOWLAK ;D Dopiero teraz czuję jak to zleciało
buziaczki
milutkiego dnia!!!!
Witam,
Wszystkiego najlepszego dla Leny z okazji ukonczonego pierwszego miesiaca.
Odsypiac to bym chciala, ale przy mojej mlodej to niemozliwe. Obudzila sie przed 12 (juz wczesniej kiepsko spla, jak szczelali - ma sen po mnie
) i do tak jej sie spodobaly sztuczne ognie, ze spac mi do 1 nie dala, a musialam ja wziasc do siebie, bo inaczej to chyba do 3 bym nie spala. Rozpychala sie jak malo kto, a o 6 juz po spaniu :
No ale co ja narzekam, to przeciez uroki maciezynstwa
Pozdrawiam,
Wszystkiego najlepszego dla Leny z okazji ukonczonego pierwszego miesiaca.
Odsypiac to bym chciala, ale przy mojej mlodej to niemozliwe. Obudzila sie przed 12 (juz wczesniej kiepsko spla, jak szczelali - ma sen po mnie
No ale co ja narzekam, to przeciez uroki maciezynstwa
Pozdrawiam,
reklama
justyna
Fanka BB :)
Kochane Dziewczyny Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku i samych szczęsliwych i radosnych dni z Waszymi pociechami !!!!
sandros szkoda ze wcześniej o tych majtkach nie przeczytałam bo teraz juz za pozno ;D
Gratulujemy Lenie !!
Liwcia nawet spokojna wczoraj obudziła sie o 1 chyba wyniuchała ze po godzinie to kapnie jej szampana troche w mleczku
Ale paskuda pogoda !!!
sandros szkoda ze wcześniej o tych majtkach nie przeczytałam bo teraz juz za pozno ;D
Gratulujemy Lenie !!
Liwcia nawet spokojna wczoraj obudziła sie o 1 chyba wyniuchała ze po godzinie to kapnie jej szampana troche w mleczku
Ale paskuda pogoda !!!
Podziel się: