reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Karolina - tak, na snowbordzie. Widzialam juz nawet maly snowbord dla Soni, ale Rafal troche sceptyczny... Coz, moze za rok :-)

Pozdrawiam,

reklama
Cześć dziewczyny! Znowu jakiś czas mnie nie było..... wiadomo brak czasu :eek:. Teraz mam 5 dni wolnego więc może częściej coś napisze ;-).

Karolinna super że znowu zaczęłaś pisać! Zdrówka dla Lenki i buziaki dla Darii z okazji miesięcznicy i pierwszych ząbków. Dopiero pisałaś że jesteś w ciąży a tu już mała ma 4 miesiące :szok::-D.

Mmm ja również zyczę szybkiego rozwiązania!

Justyna moja Karolinka też będzie mieć bal :-)- 9 lutego, będzie przebrana prawdopodobnie za Pippi Langstrumpf :-D a we środę też imrezka dla dziadków :tak:.

Moja najlepsze koleżanka urodziła we czwartek córeczkę Martusię, więc zostałam ciocią :-D. Strasznie się cieszę i nie mogę się już doczekać kiedy ją zobaczę :sorry:.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KUBUSIA I WIKUSIA!!!!!

Ja też właśnie niebardzo wiem co jest Matyni :no:

Karolcia wklej fotkę maluchów, dawno nie pokazywałaś :-p

Iza gratki dla koleżanki ;-)

Bodzinka dużo zdrówka kochana

Ja wkleje jakieś nowe foteczki
Mila DJ
dsc04129pi2.jpg

próba kucyczka :-p
dsc04134lo2.jpg

po kąpanku
dsc03854sg5.jpg

w pianie
dsc03841yu5.jpg

ale smaczne
dsc03981hj4.jpg

bańkowe szaleństwo
dsc04149hm8.jpg

dsc04153ic8.jpg

dsc04161xh1.jpg

Witam! Zawsze jak zaczynam pisać to robi się pusto, nie wiem, może ja Was odstraszam :confused: Jedynie Monysia coś napisała od wczoraj :sorry:.

Monysiu super foteczki!!! Milenka już taaaaka duża :tak:, mamy identyczne słuchawki do kompa, puzzle też takie mamy ale juz je schowałam bo mnie denerwowały :cool2:. Fajny ten kucyczek :-D.

Karolinna przychylam się do prośby Monysi :tak:.

A tak w ogóle Karolinka jest chorusia, ma katar i trochę pokasłuje, dziś nie poszła do przedszkola. Pod znakiem zapytania jest Dzień Babci i Dziadka w przedszkolu :zawstydzona/y:.

Trochę Karolinki:

Pierwsze jasełka w przedszkolu :-):

W figlarni :-), zdjęcie co prawda nieostre ale spójrzcie jaką miała frajdę :-p:

W autku w figlarni:

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny, my juz po impezie urodziowej :-) bylo fajowo :-) maly poszedl spac dopiero po 22 :-) a ostatni goscie poszli po 24 :-D
ja mialam lekka susze rano ale dalismy rade :-D

a wczoraj maly zostal obciety :-) szwagierka go ogolila na 12 mm :-D fajnie wyglada, tu kilka fotek i link do filmiku.

Bobasy - Wikus08 - Zdjęcia Dzieci, Filmy Dzieci - Załóż galerie swojemu bobasowi - bobasy, dzieci, dzieciaki, galerie, bobaski, zdjęcia dzieci, filmy dzieci, pociechy, noworodki, rodzina, rodzinne, hosting zdjęć i filmów

witam:)

karolinna alez Twoja pannica wyrosła goni moja zulkę :) a avatarek to dzieło MamyBoo:)

agnieszka super że imprezka się udała:)

ja tak na moment wpadam ale donosze że męzusiowi paluszek się goi w piatek będa mu sciągali szwy ........a co dalej zobaczymy

Zdrówka dla wszytslkich chorowitków

Bodzinko trzymaj się kochana i pisz w miare możliwosci:)

reklama
Izoldzia cieszę się że z ręką męża już lepiej, ale co się nacierpiał to wie tylko on :-(.

Reszta zdjęć:

Brudasek:-D:

Na nartkach:

Pod przedszkolem:-):

Z bałwankiem pod przedszkolem:-):

Przymiarka nowych ciuszków :-)

Nerwusek:

Dalszy ciąg przymiarki:

Z kuzynkami :tak::

Z kuzynką Martynką:-):

Ostatnia edycja:
Do góry