• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
chętnie bym przyszła diablica ale trochę za daleko mieszkacie :D

a my po teściowej i nawet naznosiliśmy ciasta do domu ;D o tej porze już nie powinnam wcinać tego ciasta ale jeden kawałek chyba nie zaszkodzi ;D ;)

jutro lany poniedziałek :P i nie wychodzimy z małą na dwór :P :P :P

dobranoc :)

reklama
Witam,

Iza sliczna coreczka. A tam podobna do meza, wszyscy mowia, ze Sonia do mnie, a jak mi dzis pokazali zdjecia jak Rafal byl maly (tak od 6 m-cy do 5 lat), to widze, ze ja to sie moge schowac.

Pierwszy dzien swiat dobiega konca, troche przyznam, ze sie w w ciagu tego dnia rozleniwilam, ale przez ostatni tydzien tak zapierniczalam, ze mi sie nalezy ;D
U rodzinaki Rafala bylo troche sennie, ale nawet milo. Pozniej dwiedziny u mojej rodzinki - by zrobicmiejsce na ciasta u nich wchodzlilismy na 24p po schodach ;D.... Miejsce znalazalo sie, ale na wode :laugh:
A na koniec pojechalismy do lasu na dluuuuuugo spacerek z pieskami, Sonia tak szalala, ze ma dziury w rajtuzkach i poobdzierane kolana ::)

Jutro czeka nas kolejne wizyty u rodzinki, mam nadzieje, nie zaskoczy nas jakis wariat z wiadrem ::)..... Ale wiem, jak obudze Rafala ;D

Pozdrawiam,

Witajcie,

Jeszcze jedno - ogladalam taka pogoda na caly tydzien - podobno w czwartek ma byc super, ekstra - cieplo, slonecznie. Moze uda sie wyskoczyc do tego ZOO?

Pozdrawiam,

Melduję,że żyję.Pourlopowamlam conieco,teraz nadrabiam zaległości domowe i w pracy.Pojeździlismy z moim szczęściem po różnych landach ;-) ,super było ale się skończyło.Nie wiem kiedy na dobre będę mogla znowu posiedzieć przy kompie i ponadrabiac zaległości na forum.Jak ktoś będzie mial coś pilnego to wpisać plisss na gg,to szybciej zauważam.Szkółka rodzenia się też rozkręca,więc w szpitalu mam masę roboty.
Buziaki i spokojnych Swiąt,ja lany poniedziałek spędzam na dyżurze....buuuu
Aaaaaaaaaa........numer gg 4933890

Witam wszystkie mamusie!!!
Jestem taka pochłonięta opieką nad malutką że w ogóle nie mam czasu żeby się tu troszkę poudzielać :P Przed chwilą ją nakarmiłam i śpi sobie słodko tatusiem :)
Mam z nią pewien problem - nie chce jej się ssać cycusia :( jak tylko bierze go do buzi possie kilka razy i zasypia. Muszę odciągać pokarm i dawać jej kubeczkiem (żeby nie zaburzyć ssania) a niezły z niej głodomorek :)
Poza tym wszystko jest super :) mała jest przesłodka :)
Dziś pierwsza wizyta teściowej, wczoraj była moja siostra z mężem i synkiem (6 latek) i mała przespała całą ich wizytę :P

witajcie :)

sandros życzę suchego lanego poniedziałku ;D i jak oblałaś Rafała ?

chochlik ty żyjesz! ;)

iza1 Lenka też na początku przesypiała wizyty gości ::) jak ich nie było to mało spała a jak tylko przyszli od razu zasypiała ;) a jak przestaje ssać cycka to może delikatnie pogłaszcz jej policzek ? moja mała czasem teraz zaypia przy jedzonku a uważam że nie za dużo zjadła to głaszcze jej policzek :)

miłego dyngusa ;D

Witam,

Rafal obudzine delikatna mrzawka z spryskiwacza do kwiatkow ;D

Iza czytalam, ze czasem na poczatku ciezko dzieciaczka uciagnac mleczko, a czasem sa zalewane nawalem pokarmu i doradza sie odciagniecie przed karmieniem niewielkiej ilosci pokarmu...
A moze ma problemy z dobrym uchwyceniem piersi, albo jest poprostu wielkim spioszkiem ;) Takie problemy zazwyczaj dosc szybko przechodza, nie masz sie co martwic.

U nas tez zawsze zasypiala, budzila sie pod koniec wizyty zawsze marudna ::)

Koreczek co do ZOO, to jak narazie to chyba wszyscy swietuja i malo kto zaglada na forum, moze jutro wszystko sie wyjasni.

Pozdrawiam,

Iza jak ja odciągałam to miałam taki smoczek anatomiczny (podobny do piersi) i Aleks nawet nie zauważał róznicy

Koreczek- nam się autok "rozkraczyło" więc nie mam szans dojechać.... ale będziemy duchem ;D

Chochlik ... a kogoś mi brakowało.... HEJ

reklama
Diablica - miałaś może smoczek z Aventu albo podobny? One właśnie mają chyba kształt prawdziwego sutka.
Sandros - u mnie jest jeden zasadniczy problem - duze piersi, naprawdę ciężko ją przystawić, ale w sumie umiem to zrobić (pozycja spod pachy), w szpitalu to mała jeszcze coś ssała a teraz to w ogóle nie chce. Chyba pasuje jej to karmienie kubeczkiem, ma mleczko bez wysiłku. Ale nie będę się poddawać i będę próbować może któregoś dnia zacznie porządnie ssać :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry