reklama
Witam,
Karolina - gratuluje kolejnego zabka u Leny.
A na zdjeciu fajnie wyglada, taka zadumana.
Iza, ja zawse jak sie wybiore na Zaleze po cos dla siebie, to zabieram mame - jeszcze mi sie nie zdazlo by mi czegos super nie znalazla, jak jade sama to kicha :
Tez musze sie zaopatrzyc w jakies letnie ciuchy... Chyba bede musiala sie wybrac
Baska nie przejmuj sie brzuchem, bedziesz miala mniejszy klopot po porodzie
A jak to juz Karolina napisala - wielkosc brzucha nie swiadczy o wielkosci dzieciaczka.
Kasia, takie okresy sa okropne, ale za to jak pozniej jest milo...
Wznawiam propozycje niedzielnego grila - 2 lipca na mojej dzialce...
A dzis sa Dni Tyskie. Koncerty, karuzele, baloniki, duzo ludzi, znajomych spotkalam, a Sonia nie chciala sie oderwac od karuzeli :
Majatku mnie pozbawila...
Pozdrawiam,
Karolina - gratuluje kolejnego zabka u Leny.
A na zdjeciu fajnie wyglada, taka zadumana.
Iza, ja zawse jak sie wybiore na Zaleze po cos dla siebie, to zabieram mame - jeszcze mi sie nie zdazlo by mi czegos super nie znalazla, jak jade sama to kicha :
Baska nie przejmuj sie brzuchem, bedziesz miala mniejszy klopot po porodzie
Kasia, takie okresy sa okropne, ale za to jak pozniej jest milo...
Wznawiam propozycje niedzielnego grila - 2 lipca na mojej dzialce...
A dzis sa Dni Tyskie. Koncerty, karuzele, baloniki, duzo ludzi, znajomych spotkalam, a Sonia nie chciala sie oderwac od karuzeli :

Pozdrawiam,
Sandros: ja się piszę bardzo chętniena grillika, bo Krzysiek ma wolne i będzie mnie mógł przywieźć i zabrac potem do domku. wreszcie Was poznam wszystkie. mam prośbe podaj mi jeszcze raz numer telefonu do tego kardiologa (jeśli masz oczywiście go na wierzchu), bo ja dzielnie sprzątałam przed chrzcinami i szlag trafił większość karteczek.
a gdzie masz działeczkę?????????
a gdzie masz działeczkę?????????
hehe Lenka zapatrzona w dal...czyli w fontannę którą jej dziadek zrobił
dzieki za gratulacje ząbolka 
kaśka76 coś w tym jest że po ślubie baaaardzo wiele się zmienia
i to raczej nie na plus
teraz jak ktoś się chajta to mam zamiar mówić żeby poważnie się zastanowili 
sandros sonia może i pozbawiła mamę fortuny, ale widać na zdjeciach że było warto ;D szkoda żenie ma dni katowic,a przynajmniej nie obiło mi się nic o uszy :
co do działki to muszę spytać połówki.
kaśka76 coś w tym jest że po ślubie baaaardzo wiele się zmienia
sandros sonia może i pozbawiła mamę fortuny, ale widać na zdjeciach że było warto ;D szkoda żenie ma dni katowic,a przynajmniej nie obiło mi się nic o uszy :
diablica2
mały wielki OLO :)
tatuś kupił mi pierwszy balonik.... ;D ;D ;D
My niedawno wróciliśmy od znajomych (mieszkają na Murckach), tzn w domu byliśmy o 22.40, pewnie będziecie w szoku ze tak późno
ale fajnie się u nich siedziało a mała była taka grzeczna ze szok
Mamy do nich bezpośredni autobus 
Co do grilla to baaardzo chętnie - muszę pogadać tak jak Karolinna z połówką, ale jest jeden mały problem w zasadzie 2 problemy
, po pierwsze nie wiem czy moja połówka ma wtedy wolne (grafika jeszcze nie ma
) a po drugie nie mamy autka a Tychów nie znamy, nie mam pojęcia jak byśmy tam trafili
gdyby to było w Katowicach to co innego.
Karolina - zarąbiste to zdjęcie Lenki
naprawdę super, przesłodka z niej panienka
Zdjęcia Karolki w sukience wkleje dopiero jak kolega nam je prześle bo ja gapa wzięłam aparat z rozdładowanymi akumulatorkami
i niestety padły
chyba że jutro porobię jakieś bo pewnie ubiorę ją w nią do kościoła 
Sandros - świetne fotki, a Sonia widać przeszczęśliwa
A na szaberplac też musze z mamą jechać
bo z nią zawsze coś kupie tak jak Ty ze swoją 
Kasia u nas też takie okresy się zdarzają, też wtedy myślę podobnie jak Ty, ale to na szczęście zawsze mija. Głowa do góry po burzy zawsze wychodzi słońce
Diablica Olo fajny balonik dostał
nie mogę się doczekać kiedy my kupimy Karolci jej pierwszy balonik 
Co do grilla to baaardzo chętnie - muszę pogadać tak jak Karolinna z połówką, ale jest jeden mały problem w zasadzie 2 problemy
Karolina - zarąbiste to zdjęcie Lenki
Sandros - świetne fotki, a Sonia widać przeszczęśliwa
Kasia u nas też takie okresy się zdarzają, też wtedy myślę podobnie jak Ty, ale to na szczęście zawsze mija. Głowa do góry po burzy zawsze wychodzi słońce
Diablica Olo fajny balonik dostał
Witam,
Tak, Sonia byla zachwycona, a co ja sciagalam, to mina tak niezadowolona :
Naszczzescie nie robila cyrkow - nie plakala.
Wszytkim moge przeslac mapki dojazdowe i poinformowac o dojazdach pociagowych lub autobusowych jesli nie da rady dojechac autem... Jednak samochodem bardziej polecam.
Kasia przejze moje papierki... i podam Ci ten numer, bo ostatnio mam taki balagan :
Pozdrawiam,
Tak, Sonia byla zachwycona, a co ja sciagalam, to mina tak niezadowolona :
Wszytkim moge przeslac mapki dojazdowe i poinformowac o dojazdach pociagowych lub autobusowych jesli nie da rady dojechac autem... Jednak samochodem bardziej polecam.
Kasia przejze moje papierki... i podam Ci ten numer, bo ostatnio mam taki balagan :
Pozdrawiam,
hej wam jestem z wrocka ale upal a tu jeszcze taki kawal czasu do wrzesnia moj pierwszy synus przemek ma 10 lat
reklama
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
OlaK - wiemy i niewiemy jak malutki się będzie nazywał
Zastanawiamy się nad Kamilek albo Szymon. Ale jak wybierzemy któreś na pierwsze to na drugie dostanie to drugie czyli np. Kamil Szymon albo Szymon Kamil.
Wyrażcie swoje opinie jak bardziej wam się podoba???? Mój tata mówi Michał albo Jakub ale mnie nie podobają się takie imiona.
Diablica - ale malutki zadowolony z balona
Mam problem takie upały są a ja nie mam ciuchów
i tak szczerze na targu nic nie można kupić a w sklepach z odzieżą ciążową ceny są kosmiczne
jak tak dalej bedzie to niewiem w czym bede chodzić przydałaby mi sie jakaś sukienka ale za bardzo sie nie widzę w sukience albo jakieś rybaczki i bluzki na ramiączka a nic takiego nie widziałam 
Wyrażcie swoje opinie jak bardziej wam się podoba???? Mój tata mówi Michał albo Jakub ale mnie nie podobają się takie imiona.
Diablica - ale malutki zadowolony z balona
Mam problem takie upały są a ja nie mam ciuchów
Podziel się: