reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
no, powiem wam dziewczyny że nieźle sie wystraszyłam Lenką :p

frezja fajne fotki ,jak ty narzekasz że masz za dużo ciałka ??? a co to za laska w spódniczce ??? Natalka superaśnie wygląda raczkując,superowe oczka ma :D aco to zaprzystojniacha tam leży w głębi zdjęcia ? :) dziś wyszłam rano a wszystko tak mi się poprzeciągało(urzędowe sprawy) że musiałam wracać w najgorsze upały :p

olak
rocznica była pierwsza ;D a jabłko daje jej normalnie,a raczej dawałam bo teraz będę koniecznie trzeć na tarce :p jak miała 2 ząbki to ok ale jak wyrósł 3 to jakoś dziwnie duże kawałki gryzie ;) heh,ja chyba też przytaszczę wentylator ::) a jak praca w tym upale ?

sandros skoro to niedziela to muszę jeszcze raz pogadać z męzulkiem ;) jasne że takie upalne dni mają w sobie jakiś urok :) szczególnie jak się jest gdzie wybrać ;)

kaśka76 jak tam spacerek ? :D

my już wykąpaliśmy małą i sobie śpi :)

reklama
Karolina, skoro rocznica pierwsza, to tym bardziej należy ją obchodzić uroczyście
Co do pracy, to w pracy jest cudownie, bo cały zakaład jest klimatyzowany i ustawiłyśmy sobie na 24 stopnie i jest ok. Gorzej jak wychodzę....a wsiadanie do auta to jakbym się dobrowolnie na grill kładła.
ja też już wykąpałam małego i na dziś jest spokój. Pewnie niedługo zaśnie, żeby nas obudzić o 6 rano....
To ja jeszcze jeden wentylatorek...dla ochłody
ventilator153fw.gif
i piwko....
8525mb.gif

olak powiem ci, że ja strasznie odzwyczaiłam się od klimatyzacji :o dowód tego mialam ostatni taki ,że jak chodziliśmy po tesco (w silesii) to zaraz rozbolała mnie głowa :p cieżko było wytrzymać,ale do tego jeszcze głośno ,gwarno... starzeję się ;) piwko,mniam,napiłabym się :) teraz to tylko karmi ;) a pierwsza rocznica ważna jak każda :D teraz chyba mieliśmy papierową :)

Olak- ;D ;D ;D
Bardzo przepraszam, ale ten upał pada mi na oczy i umysł ;D

Martynka też juz okąpana, ale zasnąć nie może przez ten upał...
Zmykam ją utulić...

Sandros- muszę przyznać mam dobrego chłopa pomaga mi a teraz jak jestem w ciązy to uważa że nie mogę takich rzeczy robić ale i tak umyłam w tygodniu 3 okna ale balkonowego już nie dałam rady. Muszę tylko jeszcze mężusia pościgać żeby mi balkon umył tzn panele na ścianach na balkonie :)

karolinna- dobrze, że Lence nic się nie stało

Straszny upał na dworze jutro normalnie nigdzie nie wychodzę dziś się tyle nachodziłam po sklepach (mąż chciał kupić sobie bluzki ale nic nie znalazł co by się mu podobało) a szczerze to w tych sklepach jest kicha. Strasznie nogi mnie bolą. Jutro robie gołąbkina 4 dni bede miała z głowy gotowanie :)

Karolinka dziękuje za komplementy, przyznam że na spacerku wiele osób zaglądało do wózka i się roztkliwiało jaka z niej laleczka ;) A jak mama trzymała ją na rękach to jedna babka stwierdziła że z daleka była pewna że to lalka i jak podeszła bliżej to w szoku ze to dziecko  ::)
Karolinna - dobrze że Lence nic się nie stało i wszystko jest ok. :) A sukienusia :p nie wiedziałam że jest taka sama jak ta od Lenki, pamiętam jak wkleiłaś jej zdjęcie- podobała mi się, ale juz nie pamiętałam jej dokładnie. Ta od Karolinki też miała torebeczkę ale ją odprułam bo bardzo przeszkadzała, malutka w wózku czasem bardzo się wierci i jeszcze by się nią udusiła. Ale ta torebeczka to naprawdę słodziutka, pamiętam też że Cię rozczuliła :)
Mokkate - widziałam was w niedziele w kościółku, my byliśmy po drugiej stronie z tyłu, bo przyszliśmy minutę przed rozpoczęciem mszy, po mszy myślałam że pogadamy ale długo nie wychodziliście a nam się troszke śpieszyło. Czy to Martynka troszkę płakała?Bo jakieś dziecko chwilkę płakało ale to pewnie nie Martynka bo ona zawsze śpi w kościele prawda ??? Karolcia była na szczęście grzeczna całą msze, zawsze się boje że zacznie płakac  :p
A Baska naprawdę ma dobrego chłopa :), ze świecą takiego szukać (chociaż ja na swojego też nie narzekam, tylko czasami ;)) Wiem co mówie bo znam go osobiście :)

mam nadzieję że dzieciaczki wam już pozasypiały :)

baska rok temu to ja prawie mdlałam w sklepach ;) a też chodziliśmy za koszulą dla mojego :) ( no i za garniturem :) ).Nie ma sie co przemęczać ::) twój mężuś to wybredny jest ;)

iza myślę, że torebeczkę twoja córcia docenilaby tak za pare miesięcy ;) Lena łapie za nią czasami dwoma łapkami,śmiesznie to wygląda :D

dobrej nocki :)

hej!
szkoda że mi się nie wyświetlają zdjecia od frezji . Byliśmy w niedzielę w Tychach i mieliśmy zamiar jechać na tę wystawę, ale nie dojechaliśmy :(

sandros jutro albo w piątek będę wiedziała czy przyjedziemy, bardzo bym chciała :) jeszcze dam znać :)

a to zdjęcia z Tychów - już nie pamiętam jak powinno się pisać  :p

wybaczcie że się nie angażuję w rozmowy, ale zupełnie wypadałam z rytmu, ale obiecuję się poprawić  :D

a to dla przypomnienia ;)

Tychy - Paprocany na placu zabaw:
dsc0189a8ag.jpg

reklama
Witam,

Dzis posiedzialam i zrobilam jakas mapke dojazdowa do mnie na dzialke, mysle, ze sie zniej polapiecie.

MMM kazda forma jest poprawna, jakbysm nie powiedziala na Tychy :) A co Was na Paprocany przyciagnelo, bo niesadze by urok jeziora ::)

Uciekam spac. Jutro czeka mnie zalicznie ::) Mam juz dosc tej nauki, taka fajna pogoda, dzieciaki juz zyja wakacjami... Byle do 1 lipca.

Pozdrawiam,

Do góry