reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
wrzucam zdjęć kilka. dziś wieczorkiem wyślę dla Was zdjęcia, bo coś mi poczta szwankowała. przepraszam, że tak późno

10041563ag.jpg

10041606yy.jpg

10041851hm.jpg

braterstwo śliny z Sonią ;D
10041516fm.jpg

Sonia z Sandoskiem
10041587kc.jpg

zabawy
10041748es.jpg

10041816md.jpg

10041650zq.jpg

padnięty Piotrek po grilliku
10042045ih.jpg

reklama
Kaśka do mnie też możesz wysłać fotki choć na grillu nie byłam ale chętnie pooglądam :)
A te co wkleiłaś fajne tylko szkoda że nie opisałaś dokładniej bo ja Was dobrze nie znam i nie wiem kto jest na których zdjęciach. Kurczę szkoda że my nie mogliśmy sie wybrać.... :( ale pewnie jeszcze będzie okazja.

dziewczynki zaraz wysyłam. przperaszam, że to tak długo trwało, ale mam mętlik w głowie. neuro wymysliła, że Piotrek powinien zacząć brać leki. niestety nie uzasadniła po co i na co. zadzwoniłam do ciotki do Krakowa - w piątek jedziemy do neuro pracującej na prokocimiu. ta z biegu powiedziała,że aby dać dobrą diagnozę chciałaby Piotrka położyć na 3-5 dni do szpitala. ja już zupelnie zgłupiałam. efekt - Piotrek dalej nie jest szczepiony.

HEJ ! śLICZNY TWóJ PIOTRUś, MOJA HANIA TROSZKE STARSZA. JESTEM NOWA NA FORUM WIęC NIE MAM WPRAWY. POZDRAWIAM SERDECZNIE

CZY WSZYSCY JUZ POSZLI SPAC? HALO MAMUSKI ZE śLąSKA! KURCZE JA DOPIERO TERAZ MAM CZAS NA SIEDZENIE PRZY KOMPIE , PRZEZ RESZTE DNIA URWANIE GłOWY BO ZA KILKA DNI NA WAKACJE JADE Z MOIMI CUDAMI HANIA SAMOLOTEM POLECI PIERWSZY RAZ , ZRESZTą JA TEż :)BOJE Sę TEGO WYJAZDU JAK DIABLI ALE TEZ SIE CIESZE DAWNO WAKACJI NIE MIAłAM :)

Witam,

Witaj BOGI, ja nie spie, ogladalam meczyk. Piekne spotkanie... Gdzie to lecisz samolotem? Ja rowniez nigdy nie lecialam, ale podobno siedzenia sa super ;) Napisz tez skad jestes..., troche wiecej o sobie

Kaska no to nie ciekawie macie. Mam nadzieje, ze to wszystko tylko zludne przypuszczenia i niebawem zaszczepicie Piotrka.

Pozdrawiam,

HEJ SANDROS!
LECE DO ANGLI DO MężUSIA SłOMIANA WDOWA ZE MNIE NASZCIESCIE JUZ NIEDLUGO . A TY JESTES FANKą FUTBOLU? A KTO Z KIM GRA?

Sandros: nie mów o meczyku, bo ja właśnie przerznęłam skrzynkę pszenicznego browaru. wrrrrrrrrrrr ale się dali Niemcy zw bambuko zrobić. ale cóż, druga dogrywka z rzędu, może sił im brakło albo wiary?????? a co do Piotrka - to ja już nie myslę - co lekarz to inne myślenie. czy to znaczy że każdy inną medycynę studiował?

OJ JUZ SOBIE POSIEDZIALAM MUSZE LECIEC :( TAKI JUZCI LOS MAMUSIEK ::) ALE NIE MA CO NARZEKAC IDE BO MOJE CUDO MNIE WZYWA PA POZDROWIONKA , DO PRZECZYTANIA ;D

reklama
Dzien dobry,

BOGI, nie jestem fanka football`u, ale lubie sobie obejrzec od czasu do czasu, a jak mistrzostwa, to jest na co patrzec. Wczoraj grali niemcy z wlochami.
Zamierzacie sie do Angli sprowadzic, czy tylko na jakis kontrakt maz wyjechal? Mam sporo znajomych, sama planowalam w te wakacje pojechac, ale wyszlo inaczej...

Kasia no to witaj w klubie. Ja z siostra sie zalozylam, ale naszczescie nie o skrzynke, a o jedno... Mam tylko nadzieje, ze Francja im dokopie (no, bo nie sadze by przegrali dzis ;)) i siostra jak pojade do niej na Sycylie, nie bedzie zbytnio triumfowac ::)

Pozdrawiam,

Do góry