reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
bajki na JETIX PLAY na satelicie.... ;D ;D ;D... odpowiada nawet do telewizora... a kłuci się z nimi hihihih... ze 2 godziny jest w stanie tak się bawić....

reklama
MariaOla- jeżeli chodzi o szpital w Goduli to nie masz co się martwić. Podobno jest tam ok. Moja koleżanka z pracy tam bedzie rodział termin ma na 10 września a już tam rodziła 6 lat temu i mówiła, że sala porodowa jak i pokoje są fajne i opieka.

Diablica
- gdzie w Rudzie miałaś usg w Godula-Hope???? Bo ja tam miałam w 22 tyg. ciąży :laugh: i płaciłam 180 zł ale nie mam na płytce bo nagrywarka im się wtedy zepsuła.

Justyna - dobrze, że wszystko w porządku z czółkiem Liwiii. Jak kuchnia??? ;)

Karolinna - mam nadzieję, że nie minie mu zapał bo w sumie mój mąż bardzo pomocny jest.W domowych obowiązkach też mi pomaga ale w ten upał to po pracy już też nie ma siły a ja wszystko wcześniej zrobię jak jest w pracy. Fajnie, że jesteś na wychowawczym ja potem sobie na to nie mogę pozowlić ponieważ na 100% bym potem mogła się pożegnać z pracą. Umowę mam na stałe i pracuję w największej firmie w Zabrzu więc od 7 do 15 a teraz ciężko znależć taką pracę w takich godzinach.
Także po macierzyńskim wracam do pracy a mąż bierze opiekę 2-3 miesiace a potem zobaczymy czy teściowa nam pomoże. Lenka silna dziewczynka :laugh: ;) normalnie trzeba tylko się cieszyć

Karolinna .... 7 lipca to moje urodziny :)

Diablica .... JETIX ... hmmm tochę agresywne i mało rozwijające te bajki, lepsze jest MINI MINI  lub  ZIG ZAP .... Lepiej nie przyzwyczajać dzieciaczka do tego programu, często mamy narzekają, że dzieci stają się nadpobudliwe a nawet agresywne .... Ja byłabym ostrożniejsza z tym programem

baska ......
miło by było, jakbyś tak napisała mi świeżą relację koleżanki z porodu i pobytu w szpiatalu na Goduli.
Mój mąż po USG zaczął rozumieć, co się dzieje i od tej pory pomaga mi na słowo we wszystkim o co poproszę ... mam nadzieję, że to się nie zmieni po porodzie ... no chyba, że będzie chciał robić co należy nawet bez mojej prośby ;)

hmmm ...... ja znam tylko JETIX (same nawalanki japońskich potworów, miecze, lasery itp), ale JETIX PLAY to faktycznie coś innego ...... przepraszam ... fałszywy alarm

MINI MINI jest świetne ... można tam spotkać pszczólkę Maję, Reksia itp

MariaOla- jak będę coś wiedziała to ci napiszę, ale to dopiero może być w pazdzierniku albo w listopadzie bo narazie z nią kontaktu nie mam. A nie martw sie, ze bedziesz jedną ciężaróweczką na tym forum napewno jeszcze znajdzie się jedna ze Śląska ciężaróweczka i będzie ci rażniej.

MariaOla pisze:
hmmm ...... ja znam tylko JETIX (same nawalanki japońskich potworów, miecze, lasery itp), ale JETIX PLAY to faktycznie coś innego ...... przepraszam ... fałszywy alarm

MINI MINI jest świetne ... można tam spotkać pszczólkę Maję, Reksia itp

są programy do których nie wszyscy mają dostęp... a reksia i krecika mam na DVD

Baska dzięki za słowa otuchy ... narazie udzielam się na forum stycznióweczek 2007 ... a na wieści o Goduli chętnie zaczekam ... byle do stycznia ;)

Diablica ... supcio ... krecika sama bym zobaczyła :D :D :D

reklama
MariaOla - pracujesz??? czy jesteś na zwolnieniu??? Bo do stycznia to jeszcze sporo czasu masz.

Do góry