reklama
iza eh te prababki, mają pełno pary,ciekawe skąd ja biorą ?
gratuluję Karolci nowej umiejętnosci
dziś nawet z moim mężem (po południu)wspominaliśmy jak to było kiedy Lenka pierwszy raz się zaśmiała
wzruszające
mariaola też nie chodziłąm do szkoły rodzenia i nie uważam zeby trzeba było choć to pewnie jest miłe
a 16 tydzień to jakos faktycznie strasznie wcześnie na szkołę rodzenia :
u nas można było isć od 25 tyg chyba :
dobranoc babeczki
mariaola też nie chodziłąm do szkoły rodzenia i nie uważam zeby trzeba było choć to pewnie jest miłe
dobranoc babeczki
Justyna - Karolinka dziękuje za gratulacje! Fajnie że się spotkamy
szczerze mówiąc podejrzewałam że Liwia moze mieć też wtedy msze
My będziemy w Pszowie spać bo z tej Waszej wioski nie ma żadnego autobusu do Katowic w niedziele wieczorem
;D
M
MariaOla
Gość
iza1 także cię witam szczerze, choć zalegle 
W Bytomiu na Batorego jest za friko, ale nie wiem jak na Goduli, bo raczej tam u mojego gina będziemy rodzić
W Bytomiu na Batorego jest za friko, ale nie wiem jak na Goduli, bo raczej tam u mojego gina będziemy rodzić
hej 
jak tam samopoczucia ? chcieliśmy chłodniej...no to mamy
pogoda idealnie do spacerkowania
i np.do zakupów ;D moze dziś,jak oberwanie chmury nas ominie to pojadę z mężem no i oczywiście z Lenką do sklepu 
iza i justyna chociaż jedna fotkę ze spotkania poproszę
mariaola to idź tam gdzie za darmo a szpital tam gdzie bedziesz rodzić i tak obejrzysz,skoro pracuje tam Twój lekarz
miłego dnia!
jak tam samopoczucia ? chcieliśmy chłodniej...no to mamy
iza i justyna chociaż jedna fotkę ze spotkania poproszę
mariaola to idź tam gdzie za darmo a szpital tam gdzie bedziesz rodzić i tak obejrzysz,skoro pracuje tam Twój lekarz
miłego dnia!
anian
Fanka BB :)
Witam
Iza witam po powrocie, a jakie ładne zdjęcia...bardzo lubię oglądać ;D
mariaola na szkołę rodzenia nie chodziłam, szpital zwiedziłam jak w nim leżałam jak byłam w ciąży
karolinna my wczoraj okupowaliśmy sklepy, bo musiałam jechać z wózkiem, bo mi się kółko nie blokowało. Okazało się że trzeba smarować...
No i zaopatrzyłam się w bluzeczki (uwielbiam przeceny
)
A moja Młoda w coraz innej pozycji się budzi...wczoraj w poprzek łóżeczka, dziś do góry nogami, aż się boję jutra...
Opanowała trudną sztukę wyciągania języka i teraz non stop się uśmiecha z jęzorkiem na zewnątrz
Niby chłodniej, ale u nas taka duchota, że aż mi się nie chce wychodzić z domu...na zakupach dziś już byłyśmy więc teraz czekam na zachcenie, żeby połazić sobie
Życzę miłego popołudnia :laugh:
Iza witam po powrocie, a jakie ładne zdjęcia...bardzo lubię oglądać ;D
mariaola na szkołę rodzenia nie chodziłam, szpital zwiedziłam jak w nim leżałam jak byłam w ciąży
karolinna my wczoraj okupowaliśmy sklepy, bo musiałam jechać z wózkiem, bo mi się kółko nie blokowało. Okazało się że trzeba smarować...
A moja Młoda w coraz innej pozycji się budzi...wczoraj w poprzek łóżeczka, dziś do góry nogami, aż się boję jutra...
Życzę miłego popołudnia :laugh:
makitoza
Fanka BB :)
Szkołą Rodzenia w Rudzie Śl jest na Bykowinie, ja do niej chodziłam za darmo w 7 miesiącu ale nic ciekawego.
A ja właśnie wróciłam od fryzjera
Karolcia byla 2,5 godziny z mężusiem, rano też bo byłam załatwić kilka spraw, mężuś radzi sobie super 
Karolinna nie wiem czy uda się zrobić jakieś fotki, pewnie spotkamy się z Justynką w przelocie, chyba że po mszy troche pogadamy to wtedy coś cykniemy
A co do jęzorka to Karolcia też go wystawia (teściowa ją nauczyła
) hi hi, ale mówimy jej żeby go chowała że to tak nie ładnie i chowa ;D
Dziewczyny mam problem, jedziemy w niedziele do Pszowa, musimy jechać PKS-em i nie wiemy jakie są warunki, czy musimy płacić za Karolke cały bilet ??? Czy może jechać na kolanach czy musi byc w nosidełku. A co z wózkiem, chyba do bagażnika ??? Mąż sie pytał na dworcu to babka powiedziała mu ze prawdopodobnie trzeba płacić za nią cały bilet, ale ona nie wie bo są prywatni przewoźnicy i ich trzeba się pytać. Czy któraś miała może taką sytuację?
Karolinna nie wiem czy uda się zrobić jakieś fotki, pewnie spotkamy się z Justynką w przelocie, chyba że po mszy troche pogadamy to wtedy coś cykniemy
A co do jęzorka to Karolcia też go wystawia (teściowa ją nauczyła
Dziewczyny mam problem, jedziemy w niedziele do Pszowa, musimy jechać PKS-em i nie wiemy jakie są warunki, czy musimy płacić za Karolke cały bilet ??? Czy może jechać na kolanach czy musi byc w nosidełku. A co z wózkiem, chyba do bagażnika ??? Mąż sie pytał na dworcu to babka powiedziała mu ze prawdopodobnie trzeba płacić za nią cały bilet, ale ona nie wie bo są prywatni przewoźnicy i ich trzeba się pytać. Czy któraś miała może taką sytuację?
reklama
dziewczyny,kupiłam sobie super piżamkę ;D teraz z mężem będziemy mieli zajęte caaałe wieczory ;D i kupiłam też sobie świetne spodnie dresowe 
Lenka też nie wyszła z niczym
zabawki zakupione
bardzo lubię kupować coś dla niej,kiedyś myślałam (jako nastolatka)ze będzie mi cieżko zrezygnować z czegoś zeby wzamian kupić dziecku ale to nieprawda
mam z tego wielką przyjemnosć 
anian i jak ? smarujecie ?
poproszę fotkę Pati z jęzorkiem na wierzchu ;D
iza czemu jeszcze nie wkleiłaś fotki po fryzjerze ? fajne samopoczucie po fryzjerze ,co ?
co do autokarów niestety nie wiem jak to się rządzi,ale jak kiedys spytasz o pociąg to chetnie odpowiem
.
miłego wieczoru
.
Lenka też nie wyszła z niczym
anian i jak ? smarujecie ?
iza czemu jeszcze nie wkleiłaś fotki po fryzjerze ? fajne samopoczucie po fryzjerze ,co ?
miłego wieczoru
Podziel się: