reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
MariaOla- witaj u nas, wcześniej Cię nie witałam więc nadrabiam zaległości ;) Jeśli chodzi o szkołę rodzenia to ja nie chodziłam i osobiście uważam że to zbędny wydatek no chyba że jest za friko ;) :laugh:

reklama
iza eh te prababki, mają pełno pary,ciekawe skąd ja biorą ? ;) gratuluję Karolci nowej umiejętnosci :) dziś nawet z moim mężem (po południu)wspominaliśmy jak to było kiedy Lenka pierwszy raz się zaśmiała :) wzruszające :)

mariaola też nie chodziłąm do szkoły rodzenia i nie uważam zeby trzeba było choć to pewnie jest miłe ;) a 16 tydzień to jakos faktycznie strasznie wcześnie na szkołę rodzenia ::) u nas można było isć od 25 tyg chyba ::)

dobranoc babeczki :)

gratulacje dla silnej kobietki Karolinki !!
Iza to moze uda sie spotkać bo ja właśnie w ndz mam tez msze i jak ją zamawiałam to widziałam ze tam jest Twoja kuzynka i tak pomyślałam ze fajnie by było gdybysmy sie spotkały na sekunde !

Justyna - Karolinka dziękuje za gratulacje! Fajnie że się spotkamy :) szczerze mówiąc podejrzewałam że Liwia moze mieć też wtedy msze :p My będziemy w Pszowie spać bo z tej Waszej wioski nie ma żadnego autobusu do Katowic w niedziele wieczorem ;) ;D

iza1 także cię witam szczerze, choć zalegle :)
W Bytomiu na Batorego jest za friko, ale nie wiem jak na Goduli, bo raczej tam u mojego gina będziemy rodzić

hej :)

jak tam samopoczucia ? chcieliśmy chłodniej...no to mamy ;) pogoda idealnie do spacerkowania :) i np.do zakupów ;D moze dziś,jak oberwanie chmury nas ominie to pojadę z mężem no i oczywiście z Lenką do sklepu :)

iza i justyna chociaż jedna fotkę ze spotkania poproszę :)

mariaola to idź tam gdzie za darmo a szpital tam gdzie bedziesz rodzić i tak obejrzysz,skoro pracuje tam Twój lekarz :)

miłego dnia!

Witam
Iza witam po powrocie, a jakie ładne zdjęcia...bardzo lubię oglądać ;D

mariaola na szkołę rodzenia nie chodziłam, szpital zwiedziłam jak w nim leżałam jak byłam w ciąży :)

karolinna my wczoraj okupowaliśmy sklepy, bo musiałam jechać z wózkiem, bo mi się kółko nie blokowało. Okazało się że trzeba smarować... ;) No i zaopatrzyłam się w bluzeczki (uwielbiam przeceny :D )

A moja Młoda w coraz innej pozycji się budzi...wczoraj w poprzek łóżeczka, dziś do góry nogami, aż się boję jutra... :D Opanowała trudną sztukę wyciągania języka i teraz non stop się uśmiecha z jęzorkiem na zewnątrz :) Niby chłodniej, ale u nas taka duchota, że aż mi się nie chce wychodzić z domu...na zakupach dziś już byłyśmy więc teraz czekam na zachcenie, żeby połazić sobie ;)
Życzę miłego popołudnia :laugh:

A ja właśnie wróciłam od fryzjera :) Karolcia byla 2,5 godziny z mężusiem, rano też bo byłam załatwić kilka spraw, mężuś radzi sobie super :D

Karolinna nie wiem czy uda się zrobić jakieś fotki, pewnie spotkamy się z Justynką w przelocie, chyba że po mszy troche pogadamy to wtedy coś cykniemy ;)

A co do jęzorka to Karolcia też go wystawia (teściowa ją nauczyła :p) hi hi, ale mówimy jej żeby go chowała że to tak nie ładnie i chowa ;D

Dziewczyny mam problem, jedziemy w niedziele do Pszowa, musimy jechać PKS-em i nie wiemy jakie są warunki, czy musimy płacić za Karolke cały bilet ??? Czy może jechać na kolanach czy musi byc w nosidełku. A co z wózkiem, chyba do bagażnika ??? Mąż sie pytał na dworcu to babka powiedziała mu ze prawdopodobnie trzeba płacić za nią cały bilet, ale ona nie wie bo są prywatni przewoźnicy i ich trzeba się pytać. Czy któraś miała może taką sytuację?

reklama
dziewczyny,kupiłam sobie super piżamkę ;D teraz z mężem będziemy mieli zajęte caaałe wieczory ;D i kupiłam też sobie świetne spodnie dresowe :)

Lenka też nie wyszła z niczym ;) zabawki zakupione :) bardzo lubię kupować coś dla niej,kiedyś myślałam (jako nastolatka)ze będzie mi cieżko zrezygnować z czegoś zeby wzamian kupić dziecku ale to nieprawda :) mam z tego wielką przyjemnosć :)

anian i jak ? smarujecie ? ;) poproszę fotkę Pati z jęzorkiem na wierzchu ;D

iza czemu jeszcze nie wkleiłaś fotki po fryzjerze ? fajne samopoczucie po fryzjerze ,co ? ;) co do autokarów niestety nie wiem jak to się rządzi,ale jak kiedys spytasz o pociąg to chetnie odpowiem :) .

miłego wieczoru :) .

Do góry