reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Dzień Dobry! Dziś ja jestem pierwsza!!! :laugh: ;D :laugh: ale to dlatego że wyjeżdżamy i trzeba było wcześnie wtać!

Miłego Dnia! PaPa!

reklama
A my z Patrycją sprawdzamy coście tu i w marcowych naprodukowały ;)
Karolinko, co z Tobą ??? Już trzy osoby piszą, z Cieebie brak ??? :p

hej laseczki :) ja to chyba jestem dziś ostatnia ;)

iza1 a gdzie to wyjechaliście ??? i jak było ? :) acha ,dzięki za filmik ;)

diablica pewnie po całodniowych szaleństwach już padacie ze zmęczenia :D

anian ostatnio nie za często tu zaglądasz :p i jak potówki ? że też wyskoczyły teraz ::) ale masz indywidualistkę :D .Tylko nie męczcie Patusię za bardzo z gilgotaniem ;) chociaż ja też powiem że czasem delikatnie posmyram Lenkę pod paszką bo tak rozkosznie się zaczyna śmiać :D . A wyjazd ... ja tam lubię wszędzie jeździź nawet jak nie przepadam za kimś za bardzo ;) a bardzo daleko macie w te rodzinne strony ?

no i nie było mnie rano ,tzn. byłam ale nie pisałam bo wybieraliśmy się do teściów(ostatnio co tydz ::) aż mi głupio ::) ;) ) i było masę do zrobienia :)

no i właśnie zajadam się gruszkami z działki teściowej ;D .

karolinna jak nie za często ??? Regularnie czytuję i chyba opuściłam ze dwa dni...  ::) ::) ::) Nie męczę jej gilgotaniem, bo mnie nos od tego boli i połowa włosów mniej na głowie, bo tak Młoda szarpie  :laugh:. A o wyjeździe staram się myśleć pozytwnie, bo gdzieś słyszałam, że dziecko wysysa emocje matki, to po co mam dodatkowo Patrycję stresować :p A trzeba nam się wybrać na Mazury...ale nie w dzicz tylko do miasta. :) A czemu Ci głupio, że nawiedzasz teściów co niedziela ???
Pa,pa. Dziś mężuś w domu i chce do komputra...a mnie wywala :p :mad: :mad:

anian no właśnie,całe 2 dni :p co z tego że podczytujesz skoro nic nie piszesz,to się nie liczy ;) Mazury...piękne rejony :) miłe wspomnienia ;) .Mnie jest głupio tak do nich jeździć bo czuję się jakbyśmy ich objadali z czego się da ;) dwu-daniowe obiadki,jakieś inne cuda no i zawsze nas wysyłają z torbą warzyw i róznych wędlin itp. ::) Raz albo dwa można ale już któryś z kolei to mi głupio :p . Ja też cierpię z powodu wyrywania włosów przez córę ::) ;) Lena doszła do wniosku ze tatę tylko za uszy bo ma krótkie włosy ;) a u mnie sie wyżywa na dłuższych :D ;) .Coś w tym jest ze dziecko wyczuwa klimaty matki ::) raz takmiałam to uspokoiłą się dopiero u swojego tatusia ::) .Nie daj się wywalić meżowi sprzed kompa ;D

Oki ,dobranoc babeczki :) bo widzę że nikogo tu już ze śląska nie ma
wydranx7.gif

ksi281380ycbv5.gif
.

A dzisiaj ja pierwwsza :) :) :)
Izka niestety na komputerze w pracy nie widzę zdjęć, ale gdybyś mogła mi je przesłać, bo chciałabym zoabczyć Twoją córeczkę, to byłabym Ci bardzo wdzięczna : krywalska@onet.eu
Karolinna suwcazka Twojej dzidzi też nie widzę :/ Więc napisz ile ma Kruszynka :)
A my byliśmy w Zabrzu od piatku i było super - tak się stęskniłam za rodzinką, że szok. Rafał mi podniósł ciśnienie, bo musiał się nawalić z moim bratem, ale to norma :) W końcu się 3 tyg. nie widzieli :)
Oskarek dostał mnóstwo ciuszkó, świtne butelki z Niemczech (jakaś firma "MAM") są rewelacyjne. Do tego pożyczyliśmy od bratowej huśtawkę dla Małego i ma radochę jak się husia w domciu :)
Wyglada tak:
http://www.hk-herkules.com.pl/go/_info/?id=340&sess_id=94962be843f2a9e0b24f74e5bbe54938

A co do gilgotania to czemu nie można za dużo ? Oskar jak mu się po kręgosłupie "chodzi" palcami to się cały wykrzywia i czase się na głos śmieje, ale najbarzdfiej go rozśmiesza jak ktoś udaje, że kicha albo go straszy np. tak jak rafał udawał w niedzielę że rzuca na niego piłkę jak leżał na ziemii (extremalne doznania...).
No i spóźnione, ale szczere:
Sto buziaczków dla słodkiej Liwici !!!!

witam :)

Lenka jeszcze kima ale jak wstanie to trochę sie pobawimy i lecimy odebrać wyniki moczu Lenki,trzymajcie kciuki żeby wszystko było w porządku! .

hej mamaboo :) moja Lenka ma 8 miesiecy i 6 dni ;D urodzona 1 grudnia :) widzę ze bardzo jesteście zżyci z rodzinka ,pozazdrościć :) z tego linku to ja nie widzę niestety huśtawki ::) Też tak sie zastanawiam nad huśtawką dla Lenki,ostatnio na dworze było widać że jej się podoba :) a co do gilgotania to raczej z tego powodu żeby dziecka nie zamęczyć ;) bo nie ma siły się bronić . Jak tam w pracy? dziś odrobinę ciekawiej ? z jednej strony to fajnie jak się nudzisz w pracy bo przynajmniej tu sie udzielasz ;D

miłego dnia :) .

Nie wiem dlaczego nie widzisz huśtawki :) Ona tam jest - zapewniam :) Jest bardzo fajna, stabilna i do 25 kg. z firmy TAKO. Dzisiaj nadal się nudzę w pracy - nie wiem czemu ludzie nie przychodzą, może ze względu na wakacje. Strasznie mi się ciągnie czas........
Qrcze Oskar z pt. na sb i z sb. na nd. strasznie częst się budził - przypuszczam, że przez ząbkowanie, bo piąsta ciągle w buzi (jego albo moja :) ), ślinotok. Smarowałam mu calgelem, ale nie pomagało. Wczoraj wieczorem jak zaczął się budzić to mu dałam 5 ml panadolu baby i spał jak aniołek do 4:#0. Tylko nie wiem jak to jest z tymi dziąsłami, bo u góry ma czerwone i opuchnięte a na dole strasznie twrade i białe. Więc sama już nie wiem które mają wyjść najpierw :)
A cod o rodzinki to ja jestem strasznie zżyta od momentu kiedy się wyprowadziłam, bo chyba wtedy najbarzdiej się docenia własną rodzinę - kiedy jej brakuje. A z mamą zbliżyła mnie śmeirć mojego siostrzeńca - wspierałyśmy się nawzajem i tak jest d od dziś.

reklama
Cześć babsztyle  ;D

100 latek dla Liwusi
Czekamy na relację i fotosy.

Nasz pobyt u rodzinki udał się, w drodze do domu zarwała się nam linka sprzęgła  :p i myślałam że nie dojedziemy do domu ale na szczeęście stało się to niedaleko domku cioci i wujek z mężem opracowali patent na którym dojechaliśmy do Tychów.
Myślałam że padnę bo moja gwiazdeczka od 11stej nie spała a to już była 20 i pomyślałam że nareszcie teraz uśnie i pośpi całą drogę a tu masz babo placek  ::) Szybko się uporali z tym i mogliśmy znów wyruszyć. Natalka po 10 min już spała. 2x w życiu miała "dzień dziecka" tzn nie była kąpana bo bidula nawet się nie przebudziła po przyjeździe.
Wytarłam ją chusteczkami dałam mleko i spała do rana.

A dziś jedziemy do moich starzyków  ;) a bardziej do siostrzenicy bo miała zabieg wycinania znamiona na stopie, które się powiększało i p. doktor zaleciła usunięcie. Nie może chodzić jeszcze, muszę ją odwiedzić bo ona strasznie jest głupia za mną i na pewno czeka na nas.

Ufffffffff ale się spisałam.

Iza
twoja Karolinka jest niesamowita-fotki super.

Do góry