reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam serdecznie.

Baśka chciałam ci powiedzieć że wyglądasz w ciąży naprawdę bardzo ślicznie- taka zgrabna, super.
Chciałabym w drugiej ciąży tak wyglądać ;)
Nie pisałam o tym ale pokoik ślicznie urządziliście, wózek fajnisty i ciuszki zarąbiste ;)

Ja już czekam aż Nati wstanie lecę na pocztę wysyłki posłać a potem po mleczko i zupki dla małej. W czwartek ma do nas przyjechać architekt który będzie nam też załatwiał kredyt na remont domku, oby szybko to załatwił bo czas nas goni a my jeczsze w nosie, a styczeń już tuż tuż.
Boże jak pomyślę o pracy i tym że będę ją musiała opuścić na tyle godzin to mnie aż krew zalewa i beczeć się chce :(

A z tymi teściami to powiem wam że obecnie moja teściowa bardziej mi pomaga niż mama, a sytuacja jest odwrotna niż u ciebie KAROLA to siostra i mama niańczyłyby ją non stop co mnie wkurza wrrrrrrrr ja ją mam na kolanach daję jej jeść a siora mówi daj ja ci ją potrzymam a ty będziesz jej dawac- dlatego tak żadko tam jeżdżę, a jak pomyślę że mam tam mieszkać to ......... Dobrze że będziemy oddzieleni ::)

reklama
Hejka
Mała śpi z tatusiem, a ja buszuję i melduję się.

karolinna pięknie Lenka wygląda na tej huśtwace...zawsze jak widzę Lenę to myślę, że za niedługo Pati też taka będzie/też tak będzie robiła ;D ;D ;D

Frezja to super, że już niedługo się przeprowdzisz, a remont...nie zazdroszczę.
Też remontujemy i odliczam coby się jak najszybciej wprowadzić do swojego własnego domku....ale już niedługo (mam nadzieję :) )

Mama Boo fakt, rodziny się nie wybiera. Jak bierzesz chłopa to z resztą jego familli a rodziców i rodzeństwo już masz...ale trza z tym żyć :laugh:

baska cała słodycz Maleństwa przed Tobą....

TO chyba na tyle. Teraz czekam aż Młoda się obudzi, bo muszę jechać z mężulkiem autko naprawiać...musi mu ktoś hamulec wciskać i muszę to być ja :laugh: a Mała będzie w tym czasie z siostrą :)
Trzymajcie się cieplutko pomimo pochmurnego i deszczowego dnia (u mnie od rana pada!!!!!!)

ciągle pochmurno od czasu do czasu pada deszcz...
parasolnl9.gif
.A to przecież jeszcze lato trwa ::) .

dzięki dziweczyny za komplementy dla mojej małej :-* :)

frezja super że juz coraz wiecej macie pozałatwiane z domem :) własny dom to jedno z moich dużych marzeń :D . Mam nadzieję ze w drodze na pocztę nie złapał Cię deszcz! :)

anian
anian pisze:
karolinna pięknie Lenka wygląda na tej huśtwace...zawsze jak widzę Lenę to myślę, że za niedługo Pati też taka będzie/też tak będzie robiła ;D ;D ;D
;D chcez to moge powlkejać więcej zdjęć ;D Ty też będziesz mieć dom :o dziewczyny jak wy to robicie ? :p ;) Ach,Twoja patusia ma bardzo ładne brwi :)

moze ktoś się przysiądzie na wirtualną (niestety tylko) kawę ?
kawapd6.gif
i ciasteczka ?
cistkaoj5.gif
:) .

ja w przerwie na chwile

Karolka nie zdj Liwii tylko ja pracuje w zakładzie fot moich teściów i tam mam kupe zdj ślubnych do retuszu !!!

Izka przepraszam ze tak uciekłyśmy ale rodzinka wzywała...... jeszcze nadrobimy zdjęciowe zaległości

zdj wkleje jak tylko je na kompa zrzuce a nie mam kiedy

całusy
!!!!

Frezja - dzięki za komplementy co do mojego brzuszka :)

Karolinna - no, szkoda ze się minęłyśmy. Lenka ślicznie wygląda :)

Mama BOO- my z meżem też nigdzie nie chodzimy szczerze mówiąc. Teraz była okazja czyli 2 rocznica i mnie zaprosił i dopiero znów pójdziemy na następną rocznicę dopiero.

Justyna - czekamy na zdjęcia ;)

karolinnko wklejaj zdjęcia Lenki, bo ja UWIELBIAM oglądać zdjęcia dzieciołków. :laugh: A dom już mam tylko kończy się remontować, a mam również POTĘŻNY kredycik....ale cóż coś za coś :laugh:

I kolejny dzionek minął...już niedługo mnie nie będzie i jak ja wytrzymam bez codziennej porcji bb ??? ??? ???

Kolorowych ;)

Mama Boo - pomyliłaś mnie z Baską ;D :D, ja rodziłam już 4 miesiące temu :D A my z mężem też nigdzie nie chodzimy, za miesiąc mamy 2 rocznice ślubu to może gdzieś wyskoczymy :)

Karolinnko też chciałabym mieć mały domek, ale na pocieszenie powiem Ci że mieszkałam kiedyś w domku i to skarbonka bez dna, no ale co swoje to swoje i ogródek własny i w ogóle .... Ale jak bardzo marzysz to na pewno Twoje marzenie sie spełni, życzę Ci tego :)

Justynko - ja również czekam na fotki :) i relację z imprezki :) Co fajnego Liwusia dostała?

A to obiecany link do krzesełka: http://www.allegro.pl/item119584204_peg_perego_krzeselko_do_karmienia_prima_pappa.html jest używane, ale za to chyba porządne, fajne a co najważniejsze bezpieczne i jak na razie nie drogie (wygrywam aukcje jak do tej pory ;)). Co o nim myślicie?

Chce też kupić Karolisi jakąś fajną zabawkę, Baska podpowiedziała mi to:
http://www.allegro.pl/item117930231_fisher_price_materacyk_3_w_1_new_2006_.html super jest no nie? Ale troche to drogie, nie wiem czy warto skoro mała ma już 4 miesiące.... naprawdę nie wiem, co myślicie?
Mnie sie również podoba to:
http://www.allegro.pl/item119979286_bawi_3_zyrafka_emilka_wyszaca_z_lustrem_75cm.html ale też nie jestem do końca przekonana... Doradźcie coś please!! A może macie na oku coś jeszcze fajniejszego? Chodzi mi o jakąś zabawkę którą mała zajęłaby się w łóżeczku, która przy okazji kształtowałaby jej zmysły, rozwój itp.

iza1 pisze:
Mama Boo - pomyliłaś mnie z Baską  ;D :D, ja rodziłam już 4 miesiące temu  :D A my z mężem też nigdzie nie chodzimy, za miesiąc mamy 2 rocznice ślubu to może gdzieś wyskoczymy :)
{b]Izunia[/b] przepraszam :laugh: Nie wiem czemu mi się pomyliło :)
A co do zabaweczki to nie umiem wejść na allegro, ale domyślam się, ze chcesz kupić Małej matę edukacyjną ? Bo ja też się zastanawiałam nad czymś takim i zrezygnowałam jak zobaczyłam to :
http://www.jazzybaby.pl/pokaz_produkt.php?idprod=408
To "Muzyczny Ocean" - kupiłam go na allegro za 100 zł (nie wiem dlaczegop tam jest tak drogo.....) . Jest naparwdę rewelacyjne, a poza tym Karolinka z tej zabawki tak szybko nei wyrośnie, bo bawić będzie się nią mogła nawet gdy będzie już dreptała.
A ostatnio na internecie znalzłam też taką zabweczkę 5w1:
http://www.jazzybaby.pl/pokaz_produkt.php?idprod=507
Jest jeszcze lepsza.
To taka moja mała rada :)
A u mnie nudy i jeszcze raz nudy. Z Rafałem się praktycznie znowu nie widziałam, bo musiał wyjść wieczorem ghdzieś coś załatwić (miało go nie być pół godziny a wrócił po dwóch). Masakra..... Ale nawet już mis ię nei chciało kłócić, bo zawsze tak jest, ze wraca po kilku godzinach a ja się drę. To już nei ma sensu się powtarzac.....
Całuski :*

reklama
witam

ale pogooooda.... ::)

justynka strasznie sie przepracowujesz!

anian a to czemu nie będzie Cię na bb ??? ja przyjmę tylko Twoje zwolnienie lekarskie bo inaczej masz się tu zjawiać codzień ;D a kredyt.. no właśnie ,coś za coś :) .Niedługo powklejam fotki mojej kruszynki :)

iza nie dziękuję za życzonka spełnienia marzeń :) .Krzesełko fajne :) i faktycznie nie drogo! niech tylko Cię nikt nie przebije! w sumie jeszcze całe 6 dni do konca ::) trzymam kciuki :) Obie zabawki są fajne :) i myślę ze obie by pasowały do rozwoju Karolki :)

mamaboo nie moze tak być że on sobie wychodzi i sie w ogóle nie widzicie! powiedz mu ze znajdziesz sobie lepszy model :p powienien o Ciebie zabiegać ,adorować cię itp,tak jak zapewne było przed Oskarkiem.Trzeba chyba tym facetom dać po d***e żeby się otrząsneli :p a jak dziś ? więcej ludzi ? :)

miłego dnia :) .

Do góry