reklama
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Witam wszystkie dziewczyny :laugh:
Fajna pogoda jest nie jest tak ciepło
Iza - sliczne zdjęcia Karolinki. Już jest coraz większa
W niedzielę jak przyjedziecie do nas to się z nią pobawię
Iza co do krzesełka to wybierz się do jakiegoś sklepu i zobacz orientacyjnie w jakich cenach są takie krzesełka. Mnie się wydaje ze kosztują od 350 zł wzwyż ale nie jestem pewna bo jak oglądałam takie plastikowe niewiem jakich firm to są drogie bo nie widziałam nawet ceny do 250 zł. A ta firma tego krzesełka to jest też porządna.
OlaK - ślicznie Kordianek stoi
Fajna pogoda jest nie jest tak ciepło
Iza - sliczne zdjęcia Karolinki. Już jest coraz większa
OlaK - ślicznie Kordianek stoi
M
MariaOla
Gość
Baska ... początkowo nie chcieliśmy wcześniej znać płci dziecka, ale teraz już coraz bardziej jestem tego ciekawa. mamy jeszcze czas do początku września, by się namyślić, bo wtedy idę na kolejne USG.
Mój mąż też chce być przy porodzie, póki co uparcie, ale zobaczymy czy się nic nie zmieni
karolinna ..... tematycznie nieco od Was odstaję, więc rzadziej się wypowiadam, ale czytam Was niemalże codziennie, póki co więcej się udzielam na styczniówkach, ze zrozumiałych względów.
Iza ..... Piękne foteczki, szczególnie Paluszek2 ... tam ma tak dziarsko podwiniętą nogawkę i taką super minkę
Ależ ja dostałam smaków na placki ziemniaczane ... tego się ciężarnej nie robi ..... mniaaaaaaam
anian ... nie daj się teściom !!! Baw się i śmiej, a nimi się nie przejmuj, to jest twój urlop i masz się świetnie bawić ! 8)
Mój mąż też chce być przy porodzie, póki co uparcie, ale zobaczymy czy się nic nie zmieni
karolinna ..... tematycznie nieco od Was odstaję, więc rzadziej się wypowiadam, ale czytam Was niemalże codziennie, póki co więcej się udzielam na styczniówkach, ze zrozumiałych względów.
Iza ..... Piękne foteczki, szczególnie Paluszek2 ... tam ma tak dziarsko podwiniętą nogawkę i taką super minkę
Ależ ja dostałam smaków na placki ziemniaczane ... tego się ciężarnej nie robi ..... mniaaaaaaam
anian ... nie daj się teściom !!! Baw się i śmiej, a nimi się nie przejmuj, to jest twój urlop i masz się świetnie bawić ! 8)
My po spacerku
Lenka po obiadku i sobie śpi
frezja koniecznie wklej fotkę nowej kreacji Natalki
eh te kredyty... życzę szybkiej spłaty
a tak w ogóle to co planujecie na roczek ???
mariaola
iza super fotki
wszystkie mi się podobają! już nie mogę sie doczekać kiedy i ja zobaczę Karolcię na żywo
.
Lecę gotować ogórkową
.
Pogoda śliczna
.
pozdrawiam! .
frezja koniecznie wklej fotkę nowej kreacji Natalki
mariaola
moja droga, przecież teraz mozesz wszystko!! potem już przez jakiś czas nie ;D korzystaj ;D i chcę zobaczyć koniecznie fotki z usg!!MariaOla pisze:Ależ ja dostałam smaków na placki ziemniaczane ... tego się ciężarnej nie robi ..... mniaaaaaaam![]()
iza super fotki
Lecę gotować ogórkową
Pogoda śliczna
pozdrawiam! .
Karola kreacji jeszcze nie mamy
dziś byłam pooglądać, bo wczoraj byłam i nic nie było i się przestraszyłam że ciężko będzie coś znaleźć i chyba miałam rację
Połowa września to taka przejściówka i pieron wie jak będzie. Wiem że nie chcę sukienki, chcę fajne spodnie bluzeczkę i sweterek albo coś takiego.
Planuję mszę a po niej małe rodzinne przyjęcie w domu.
Planuję mszę a po niej małe rodzinne przyjęcie w domu.
M
MariaOla
Gość
Karolinna
chętnie bym wkleiła, ale mam braki techniczne sprzętu, więc póki co nie dam rady
a placki ziemniaczane .... cóż w sobotę robię placek po węgiersku z różnymi sałatkami ... mniammmm
chętnie bym wkleiła, ale mam braki techniczne sprzętu, więc póki co nie dam rady
a placki ziemniaczane .... cóż w sobotę robię placek po węgiersku z różnymi sałatkami ... mniammmm
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
MariaOla - ty też mi zrobilaś smaka na placka po węgiersku
placki ziemniaczane też lubię ale musiałabym je sama zjeść a placek po węgiersku mąż zje jak placki sa polane gulaszem
Wiesz fajnie wiedzieć jest wcześniej co do płci dziecka ale niektóre pary wolą nie wiedzieć. Ja bym tak nie wytrzymała 
Pogoda ładna a nigdzie dziś nie byłam
a mam jakiś dzisiaj dziwyny dzień ino bym ciągle coś jadła a wy tu takie smaki robicie :laugh:
Karolinna - Karolisia Izy jest fajniutka na żywo. Taka wesoła i fajna dziewczynka
Ja znów zobaczę ją w niedzielę :laugh:
Pogoda ładna a nigdzie dziś nie byłam
Karolinna - Karolisia Izy jest fajniutka na żywo. Taka wesoła i fajna dziewczynka
ale sie dzisiaj wrobiłam dziewczyny ;D poszliśmy z Lenką i meżem do centrum katowic do sklepu zoologicznego i przechodziliśmy koło denstysty,to ja mówię do meża i Lenki
że ide się zapisać do dentysty,ona zawsze daje terminy na za 2-3 tyg ,a przy okazji nakarmię małą i skorzystam z toalety (o dentyście myślałam juz jakiś czas) i pół godziny później wylądowałam na fotelku dentystycznym ;D ale miała stracha ;D Nie ma tego złego! Za miesiac idę założyć plombę na tego dzisiejszego zęba a za 2 tyg do chirurga dentystycznego na wyrwanie zęba a poza tym mam wszystkie zdrowe ząbki!!!! hura ;D . Teraz czekam aż te lekarstwo się porządnie zastygnie bo jestem glodna!!! 
baska już widziałam Karolkę na żywo
ale to było ze 2 miesiące temu około i widzę na zdjęciach i filmikach ze się sporo zmieniła
a jaki jest ten przepis na gulasz do placków ziemniaczanych ? podasz ? plisss
mariaola szkoda z tym brakiem sprzętu
coś musisz wykombinować !
a jakie to sałatki robisz do placków ? też poproszę o podanie przepisu ;D bardzo lubię różne nowe potrawy podawać a to co piszesz brzmi smakowicie (bardzo lubie różniste sałatki ) ,jak trzeba bedzie to też się zrewanżuje przepisem na jakąś sałatkę ;D
frezja jak to bez sukienki ??? co na to rodzina ??? ;D ;D
a jaki kolorek tego kompleciku? nie ma nic fajnego na allegro ?
jeszcze pół godziny a ja głodna jestem!
baska już widziałam Karolkę na żywo
mariaola szkoda z tym brakiem sprzętu
frezja jak to bez sukienki ??? co na to rodzina ??? ;D ;D
jeszcze pół godziny a ja głodna jestem!

Mama Boo, jestem z 3-go Maja, mieszkam obok targu, w tych starych kamienicach.
fajnie, że podoba się Wam mój prawie dorosły syn, który sam stoi. Zaczął się etap, gdzie wszystko musi być powyżej metra
tak to już jest z dzieciaczkami
Iza, Karolinka już taka wielka na tych zdjęciach, a pamiętam jak wczoraj, jak wklejałaś jej pierwsze fotki
Karolinna.....z tą ogórkową to zrobiłaś mi smaka. Jutro se też ugotuję :laugh:
fajnie, że podoba się Wam mój prawie dorosły syn, który sam stoi. Zaczął się etap, gdzie wszystko musi być powyżej metra

Iza, Karolinka już taka wielka na tych zdjęciach, a pamiętam jak wczoraj, jak wklejałaś jej pierwsze fotki
Karolinna.....z tą ogórkową to zrobiłaś mi smaka. Jutro se też ugotuję :laugh:
reklama
justyna
Fanka BB :)
hej !!
ale Kordianek juz duży !!!!
Iza Karolcia urocza !!
oj ja juz mam łeb od kompa kwadratowy ale nie umien tu nie zajrzeć ;D
Liwus na pierwsze urodzinki dotała lale z wózkiem, konia na biegunach, rowerek i sukienki ! zdecydowanie koń na biegunach jest the best ! szkoda ze nie nagrałam jej miny jak go zobaczyła prawie sie zapowietrzyła ;D
Izka daj znać jak jeszcze bedziecie sie w te rejony wybierać!! Jak mi pisałas o tej kuzynce to dobrze ją skojarzyłam ze szpitala
Pewnie z Martynką bedą razem do szkoły chodzić ;D
ale Kordianek juz duży !!!!
Iza Karolcia urocza !!
oj ja juz mam łeb od kompa kwadratowy ale nie umien tu nie zajrzeć ;D
Liwus na pierwsze urodzinki dotała lale z wózkiem, konia na biegunach, rowerek i sukienki ! zdecydowanie koń na biegunach jest the best ! szkoda ze nie nagrałam jej miny jak go zobaczyła prawie sie zapowietrzyła ;D
Izka daj znać jak jeszcze bedziecie sie w te rejony wybierać!! Jak mi pisałas o tej kuzynce to dobrze ją skojarzyłam ze szpitala
Podziel się: