M
MariaOla
Gość
MamaBoo ... mój mąż to potrafi nockę z kumplem przegrać w piłkę nożną na Xbox'ie, do tego jeszcze piwko i zabawy nie ma końca ... czasem się boję, że zapadnie na jakąś bezsenność
Acha i ładny brzusio miałaś w 20 tyg. :laugh:
Kubusiowa ... a co sądzisz o takim połączeniu ... 1/3 ściany zielona (dłó), a 2/3 pomarańczowe (góra) ??
Iza ... super ten domek pampersa, ciekawe ile taka frajda kosztuje ?
Karolinna ... ja raczej mogłabym w weekend się wybrać, więc zapewne w sobotę uderzę do Gliwic ... Karlam, może też wpadniesz ??
Iv28 ... witam cię pięknie i twój brzusio też. Pierwszy trymestr .. hmmm nie wspomonam tego ciepło, bo spędziłam go głównie w łóżku, w kibellku i oczywiście w lodówce (to mój ulubiony mebel do tej pory
) No i co najważniejsze ... w kupie raźniej 
Baśka ... Ja też się nie mogę doczekać na wieści od Czarnulki. A powiedz jeszcze kiedy miałaś robionego Dopplera, bo ja idę 28.09 ??
mmm ... powodzenia w żłobku ... bądź dzielna
... a to "lekkie zamiesznie" w waszym życiu, to może przypadkiem nowe życie 
Kubusiowa ... a co sądzisz o takim połączeniu ... 1/3 ściany zielona (dłó), a 2/3 pomarańczowe (góra) ??
Iza ... super ten domek pampersa, ciekawe ile taka frajda kosztuje ?
Karolinna ... ja raczej mogłabym w weekend się wybrać, więc zapewne w sobotę uderzę do Gliwic ... Karlam, może też wpadniesz ??
Iv28 ... witam cię pięknie i twój brzusio też. Pierwszy trymestr .. hmmm nie wspomonam tego ciepło, bo spędziłam go głównie w łóżku, w kibellku i oczywiście w lodówce (to mój ulubiony mebel do tej pory
Baśka ... Ja też się nie mogę doczekać na wieści od Czarnulki. A powiedz jeszcze kiedy miałaś robionego Dopplera, bo ja idę 28.09 ??
mmm ... powodzenia w żłobku ... bądź dzielna