reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
MamaBoo ... mój mąż to potrafi nockę z kumplem przegrać w piłkę nożną na Xbox'ie, do tego jeszcze piwko i zabawy nie ma końca ... czasem się boję, że zapadnie na jakąś bezsenność ;) Acha i ładny brzusio miałaś w 20 tyg. :laugh:

Kubusiowa ... a co sądzisz o takim połączeniu ... 1/3 ściany zielona (dłó), a 2/3 pomarańczowe (góra) ??

Iza ... super ten domek pampersa, ciekawe ile taka frajda kosztuje ?

Karolinna ... ja raczej mogłabym w weekend się wybrać, więc zapewne w sobotę uderzę do Gliwic ... Karlam, może też wpadniesz ??

Iv28 ... witam cię pięknie i twój brzusio też. Pierwszy trymestr .. hmmm nie wspomonam tego ciepło, bo spędziłam go głównie w łóżku, w kibellku i oczywiście w lodówce (to mój ulubiony mebel do tej pory :D ) No i co najważniejsze ... w kupie raźniej ;)

Baśka ... Ja też się nie mogę doczekać na wieści od Czarnulki. A powiedz jeszcze kiedy miałaś robionego Dopplera, bo ja idę 28.09 ??

mmm ... powodzenia w żłobku ... bądź dzielna ;) ... a to "lekkie zamiesznie" w waszym życiu, to może przypadkiem nowe życie ;)

reklama
MamaBoo - ojej to Ozinek nie będzie miał kuzyna :( ;)
Dziękuję Ci za komplementy względem mnie i męża, wiele osób nam mówi że pasujemy do siebie, dwa trole  ;D ;D ;D

Liv28 - witaj :) Napisz coś więcej o sobie :)

Karolinna to musiał byś koszmar :o ;)

Kubusiowa lekarka mi mówiła że jak chce to mogę już wprowadzić deserki i chyba zupki jednoskładnikowe, ale nie musze, więc postanowiłam się wstrzymać, a mąż jest też za tym. Mokkate też dała Martynce pierwszy raz jabłuszko dopiero teraz jak ma już prawie 6 miesięcy. Ale teraz wiele matek wprowadza jedzonko wcześniej, ja sama w wieku Karolinki jadłam już duuuużo różnych rzeczy.
Zobacze co powie mi lekarka 9 września, może już też zaczniemy dawać małej inne jedzonko niż cycuś ;)

Basia pieluchy teraz używamy te z Tesco, ale te których nie używa MamaBoo - bo się sprawdzają, nie przeciekają i mała nie ma odparzeń. Tylko właśnie mają taką wadę że zapinane są na przylepiec i po kąpieli jak mam ręce z oliwki to masakra. Dlatego na noc zakładam Huggisy :) Musimy wypróbować te drugie z Tesco :)
Używaliśmy też pampersów orygilnalnych ale szkoda kasy, płaci się za markę. Fajne są pieluszki Dada z Biedronki i podobno Cień z Lidla (nie wiem bo nie mieliśmy) za to te taniochy z Lidla to masakra, okropne są!
Huggisy według mnie są ok. Happy też ale używałam ich tylko raz na początku, są takie sztywniejsze niż np. Pampers.

MariaOla nie wiem czy tam się płaci coś ???
Dziewczyny wiecie coś na ten temat?

mmm - udanej wizyty w żłobku, oby Grzesiowi się spodobało.

iza1 pisze:
MamaBoo - ojej to Ozinek nie będzie miał kuzyna :( ;)
Dziękuję Ci za komplementy względem mnie i męża, wiele osób nam mówi że pasujemy do siebie, dwa trole  ;D ;D ;D
No co Ty ?! Naprawdę tak mówią ? Ja bym się obraziła - w szczególności, że tak nie jest......
To tam się coś płaci ?! To znaczy na tych pampersach ?
A śniło mi się to dzisiaj, ale nie było nic ciekawego ....
Poza tym śniło mi się, że widziałam zdjęcia Rafała na kompie jak się sexił z jakąś murzynką i , że się rozstaliśmy. Wstrętny sen.....
Iza jak nie ma przeciwskazań (tzn. alergia itp.) to możesz podać Karolince deserki albo obiadki z jarzyn.
Mój Synuś zjadł jabłuszko jak miał niecałe 4 miesiące.

8 ząbek Lenki na pokładzie :D
falalc9.gif
,prawa górna dwójka :) czyli 4 zeby na dole i 4 na górze :) ciekawe które bedą następne :)

na dworze ziąb,mimo wszystko byłyśmy na spacerku po okolicy i na zakupach :)

mamaboo
Mama Boo pisze:
Poza tym śniło mi się, że widziałam zdjęcia Rafała na kompie jak się sexił z jakąś murzynką i , że się rozstaliśmy. Wstrętny sen.....
;) ale nie znacie żadnej murzynki ? ;) jeśli to obsesja to nie daj tego po sobie po znać,a może już dałas? :) co na to R.?

baska ja tak samo jak mmm używam huggiesów i pampersów :) ( z tym że pampers czasem mnie wkurza ale i tak jest to lepsza marka niz wiele innych :) )

mmm
mmm pisze:
a co do Pampersa to będę jak mi nie wyskoczy nic poważniejszego :p
moze być coś poważniejszego ???
j281zorekdu2.gif
;) .Co do tej 11.30 to pogadam dziś z meżem i jak mi pomoze pozałatwiać kilka spraw to będzie pasowało :) dziś z nim pogadam ::) .

iza "dwa trole"...
ggwowqx7.gif
,to jakiś żart ,co? ekhm,no najważniejsze jest poczucie humoru ;)

miłego popołudnia :) .

Karlam już u nas też dałam link http://www.partnersi.com.pl/en/biuro-prasowe.php?sd=a&id=476 Ja bym się w sobotę tam wybrała po ślubie Abeji ... ale ty pewnie będziesz wypoczywać po swoim i nie ma na co liczyć :) ... kurcze oby tylko pogoda dopisała to i do ciebie chętnie się wybiorę, autobusik mam tak akuratnie, albo pojadę wcześniejszym i na szoping skoczę ... hmmm zobaczymy

Karolinna .... gratulacje dla ząbka Lenki

Iza .... a ja uważam, że trole są sympatyczne :p

MamaBoo ... a może to nie murzynka, tylko jakaś laska solarna ;)

U mnie też leje jak z cebra, aż nawet pies nie chce iść na dwór ... w sumie i dobrze :p

Nie, nie kobitki to nie laska solarna i żadnej murznki nie znamy :d I chyba lepiej, bo teraz bym jakieś podejrzenia miała :D :D :D A fe - wstrętny był ten sen, nie żebym nie wiedziała co to sex, ale to było wręcz wulgarne  :-[ A R. jeszcze nie wie - powiem mu jak wrócę do domu. Pewnie zacznie się śmiać. My oboje mamy takie sny cały zcas, ze się rozstajemy, albo że się zdradzamy :)
KArolinna ta obsesja dotyczyła Herosów :) A ja też mam swoje, ale to inna bajka :)
Lenka gratulacje nowego ząbka !!!!!!
OOo kotek przeszedł mi pod oknem :D
U mnie też leje a za 45 minut spadam do domu. Acha - zrzucę na bobasy jednak dzisiaj zdjęcia :)
Cieszycie się, nie ? :)
Boże coś mi się humor poprawił a pzred chwilą się na Rafała wściekałam, że nigdy nie moze zrobić tego o co go proszę.....
Nie wiem czy jeszcze coś skrobnę - idę zrobić archwizację i poczytać książkę - swoją drogą - polecam : Minette Walters "Zły dotyk".
Czałuski :*

MamaBoo ... jeśli się czyta ksiązki jakiejśtam Minnety to potem nie co się dziwić, że wyobraźnia takie sny kreuje :p ;)
A na fotki oczywiście, że się cieszymy ... hip hip hurra hurra ... no ;D

Karolinna ... oj ja czasem bywam taka .... zaczepna ;)

reklama
Witajcie ponownie:-)
Termin mam na koniec marca.
Czuję się nie za dobrze, ale mam nadzieję, że po 3 m-cu to minie (mdłości, wymioty i te sprawy...)
Jak na razie przez te 11 tyg schudłam 2 kg, a nie przytyłam...ale wszytsko przede mną.
Ostatnio mam na dodatek jakieś dziwne kolki???jutro mam wizytę u lekarza-może mi podpowie, skąd się to bierze-czasami sa na prawdę bolące...
Mieszkam w Tychach na Hotelowcu.
Pozdrawiam wszystkich

Do góry