hej hej
teraz juz odpadam w wyścigach do pierwszego napisania rano

dziękujemy za gratki z okazji 8 zębola Lenki

mariaola możesz jechać z nami do chorzowa ;D chętnie poznam tą "niewinną" kobitkę
mamaboo to na pewno ząbale !trzymam za to kciuki
.Moja Lena też tak wcześnie chciała tylko stać i stać trzymajac się moich rąk
(lub kogokolwiek innego
) i byłam zmuszona
nie uznaję chodzików,naczytałam się wiele złego na ich temat i nawet teściowa mi mówiła same minusy ( no a w tamtych czasach chodziki były popularne
) :
justysia a ile wzrostu ma twoja Liwia ? u mnie też nikt nie zna takiej tradycji i baaardzo szkoda
anian gratki,gratki,gratki dla zębolka Patusi
szkoda ze nie do chorzowa :cry:
iza ale wy mieliście tylko skierowanie do neurologa,o ile dobrze pamiętam ? a do rehabilitantki to poszliście prywatnie ? ktoś tu narzeka ze dużo napisane a sam pisze duuużo
.
Jestem w trakcie wybierania fryzurki dla siebie,myslałam o grzywce ale czy mi pasuje ? trzeba sie wybrać do jakiejś dobrej fryzjerki
.
miłęgo dnia
.
teraz juz odpadam w wyścigach do pierwszego napisania rano
dziękujemy za gratki z okazji 8 zębola Lenki
mariaola możesz jechać z nami do chorzowa ;D chętnie poznam tą "niewinną" kobitkę
mamaboo to na pewno ząbale !trzymam za to kciuki
justysia a ile wzrostu ma twoja Liwia ? u mnie też nikt nie zna takiej tradycji i baaardzo szkoda
anian gratki,gratki,gratki dla zębolka Patusi
iza ale wy mieliście tylko skierowanie do neurologa,o ile dobrze pamiętam ? a do rehabilitantki to poszliście prywatnie ? ktoś tu narzeka ze dużo napisane a sam pisze duuużo
Jestem w trakcie wybierania fryzurki dla siebie,myslałam o grzywce ale czy mi pasuje ? trzeba sie wybrać do jakiejś dobrej fryzjerki
miłęgo dnia