baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Kubusiowa - odliczam już dni. Szczerze już się zaczynam bać. Zaczęło mnie od niedawna boleć między nogami jak chodzę niewiem czy to poprostu szyjka??? Wcześniej bolało mnie jak wstawałam w nocy do wc ale to nie boli mocno tylko troszkę. Jak chodzę to mam uczucie, ze powinnam bardziej rozszerzać nogi i to wyglądalo by tak jak chodzi kaczka
Wizytę mam 08.09 to zapytam lekarza czy to normalne czy coś nie tak. Miałaś takie objawy???
Karolinna - nie mogę doradzić ci w sprawie grzywki bo cię nie widziałam na life
Ale z tego co pamiętam to masz ładne podatne wlosy do ukladania
Gratulacje dla Lenki z okazaji kolejnego zębola 
MMM - wracasz do pracy, że zalatwiasz Grzesiowi żłobek???
Luczynka - ladne imię dla dziewczynki wybraliście. My też kiedyś myśleliśmy nad imionami i dla dziewczynki też byla opcja Oliwia. Ale bedziemy mieć synusia i będzie mial na imię Kamilek
MariaOla - ja chyba nie miałam takiego badania. Byłam na usg plodu za 180 zł w 22 tygodniu ciąży to badali mózg, mózgowie, serce, obraz skóry, twarzy, kończyny (mierzyli je też) kręgosłup itd.
Komp mi ciągle nawale muszę go kiedyś wymienić bo chodzi jak stary dziad. Teraz zmykam na zakupy do Tesco. Życzę wam miłego dnia dziewczyny. Do wieczorka. Papapa
Karolinna - nie mogę doradzić ci w sprawie grzywki bo cię nie widziałam na life
MMM - wracasz do pracy, że zalatwiasz Grzesiowi żłobek???
Luczynka - ladne imię dla dziewczynki wybraliście. My też kiedyś myśleliśmy nad imionami i dla dziewczynki też byla opcja Oliwia. Ale bedziemy mieć synusia i będzie mial na imię Kamilek
MariaOla - ja chyba nie miałam takiego badania. Byłam na usg plodu za 180 zł w 22 tygodniu ciąży to badali mózg, mózgowie, serce, obraz skóry, twarzy, kończyny (mierzyli je też) kręgosłup itd.
Komp mi ciągle nawale muszę go kiedyś wymienić bo chodzi jak stary dziad. Teraz zmykam na zakupy do Tesco. Życzę wam miłego dnia dziewczyny. Do wieczorka. Papapa