reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam

MariaOla
MariaOla pisze:
Hej ... coś słyszałam, że zamykają niektóre wątki za nadprodukcję, więc spokonie dziewczyny ;) :laugh: :laugh:
nie strasz!!! Fakt, że ostatnio tyle się tu produkuje, ale jest nas coraz więcej :)

mokkate
mokkate pisze:
Jadę na dwa dni do siostry, więc przystopujcie trochę z produkcją... ;)
ja bym na to nie liczyła :) Wklej zdjęcie wszystkich wózków, na pewno to ślicznie wygląda...5 karoc w jednym miejscu...

A u nas dziś tragednia. W czasie rannych harców na łóżku moje dziecię zaliczyło kontakt z kaloryferem i pogłogą a część jej ciałka została na łóżku...Wystraszyłam się chyba bardziej niż Patrycja :) A ja jakoś dziś padnięta jestem i nic mi się nie chce robić, a tyle na mnie czeka...
Trzymajcie się dziewczęta i buźki dla Waszych pociech :)

reklama
Witam wieczorkiem! Właśnie zaliczyłam pranie i prasowanko (prania poprzedniego ;))
Karolinka jakoś przeżyła dzisiejszy dzień bez leżenia na brzuszku, ale chyba z milion razy ::) ją przekręcaliśmy. Bidulka momentami miała taką smutną minkę, bardzo było mi jej żal :(

Anian - Patrycji nic się nie stało? Chyba nie bo byś napisała, to dobrze, te nasze dzieciaczki to takie ruchliwe, na moment ich zostawić nie można.

Basia nie wiem jak z tym badaniem, ja to miałam na USG takim nowocześniejszym, może nie wiesz a Twój lekarze też ma taką możliwość. Dzięki za wpisik na blogu Karolci :)

Mokkate dziękuję Ci za info o neurologu, jak możesz to zdobądź jakieś namiary do niego. Jutro mąż idzie do tego obok teatru Ateneum dowiedzieć się, może tam pójdziemy podobno jest dobry. Udanej wycieczki do siostry :)
Fajnie że jedziesz razem z Karolinną na tego pampersa, widze że pomału się zaprzyjaźniacie :)

Iv - to dobrze że z maleństwem wszystko ok, Twoja dzidzia na pewno szybko urośnie :) zobaczysz tak to zleci a będziesz mieć duży brzuszek a potem tulić maleństwo w ramionach.

MamaBoo trzymaj się! Jesteśmy z Tobą!
A teściowa mieszka niedaleko żyrafy, pod 15 (dolne tysiąclecie) a Ty?
Śliczny ten obrazek z Aniołkiem dla Oskarka, Karolcia ma nad łóżeczkiem dwa aniołki, jednego od chrzestnej a drugiego z pamiątki ze chrztu :)

Dziewczyny zapraszam Was na stonki mojej córci, mam nadzieję że czasem je odwiedzacie ;) Przypominam- blog: www.karolinka.naszbobas.pl i stonka na bobasach: www.karolinka09.bobasy.pl
ZAPRASZAM GORĄCO!!! ;)

Dobranoc Kobietki! Buziak dla dzidziolków a dla tych w brzuszkach buziaki w brzuszki :) :-* :-* :-*

Witam po dłuuuugiej nieobecności

w środę późnym wieczorem wróciliśmy ze szpitala. zaliczyliśmy oddział neurologiczny w Krakowie Prokocimiu. niestety wcześniej chodziliśmy na wizyty prywatnie i kobita zbierała kasę, a w Ligocie totalnie nas olali. wyniki nie wyszły za ciekawe, ale się z tym trzeba pogodzić niestety. Piotrek ma refluks żołądkowo-przełykowy. eeg wyszło tak sobie, ale nie są w stanie ocenić jakie byłyby wyniki gdyby nagrał się bezdech. w tomografii wyszły zmiany - są wodniaki, ale na szczęscie poniżej 10%. poza tym bezdechy są nadal.........

witam wszystkie nowe mamusie

Ja tu dopiero od miesiąca. Udzielam sie bardzo sporadycznie.
Z postów innych dziewczyn wiedziałam o Tobie i mocno trzymałam kciuki.
Ale szczęściara z Ciebie - dwie cudne córy :)

Pozdrawiam serdecznie

witam :)

hehe Lena kończy dziś 9 miesiecy!!! :o a dopiero co ją urodziłam ;D naprawdę dla mnie to śmignęło :) .

czarnulka ale twoja Emilka jest ladna :D super! :) tatuś też dumny :D a jak ty sie czujesz? bardzo zmęczona? na zdjeciu widzę ze Wiki podoba się Emilka :)

anian no tak oczy dookoła głowy,dobrze ze nic się nie stało!

iza teraz to się na obracacie Karolkę :) ojej,prasowanie....przypomniałaś mi :p

miłego dnia!!! .

Ja sie czuję dobrze,ale krew mnie zalewa i brzusio bardzo boli! A jeszcze bardziej jak sie wszystko kurczy :( Juz bym chciała miec to za sobą! Wiki jak narazie jest bardzo szczesliwa z dzidzi w domu :) ciągle daje buzi Emilce i robi cacy :)

reklama
hej!

Wszystkiego najlepszego dla Lenki z okazji ukończenia 9 miesiąca

czarnulka śliczne te Twoje córcie, malutka cudna :D :D :D :D Świetnie że już w domku jesteście i możecie sie razem cieszyć :) jak Wiki przeżyła Twoją nieobecność ??

piszę z pamięci, więc wybaczcie że coś pominę :p

kubusiowa Grześ idzie od października do żłobka, a ja na staż. Zamierzam z nim chodzić przez ostatni tydzień września żeby się przyzwyczaił i żeby nie czuł się osamotniony :) Bardzo mi żal że bezie musiał tam chodzić, ale są i zalety.

karolinna siostra dziękuje za pozdrowienia

kaśka już myślałam co tam sie u Was dzieje. Dobrze że wiecie co sie dzieje, teraz Piotrek potzrbuje dobraj opieki lekarskiej, spokoju, Trzymam kciuki żeby to już wszystko było za Wami. Buziaki dla Piotrusia :-* :-* :-*

cdn

Do góry