reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Sandros: śliczne zdjęcia.

Iza: moja mamuchna mieszka w bloku obok, a Piotrka nie miała w ogóle jeszcze na rekach. więc Cię rozumiem, Krzyśka też olewa totalnie.

reklama
Iza to nie jest moja siostra, ale jak już pisałam wcześniej Basi - tak ją traktuję, bo ze swoją nie chce mieć zbytnio kontaktu. Z resztą wszysyc nam mówią, ze jesteśmy podobne jak siostry - mamy nawet podobne charaktery i dlatego tak siebie nawzajem nazywamy:)
KArolinna - dupa nici z tego :) Ale dzisiaj może będzie, bo nie musze rano wstawać :) :) :)
A jak tam nsek ? Lepiej już kochana ???:-*
MariaOla prześlij fotki, bo jeśli chcesz za to wszystko 500 zł to bardzo możliwe, ze to od Ciebie kupimy !!!! Więc nie zwlekaj :D
My szukamy taniej i ładnej sypialni i jak narazie nic :) Także bardzo bym się cieszyła , więc fotki, fotki, fotki :)
Dzisiaj w nocy Rafał nakarmił Małego butlą a ja o 6 cycem - Boziu jak się wyspałam - 7 godzin nieprzerwanego snu - jak cudownie!!!!
Sanodros niestety nie widzę fotek, ale już po samych opsich zdjeć mniemam, ze są świetne.

witam

iza chodziło mi o to ze ryzyko zarażenia się od mamy jak karmi dzidzię piersią jest bardzo małe,ale wolę chuchac na zimne i nosić tę maseczkę :) dzięki! mam nadzieję ze właśnie niedługo już będzie chodzić :) ale twoja teściowa dziwna :o jak tak mozna było postąpic ? na urodziny syna ??? ::) dobrze ze Karolcia ma jeszcze jedna babcię :)

mamaboo nosek troszkę lepiej,mam nadzieję ze juz bedzie tylko lepiej :) dziękuję :-* .No to życzę miełgo przytulanka dziś :) daj czadu ;D ;) ale ty się masz fajnie że twój nakarmił ci maluszka ::) u mnie to nie przejdzie :p .

kaśka76 haha :D no,może nie od razu po całych katowicach ;D no ale pojedziecie w ogóle na ten urlop ??? a jak nie to sama bierz Piotrusia i jedźcie :)

sandros fotki super :) ta góra z kostiumu(dół mało widoczny) jest ekstra,lubie takie staniczki,nawet kąpielowe :) ,widoki na sycylii bomba,Sonia wygląda rewelka z tymi dłuższymi włoskami :D czy tam wszyscy jeżdżą na motorach ??? :o ;)

kubusiowa ale mieć super taką koleżankę kosmetyczkę ::) i jak ? wyspał się dziś Kubuś ? i dał pospać mamusi ?

MariaOla pisze:
Karolinna ale jakby teściowa się myliła, to Jarek mógłby przypadkiem załapać śliwę.
;D :D .

miłego poranka :) .

Witam,

Dziekuje za uznanie jesli chodzi o zdjecia. Soni podrosly wloski, super teraz wyglada, szczegolnie jak jej czape zaloze i te loczki wystaja...

Mama Boo nie umiem niestety inaczej niz przez ImageShack wstawiac zdjec :(

Karolina tam zdecydowana wiekszosc ludzi jezdzi na motorach, chyba wszystkie dzieciaki po 14 roku zycia, mniejsze jak widac tez ;) Motorem jest najszybciej, bo tam nie jak u nas "puste" ulice, u nas nawet najwiekszy korek nie jest tak zatloczony jak u nich ulice, wiec najprosciej przecisnac sie motorem...
A struj... Wiec dol mialam inny, bo ten do kompletu jakos mi nie lezal, a wlasnie biustonosz mi sie spodobal i fajnie lezal...

Mialam opisac wczorajsze zajecia Soni.
Bylam zaskoczona, bo zreguly jest wstydliwa i jak sa osoby, ktorych nie zna, to sie mnie trzyma, a tu odwrotnie. Pani, ktora prowadzila zajecia co jakis czas prosila dzieciaczki do siebie i Sonia prawie zawsze szla jako pierwsza. A co robilismy - przy muzyce bawilismy sie w slonie, kolorowalismy, tanczylism w koleczku, bawili nalapkami - fajne zajecia.

Pozdrawiam,

Iza - też nie umiem zrozumieć twojej tesciowej. Dziwnie się zachowuje.... Może ją osobiście nie zaprosliliście na urodzinki i dlatego tak wyszło...wiesz niektórzy muszą mieć specjalne zaproszenie. Na miejscu Rysia spytałabym ją o co chodzi....bo przecież wszyscy widzą co się dzieje nawet twoi rodzice itd.

Karolinna- życzę szybkiego powrotu do zdrowia....bo z tą maseczką to pewnie jest ci tak wygodnie :laugh:

Kubusiowa - fajnie, że masz koleżankę kosmetyczkę...takie zabiegi zawsze poprawiają kobiecie humor ;)

Sandros - piękne zdjęcia, Sonia już taka duża dziewczynka. Ladne ma loczki :)

MamaBoo- twoja bratowa ma synka Gabrysia??? Bo tam na blogu wynikało z tego, ze mają teraz drugiego synka po Dawidku i jakoś to trzyma ich przy życiu że mają dla kogo żyć. Chyba, że żle zrozumiałam. Chyba jestem ciemna....

Ja dzisiaj siedzę narazie w domciu. Jest pochmurno na dworze i nie chce się nigdzie wychodzić. Zjadłam śniadanko i malutki coś się nie rusza- zaczynam się denerwować. Na 17 jadę do gina - mam nadzieję, że będą same dobre wiesci.

Witam wszystkie mamuski i bobaski. Wczoaraj nie dałam rady do was zagladnac, bylismy u znajomych zalatwiamy mieszkanko , a przy okazji dostalam od niej super ciuszki dla Filipka. Kurcze jak znalazł na jesień.
Nie poczytałam sobie waszych postow , ale dzis nadrobie obiecuje.Teraz jade z tata do Szpitala Gorniczego do ortopedy z ta moja reka. Wczoraj dostalam pisemko z ZUS-u ze mam sie wstawic w czwartek14,09 do orzecznika i podejmie decyzje czy jestem zdolna do pracy. Kpiny- ja nie umiem podniesc prawej reki do gory , w dodatku to prawa reka i oni juz sie czepiaja bo placa mi zwolnienie lekarskie . Poprosze dzis mojego doktorka by napisał mi jakies orzeczenie lekarskie o czasowej niezdolnosci do pracy.
O lece..buziolki bede na pewno pozniej .

Całuski dla małych milusinskich

BASKA bedzie na pewno ok - trzymamy kciuki

Basia nie, nei, nie :)
Moja bratowa ma tylko syna Gabriela, a Dawidek to syn mojej biologicznej siostry. Moja mama (która mieszka z bratem i bratową) go adoptowała i mieszkał razem z nimi wszystkimi.
A u gina na pewno będą same dobre wieści !
Ewcik trzymam mocno kciuki, zeby psozło po Twojej myśli !
Iza cóz mogę Ci napisać na temat teściowej..... Nie przejmuj się i tyle, ja miałam podobnie jak nie przyszła na chrzciny, ale olej to.
Spadam, bo mamy jakąs kontrolę :/

Basia na pewno jest ok. a malutki sobie śpi. Dziś pooglądacie go sobie na ekranie i na pewno się uspokoisz. Ciekawe co lekarz wam dziś powie  ::)
A co do teściowej, ona przysłała Rysiowi kartkę, on zadzwonił podziękowac i zapytał czy przyjedzie do nas bo w zasadzie nie odprawiamy urodzin ale na kawę i na ciastko żeby wpadła, i że robimy też grilla. Miała może ostatnią okazję posiedzieć na naszym "ogródku" jej strata. Pewnie przyjedzie jak dobrze pójdzie na roczek do małej  :D

Karolinna dobrz że z noskiem lepiej, wrrr jak ja nie lubie kataru! A Lenka to będzie na pewno szybko biegać, wydaje mi sie że to kwestnia kilku może kilkunastu dni ale nie wiem bo nie znam się na tym  ::)

Ewcik oby z rączka było ok. i powodzenia w Zusie!

Kubusiowa super mieć taką koleżanke :)

MamaBoo teraz już wszystko rozumiem, dzięki za wyjaśnienia.

Dziewczyny te które wstawiają zdjęcia przez ImageShack trochę Was nie rozumiem bo przecież przez opcje dodkowe jest łatwiej wstawić zdjęcie i ja na początku tylko tak wstawiałam. Z ImageShack jest więcej roboty  O0
Dziś idziemy na te ćwiczonka, ciekawa jestem jak to będzie wyglądać i czy mała nie będzie płakać. Trochę się tego boje. Chcemy iść dziś z małą też do pediatry i nie umiem sie dodzwonić do REMEDIUM  :mad:

MIŁEGO DZIONKA WSZYSTKIM MAMUSIOM I ICH DZIECIACZKOM ORAZ BRZUCHATKOM!!!

Karolka: jedziemy na bank do Kołobrzegu i Świnoujścia. patrzymy za akwalerką. na 80% jedziemy w poniedziałek, bo Krzysiek gadał z kolegą z innej zmiany i ma za niego przyjść do pracy, a on odda mu po powrocie te dwa dni.a kierownika to ma przydupasa jak nie wiem co.

reklama
Witam wszystkie!
Widze ze od samego rana nie leniuchujecie, ten watek za niedlugo zamkna za nadprodukcje :laugh:

baska nie przejmuj sie tak ze maly sie nie rusza, w koncu ma coraz mniej miejsca, np moja Oliwka to cale do poludnia przesypia a budzi sie do zycia woeczorami i w nocy, poprostu koszmar :laugh:

ewcik powodzenia w ZUSie i przed wszystkim mnostwo cierpliwosci bo tam ona jestpotrzebna ;)

Do góry