reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
kobitki

przełóżmy to na piątek,ok?

Piątek ,godz 15.00 spotkanie przy wieży spadochronowej

kubusiowa tą wieżę spadochronową widać od zielonego oczka,bo to jest bardzo blisko:tak:

diablica bardzo szkoda ze cię nie bedzie:-(

swoją gotowość zgłosiły :
-karolinna
-mokkate
-mmm
-kubusiowa

iza
a jak ty:confused:

Cześć Dziewczyny!

Mnie piątek za bardzo nie pasuje, chyba że coś wykombinuje, napisze Wam potem.

MamaBoo to dobrze że wszystko ok. :-) A gdzie byłaś u tej lekarki, bo mnie by się jakas fajna przydała, bo ta co do niej chodziłam w ciąży to jakoś mi nie pasi i strasznie długo czeka się na wizytę.

Karolinna ciekawi mnie Twoja fryzurka, wstaw fotkę bo z tym spotkankiem no nie wiadomo jak będzie. Czyli dziś całkowicie odwołane:confused: A skąd wiesz że to była symulacja? W sumie jakby był faktycznie napad to wszędzie by bębnili. A ciekawe czemu tramwaje i autobusy podobno w tym czasie nie kursowały :confused:

A Karolince troszkę się unormowało ze spankiem, znowu można powiedzieć że karmie ja raz w nocy, najczęściej o 2.30 lub blisko tej godziny, jakby mała miała budzik w łóżeczku :-) a następne karmienie 5.30 :tak: więc można powiedzieć że już rano. Dziś po tym karmieniu już spać nie chciała, bo chyba myślała że już rano, ale wkońcu przed 6 zasnęła i dopiero po 9 się obudziała :-)

A dzisiaj jest dzień mleka czy coś takiego wiedziałyście o tym?

Miłego dnia!

hej:-) !

No u nas słoneczko przebija i robi sie nawet miło na dworze:tak:
To spotkanie na piątek przełożone;-) ?!

karolinna - dzięk:happy: , odebrałam wiadomość na gg, a diablicy nie pasuje piątek:confused: szokoda:-(

iza - to super że karolinka ładnie śpi, Kubus dzisiaj już ciut lepiej zobaczymy co dalej;-) , nic nie wiem o dniu mleka?:no:

baska - co sie dzieje nie ma cię nawet na gg:confused: :szok: czyżby sie zaczęło:tak:

Iza- Dzień Mleka? Dobre! Nie wiedziałam. No to mamy święto :-D

Ja się piszę na piatek, choć troszkę smutno, że to nie dziś...ale jakby nas miało zmoczyć, to lepiej przełożyć.

Jeszcze się nam nie udało złapać "siuśków" Martynki do woreczka, ale mam nadzieję, że juto....
I coś ją brzuszek boli po zupkach z mięskiem (kupka się zmieniła i trzeba się znią trochę namęczyć) Myśle,czy by jej herbatki jakiejś nie podac na ułatwienie....

Dziś Daria zaczyna kurs pływania. Co prawda pierwsze zajęcia już były, ale na drugie się łapie (u nas przeważnie tak jest- pełna imporwizacja:-) )
Ciekawe jak się jej spodoba... W szkole ok (jak do tej pory same 5, ale są pod "płaszczykiem ochronnym", jak Pani im to powiedziała):-D

Brzuchatki- co u Was? Forum już naprawione, więc....;-) ;-) ;-)

Baska, Luczynka - czemu sie nie odzywacie:szok: :confused: ? czy któraś juz rodwojona:tak: :-D

i wogóle jakos tu cichutko:-( , sapdam bo Kuba rozwali wszystkie zabawki o podłogę;-)

reklama
Własnie ... co z tym NAPADEM NA BANK i 300-stoma zakładnikami ??? Wczoraj któras na forum pisała, że koleżanka z MOPSu podgląda ??? Coś wiadomo, jakieś szczegóły, na regionie nic nie podawali, może to jakiś siostrzeniec Kaczyńskich i wyciszono sprawę ;)

Karolinna ... jak ci mogę w ciemno komplementy rzucać .... wklej fotkę to mogę szczerze napisać :p

MamaBoo ... Jesuuuuu .... i ty to nazywasz wypłatą ... ten kraj schodzi na kaczki ;) Ja za to ani grosza nie dostaję, ale też nie pracuję ... miewałam różne perypetie typu : brak umowy, siedzenie po 12 godzin, a płatne za 8, mobbing, darcie ryja szefa o każde ***** (Np. Pani mariolu Proszę ustalić, kto narzygał do umywalki ;) a tam wylane były szefa flaczki) .... eh i to wszystko za 600 pln w Kancelarii Prawnej u byłego Prokuratora !!! Włos staje dęba co się dzieje, a człowiek jednak chciałby uczciwie żyć i pracować .....

BAŚKA !!! LUCZYNKA !!! Hoooooooop Hooooooop !!!

Do góry