reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
MamaBoo - fajny wózeczek ;-)

MariaOla - współczuję ci, ze musisz leżeć wiem, że ciężko tak wytrzymać. Po południu nie zamierzam iść spać ale za to wieczorem jak się polożę to pewnie zasnę bez problemu chyba,że znajdę się na porodówce ;-) :-) Moja polożna jest już na miejscu od poniedzialku bo była tylko na weekend na Weselu w Zakopanym ;-) Zresztą nie kontaktowałam sie z nią narazie dopiero to zrobimy jak zacznie się już akcja :-) :-) :-) Tak wszystko już czeka gotowe na naszego maluszka a on nie chce wyjść:dry: Mam nadzieję, ze do środy urodzę bo inaczej potem będę chodzila cała nerwowa. Chcę mieć to już za sobą!!!

reklama
Witam!
Karolinka jak zwykle zrobiła pobudkę o 8 i nici ze spania :no: Zaraz zrobie sobie śniadanko i postanowiłam brać się za okna. Musze je troche przetrzeć bo szyby okropne.

MariaOla domyślam się że ciężko CI leżeć, masz tyle energii, ale nic nie poradzisz :no: dzidzia najważniesza, ona Ci potem wszystko wynagrodzi :tak: A tych grzybków to daj troche ;-) bo u mnie nie ma kto zbierać :no: a przydałoby się na święta :tak:

MamaBoo fajny wózeczek :-) jak go kupicie to będę wiedziała od Ciebie jak sie sprawuje i może też taki kupimi, bo chce na wiosne coś podobnego kupić o ile nie wcześniej :baffled: Karolince juz niewiele brakuje żeby sie nie zmieścić do głębokiego, ale z niego zrobimy spacerówke. Na wiosne chciałabym już jakiś fajny lekki wózek, a ten bardzo mi się podoba. Mówisz że w Carrfurze 350? Ciekawet czemu taka różnica :confused: Tylko że on jest chyba taki bardziej chłopięcy bo z kubusiem puchatkiem, pewnie jakieś bardziej dziewczęce też sa :-p

Basia ciekawe kiedy się rozdwoisz:confused: pod koniec ciąży to juz ciężko ze spaniem :eek: wiele dziewczyn tak chyba ma niestety.
Dobra lece na to śniadanko! :tak:

Ja juz jestem dawno po śniadanku:-) Przed chwilą zjadłam sobie nektarynę pychota ;-)
Dziewczyny gdzie jesteście:confused: :confused: :confused: Wstawajcie juz taki ładny dzień dziś mamy;-)

MariaOla - mnie też mogłabyś dać trochę grzybków, na święta by sie przydały ;-) :-)

Iza myślę, że na tej stronce
coś znajdziesz, bo to chyba jedyna stronka (oprócz allegro) gdzie są te wózki. Mi się strasznie podoba dla dziewczynki np. taki:
Swiat Dziecka - artykuly dla dzieci i niemowlat. Najwiekszy w Polsce
Tylko ja nie chciałam wózka z dwoma rączkami, bo moja bratowa ma taki strasznie niewygodnie się go prowadzi, np. gdy się wjezdża na krawęznik. Ale ten jest naprawdę śliczny.
A tu masz wszystkoz tej firmy:
Swiat Dziecka - artykuly dla dzieci i niemowlat. Najwiekszy w Polsce[1]=1&dealer=&a_start[1]=0
Mam nadzieję, że pomogłam :-)
A co do pobudki Karolinki to się ciesz, bo Oskar dzisiaj obudził się ze mną o .... 6:10 :-D
MariaOla wytrzymaj jeszcze troszkę - dla Maluszka naprawdę warto - trzymam kciuki !
Basia kazda ciężarówkama pod koniec problemy ze spaniem - już za niedługo koniec. A kiedy Luczynka wraca ???

MamaBoo ... przecież na Tysiąclecie sobie podjadę busikiem i looz, a i Jarek z pracy miałby bliżej, tylko godziny są ważne, resztę się da dograć

Baśka ... rozumiem cię, też bym siedziała jak na szpilkach, ale i tak fajnie, że siedzisz w domku, a nie musisz leżeć w szpitalu na jakiś podtrzymaniu od miesiąca ... to dla mnie byłabyt największa nerwówka

Iza ... bardzo chętnie, dziś mam trochę świeżych lub mrożone ... tylko jak ci je podać ... Ja poważnie mówię, już wszystkie moje koleżanki są pełne grzybów, mój teść dostał jakiegoś bzika, już go nikt z grzybami nie wpusza :)

Diablica ... Ja też lubię zbierać i jeść ale to zakrawa na jakieś szaleństwo

MariaOla - może już zaniedługo coś u mnie zacznie się dziać ;-) Przed chwilą pobolewał mnie brzuszek tak miesiączkowo :-) To prawda całe szczęście, że całą ciążę dobrze znoszę i nie muszę leżeć w domu ani w szpitalu. Ja też chcialabym grzybki ale problem jak je od Ciebie odebrać ;-)

MamaBoo- niewiem kiedy wraca Luczynka ale skoro urodzila przed wczoraj to może ją dzisiaj albo jutro wypuszczą :-) Fajnie sobie już ma po wszystkim Ja też chcę!!!Lepiej prędzej bo i tak poród mnie nie ominie ;-)

Iza - co do tych wózków co podała link MamaBoo to mnie bardziej podoba się niebieski niż różowy. Ale moze ty masz inny gust :-)

hejka

mariaola Okręgowy Szpital Kolejowy
ul. Panewnicka 65
40-760 Katowice
tel. (0-32) 252-10-91 tak ta szkołą rodzenia była bezpłatna jak ja byłam w ciąży,zadzwoń i się dowiedz:tak: i napisz bo sama jestem ciekawa:-) .Ja tez kcem grzybki:-)

ooo....widzę że mamy nową koleżankę:tak: witaj mokkate napisz skad jesteś:wink::laugh2: mogę ci tą ksiażkę oddać w przyszłym tyg :confused: bo ją tak trzymam i trzymam:sorry:

ecwik ja jestem wyjątkiem od reguły na to, ze wypalanie nie boli...mnie bolało i to strasznie:szok: myślałam ze zjadę na tym fotelu:baffled: no ale ogólne info jest takie ze to w ogóle nie boli,tak jak piszą dziewczyny.

iza o 8.00:eek: moja mała ,jak ma humor to, rzadko bo rzadko ,ale daje mi pospać do 8.Uważaj się za wyspaną:-):wink:;-)

kubusiowa no to zobaczę sobie Kubusiową grzywkę:-D a co do tych oznaczeń jedno z nich, to z wykrzykniekiem ,znaczy ze jak zobaczysz jakiś np.niecenzuralny post, to naciskasz na to i wysyła się on do moderatorów i administratorów i mogą gio wtedy usunać.A to żółte i czerwone to mozesz komuś przyznać ostrzeżenia ,na początku żółtą kartkę za np.złe zachowanie,obrażanie innych.W koncu dostaje czerwponą i chyba go wywalają,ale tego nie jestem pewna:confused:

Jakbym się spóźniła to czekajcie na mnie babeczki:tak:

te które mają być:
-iza
-karolinna
-diablica
-kubusiowa
-sandros
i moze mokkate.

miłego dnia:-)

MariaOla- to może otworzysz sklep internetowy z grzybkami;-)
W twojej sytuacji to wskazane,bo mozna leżeć i sprzedawać...:-D

Baska- życzę wytrwałości i cierpliwości... już niedługo....:-)

MamaBoo- mi tez ten wózek z Kubusiem sie podoba.
A z dwoma rączkami to fakt, moze byc niewygodne, gdy w jednej ręce prowadzi się dzidziola, a drugą pcha wózek... Choć kolory śliczne....:tak:

Iza- Martyna przez ten katarek o 4.30 chciała się bawić, ale na szczęście po jedzonku jej przeszło....:laugh2: Grunt, to nie dac się sprowokować do zabawy....

Ale mnie ciągnie dziś do Parku Kościuszki. Nie wiecie czemu?:-)

reklama
Do góry